REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

City managerul Felicia Ovanesian: S-a demarat procedura de achiziție pentru 10 cisterne!

City managerul Felicia Ovanesian: S-a demarat procedura de achiziție pentru 10 cisterne!

Replica API 7 ianuarie 2021 | 23:45 4069

Noul city manager al Constanţei, Felicia Ovanesian, a anunțat că au fost demarate procedurile pentru achiziționarea a 10 cisterne ce vor fi folosite pentru irigarea spațiilor verzi din oraș.

Iată mesajul integral postat de aceasta: ”De ani de zile, Constanța, oraș bogat, "beneficiază", de serviciile unei unice cisterne. Și aceea vai de capul ei. Despre sisteme de irigare nici nu s-a auzit vreodata! Asa se explică iarba pârjolita, pomii uscați și faptul că n-am mai vazut o floare in Constanța din vremuri imemoriale! Astăzi au fost demarate procedurile de achiziție a 10 cisterne de maximă capacitate! Avem si 5 racorduri noi pentru irigații, săpam și puțuri (ca să nu udăm vegetația cu apă plată), accesăm, cu voia lui Dumnezeu și fonduri europene pentru un sistem complet de irigații al municipiului Constanța! V-am spus să aveți încredere!

Constanța va fi verde, Constanța va fi colorată! Merităm, după atâta amar de vreme!”

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De irigatii ati auzit, avem lacul Tabacarie, lacul Siutghiol, lacul Tasaul si noi cumparam cisterne? Ati tipat m..e PSD de 20 de ani ca sa veniti cu astfel de enormitati?
4
0
Si noi vom beneficia de o numire pe sest intr-o functie publica a unei persoane apropiate a primarului..ce o recomanda? Unde este transparenta? Acuzam pe fostii dar galbenii ce fac? Numesc in functii doar pe criterii de ei stiute si indepartam complet profesionistii..ex Arsvom, institutie aflata complet in deriva si cu imaginea la pamant..
7
3
se vorbeste ca e lezbiana
10
4
Nu va mai dati cu parerea despre asociatul meu. Am fost si vom fi mereu impreuna.
8
2
in parcul tabacarie s-ar putea face un sistem de irigatii cu apa din lac, dar trebuie pazit non stop, cheltuiala mare, un oras plin de hoti, orice idee buna cade din start
12
0
Cisternele astea sunt prioritatea Ctei ! Cine stie ce "client" le are pe stoc si e disperat sa le vanda.Cucoana, da-ti afara kokalarii din consiliile de administratie pusi acolo si de psd side pnlul vostru, aduceti oameni competenti si mai reduceti nr lor, ca toti vreti bani de la stat. Tov primar sa mearga prin piete si prin cartiere, la pas, sa vada exact realitatea, nu ce va povestesc armata de consilieri cu care ati pricopsit bugetul local. Si nu spune-ti nimic de asistenta sociala... De ce nu face-ti cabinete medicale in cluburrile pt pensionari, asa ajutati si tinerii medici si pensionar
16
4
cu lesbiana asta. Mai da-te-n mortii ma-ti, te-ai trezit si tu ca ai experienta in a conduce un oras. Noroc ca nu iti plac barbatii si oricum cu muia aia numai Vergil ar putea sa te futa. MUIE PNL
10
7
Bine Doamna OVARESIAN!! Smechera femeia k SHOSHOAKA HALIAR VATA!!
5
4
si trotuarele din oras pe cand vor fi modernizate domnule ovanesian
15
4
de aproape o suta de ani ,egiptul de milenii , noi udam cu cisterna ,consumam carburanti, forta de munca , bani si totul se usuca in verile toride!Apa din puturi se scoate cu energie electrica o luna doua apoi ...seceta!Dobrogea e inconjurata de ape, si irigatiile terenurilor agricole sunt 15 % !au fost odata 70%!!! dar leam praduit!
23
3
Conatanta nu inseamna numai bulevarde, mai sunt si alte strazi care trebuiesc intretinute, unde "sistemele performante de irigare" nu au fost montate, trebuie folosite cisterne. Fagadau intretinea doar bulevardele, ca el nu se injosea sa mearga prin cartiere.
10
9
si dati afara infractorii de la polaris !!!
18
4
voi nu mai aveti spatiu verde pentru 10 cisterne!!! sa vedem licitatia si castigatorul
21
8
Exact ce ne trebuia! Cine le avea pe stoc si nu stia cum sa scape de ele?
22
6
Dumnezeu sa ne ajute, caci Creierul e in pauza de masa...
14
7
Este feneie asta ???
14
8
In ce secol traieste doamna ? Nicaieri in tarile civilizate nu se mai uda cu cisterne !!! Si 10 ! Se folosesc sisteme performante de irigatii. Fondurile UE pentru irigatii au fost accesate de pe timpul lui Fagabou, deja au fost montate aspersoare pe scuarurile de pe Mamaia, intre intersectia cu Mihai Viteazu si Capitol.
23
3
bine. tot inainte si cu altele ca sunt multe de facut
11
8

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218