REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

City Park Mall, precizări după incidentul cu tavanul căzut! În cârca cui pasează răspunderea!

City Park Mall, precizări după incidentul cu tavanul căzut! În cârca cui pasează răspunderea!

Replica API 6 iulie 2018 | 01:01 533

În legătură cu incidentul petrecut aseară, în cadrul City Park Mall, reprezentanții centrului comercial au transmis:

„Dorim să ne exprimăm regretul pentru incidentul produs aseară, în urma căruia o persoană a suferit răni ușoare, provocate de către desprinderea unei bucăți din tavanul fals al magazinului Hermosa, din cadrul City Park Mall. Persoana rănită a fost imediat transportată la Spitalul Județean Constanța și a primit îngrijirile necesare, fiind, în prezent, în afara oricărui pericol.

Echipa City Park s-a mobilizat imediat pentru închiderea și securizarea magazinului Hermosa. Mai departe, colaborăm cu autoritățile și reprezentanții magazinului, în vederea identificării cauzelor și stabilirii măsurilor necesare pentru prevenirea unor evenimente similare pe viitor.

Potrivit contractelor încheiate cu societățile care închiriază spațiile din cadrul centrului comercial, responsabilitatea privind integritatea acestor spații le revine chiriașilor. Acest aspect nu exclude, însă, preocuparea pe care City Park Mall o acordă securității și siguranței vizitatorilor săi. În acest sens am început un proces separat de verificare riguroasă a tuturor spațiilor din centrul comercial.”

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/video-s-a-prabusit-tavanul-unui-magazin-din-city-park-mall-o-femeie-a-fost-ranita-360329/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Huuuuaaaaa
0
0
....vor urma plecari ale multor firme si .....poate demolarea . DA , SINGURUL LUCRU CORECT CE SE POATE FACE , DEMOLAREA SI REDAREA PARCULUI CONSTANTENILOR .
6
0
Cat ma bucur ca s-a intamplat asta si sper sa se tot intample. Poate asa o sa va treziti la realitate. Se plang toti ca acest mall este construit unde era parcul si ca au fost taiati sute de copaci, dar tot mergeti sa beti cafeaua la crema. Tot orasul are plangeri asupra acestui complex dar cumva este mereu arhiplin. Gunoi de oras cu gunoaie de cetateni.
10
1
Acest mall este inventat de Strutinski, ei au fost si propietarii Mazare si gasca plus evreii , 86 mil vandut catre grupul Nepi Africa de sud, o societate care joaca agresiv la bursa si cumpara in nestire toate galeriile din tara, iar in spate sunt tot evreii, isi schimba frecvent societatea pe care incaseaza chiriile, acest mall este construit abuziv pe domeniul public ,resemnati-va cetateni si acceptati hotia...
7
0
ce tupeu jegos, auzi tu - responsabilitatea privind integritatea acestor spatii le revine chiriasilor. Tupeu de borfasi !! Chiriasul are responsabilitatea sa nu se apuce sa darame pereti, sa nu inunde, sa nu produca incendii etc , nu sa se apuce sa consolideze tavanul si tubulatura din el ca nu cumva sa ii cada in cap. Hermosa ar trebui sa dea in judecata city mall
10
0
De ce miroase a cacat in buticul vostru doamna directoare de la city park mall. Astept raspunsul tau. Si noi consyantenii nu vom mai intra in buticul vosyru de tot CACATUL.
15
0
Jegurile dracu in loc sa aveti grija de siguranta oamenilor voi ati facut parcarea aia imposibila in care stam blocati jumatate de ora. Imbecil de director
11
0
Pai tavanul din aripa noua o sa cada la fiecare ploaie, a cazut si a fost a fost refacut de cateva ori si inainte de a se da in folosinta aceasta parte din mall.Cauze: muncitori de la henri coanda si viteza 100 la suta,cati au lucrat acolo la negru,cam 80 la suta
10
0
sa evitam acest mall si daca nu vor mai avea chiriasi in cativa ani poate vom avea parcul macar la dimensiunile si suprafata de astazi.
10
0
Ce dobitoci ce vina au chiriasii
8
0
Solutia problemei este ca lumea sa nu se mai duca la shity shtoll.
11
0
Structura Mall'ului nu a fost conceputa pentru modificarile care au fost aduse ulterior , tavanul si parcarea de deasupra ingreuneaza structura cu multe tone !!! Intradevar este o bomba cu ceas acest mall si oricand poate sa se prabuseasca parcarea de deasupra !!!
10
0
Intrebarea este, de fapt doua intrebari: 1. De ce mai are autorizatie de functionare? 2. De ce mai intra lumea in aceasta constructie?
14
0
ma pis si ma fut in gura voastra cu mall vostru,este al N incident cu tavane cazute!ce mama dracului asteptati sa cada parcarea de la etaj cu tot cu masini pe oameni sa faceti ceva? handicaptii dracului !
15
0
nu va mai duceti in mizeria asta de mall!
14
1
Deci cade infrastructura mall-ului dar de vina e chiriasul. Ca doar chiriasul a montat acoperisul. Si pe logica asta, parcarea rupta in 5 este responsabilitatea soferilor. Iar data trecuta cand a cazut in fata la Crema a fost culpa comuna Crema cu Pizza Hut ? Si cand s-a rupt stalpul la food court a fosr vina McDonalds. Pana nu moare vreunu in capcana aia de mall, o sa mai tot auzim d-astea
15
1
Sa te luam in pl, domnule Elan Schwartzenberg cu mizeria ta de mall !!!Ne rupem adidasii si tocurile in parcarea mall'ului !!!
15
2
nu vreti sa terminati cu mancatul de cacat? Responsabilitatea, conform legii, revine celui care inchiriaza spatiul, IN LIMITA lucururilor pe care le manevreaza - ciorba fierbinte, spre exemplu - sau anexele aferente afacerii proprii - manechine pentru toale, iar de exemplu. Integritatea structurii este responsabilitatea LOCATORULUI, nicidecum a LOCATARULUI. Iar, din imagine, se vede ca vi s-a prabusit instalatia de aer conditionat. Aer conditionat, pentru care tu incasezi chirie. Daca as fi aia care s-a ales cu compresorul in carca, dar si HERMOSA, muci v-as face! Caca-m-as in maghernita voast
21
2
construit de jidani ptr romani
21
2
Mi-e frica sa mai intru in acest mall vreodata, in fiecare secunda simt in ceafa mea ca se va prabusi in orice moment. Nu merci, am inca multe de trait!!!
18
1
mallul trebuia construit in afara orasului si pus o line autobuz pt cei fara masini. au distrus parcul cu mallul asta au facut parcari pt 2000 masini acum vor sa faca si niste kitchuri cu miniaturi. lasati naibii parcul sa respiram, construiti in afara orasului.
26
1
Mizerie de mall!
25
1
Chiriasul a construit tavanul fals? Nu cred
22
1
Chiar nu au pic de bun simt imputitii astoa de la mall? Cine l-a construit,cine il detine si cine poate sa obtina autorizatia de constructie in caz de consolidare,city mall sau chiriasul? Nu va este rusine ma imputitilor sa aruncati pisica,poate sa intervina altcineva provind modificarile constructiei in afara de proprietar?
30
2
FAC SI EU CA IOHANIS : "OARE CATI VOR TREBUI SA MOARA?" CA SA SI DEA SEAMA CINE TREBUIE DE PERICOLUL PE CARE IL REPREZINTA ACEASTA MAGAOAIE FACUTA ASA....SPALARE DE BANI!!!! MA INTREB OARE PARCUL ACELA CARE ERA INATE, NU ERA DESTUL DE BUN SI FRUMOS? ERA NEVOIE DE ASTA AICI? ORIUNDE MERGI IN LUMEA CIVILIZATA MALLU-RILE SUNT IN AFARA LOCALITATILOR SI ORASELOR, DAR DE....LA NOOOOOI...
18
2
in carca ospatarului
7
1
Este la mintea prostului ca acel Mall este un pericol real,fiind la al trei-lea caz similar si sigur nu va fi ultimul...Pana nu va muri cineva nu se va lua nici o masura asa ca fac apel la cei care frecventeaza mall-ul sa nu o mai faca pe viitor.Boicotam mall-ul Citty Park!
34
3
Sa va ia miliardul jegosilor cu molu vostru
16
1
persoana ranita cred ca o sa ceara in instanta despagubiri mari de tot
25
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218