REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Ciucă: Bugetul pentru anul viitor va fi adoptat până jumătatea lunii decembrie

Ciucă: Bugetul pentru anul viitor va fi adoptat până jumătatea lunii decembrie

A.F. 12 noiembrie 2022 | 00:00 557

Prim-ministrul Nicolae Ciucă a dat joi asigurări că până la jumătatea lunii decembrie bugetul pentru anul viitor va fi aprobat în Parlament, după ce Executivul se angajase să realizeze acest lucru în luna octombrie.

„Ştiu că este o discuţie pe faptul că ne-am angajat să avem un proiect de buget cât mai repede, până la sfârşitul lunii octombrie. Nu am reuşit acest lucru, pentru că este pentru prima dată în România când se realizează bugetarea pe programe. Ori, fiecare minister trebuie să facă în aşa fel încât să-şi asigure proiectarea bugetului, proiectul de buget, cât şi încărcarea datelor pe programe şi nu am reuşit să finalizăm, dar vă pot da asigurări că până la jumătatea lunii decembrie, aşa cum am discutat calendarul, vom avea bugetul aprobat în Parlament", a declarat Nicolae Ciucă,  la Vicovu de sus, la finalul unei întâlniri pe care a avut-o cu reprezentanţii administraţiei publice locale din judeţul Suceava, scrie stiripesurse.ro.

Totodată, premierul a precizat că valorile privind creşterea pensiilor şi a salariului minim urmează să fie decise în funcţie de datele finale care se vor regăsi proiectul de buget.

Referitor la procentul de creştere a pensiilor în acord cu rata inflaţiei, premierul a spus că, până în acest moment, rata inflaţiei în România este "în jur de 15%...peste 15%".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
iar purcelushul analfabet din imaginea de mai sus le tine palma. Mwie la toti hotii !
1
0
Cine protejaza hotiile lui Ion Dumitrache si Felix Stoie sefii PeeSeeeDee Constanta ce dac delapidari contracte de zeci de milioane de euro prin 36 de firme , fraudeaza fondurile europene si TVA , fac contrabanda in Portul Midia ! Mafia Felix Stroie si Dumitrache Ion a furat 1 miliard de euro in ultimii 20 de ani !
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272