REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
11.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Ciucă: Dacă partidul va solicita să candidez la prezidenţiale voi proceda ca atare

Ciucă: Dacă partidul va solicita să candidez la prezidenţiale voi proceda ca atare

Victor ROTARU 3 aprilie 2024 | 00:00 174

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat că partidul este suveran şi, dacă acesta îi va cere să candideze la alegerile prezidenţiale, va proceda ca atare.

Ciuca: Daca partidul va solicita sa candidez la prezidentiale voi proceda ca atareKlaus Iohannis și Nicolae Ciucă

Nicolae Ciucă a fost întrebat dacă va candida la alegerile prezidenţiale din acest an, după ce europarlamentarul Rareş Bogdan a spus că este obligat să facă acest lucru dacă partidul îi va cere.

"Dacă partidul va solicita acest lucru, partidul este suveran în astfel de situaţii şi voi proceda ca atare", a afirmat Ciucă, la sediul central al PNL.

El a adăugat că încă nu s-a discutat în coaliţia de guvernare despre liste comune la alegerile parlamentare şi despre un candidat comun la prezidenţiale.

"Sunt ipoteze, dar, în momentul de faţă, niciuna nu este pe masă, nu s-a discutat deloc. Aici e o analiză care se va petrece după ce vom avea rezultatele după ziua de 9 iunie şi, în funcţie de aceste rezultate, vom avea fiecare dintre noi concluziile respective şi se vor transforma în decizii. Nu putem să vorbim de listă comună (pentru alegerile parlamentare - n.r.), lista comună se poate aborda doar în situaţia în care există un candidat comun (la alegerile prezidenţiale - n.r.)", a explicat preşedintele PNL.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tot asha a declarat si Mohamed Mutad,cum ca daca partidul AUR o cere el va candida pentru shefia C.J.Constantza,pentru politicieni ashtia doar partidele lor conteaza,pai daca cei carora voi le ceretzi voturile sunt nimeni in drum dece sa va mai voteze ma ?,votatziva voi intre voi si gata pentru ca asha este in democratzia originala creata de nea Nelu in Romania dupa 1990 impreuna cu activishti de partid si securishti comunishti.
1
0
Eu il votez pe tactu ala care a facut un handicapat ca tine din laba
2
1
Tovarasul general presedinte. Ciiiiiine-i generalul car.e..? Ciuuca ! Stiti ceva? Se pare ca Romania este condamnata sa aiba numai si numai ciudatenii,dubiosi,orice in afara de elite la conducere. Sa nu cumva sa apucam sa fim mandri ca iata,ne-am ales cu un lider care este o personalitate,nu un personaj,ca privim cu incredere in viitor. Taraba cu candidati seamana cu patura plina de ciurucuri din targurile de vechituri. Pe jos. Da,pe jos. Acolo e nivelul. Din pacate si cei care aleg asemenea personaje sunt asemenea. Da,de jos.Atinci cum sa ne asteptam sa crestem? Absurd.
2
1
ciuca, pt noi, tu esti veorica 2! Un balalau bradipsihic ce nu isi vede lungul nasului.
3
1
AVETI DREPTATE,DLE. CIUCA...AL NOSTRU... DACA PARTIDUL VA SOLICITA.....TOT PARTIDUL SA TE VOTEZE...PRESEDINTE...TINE MINTE DLE. CIUCA....VETI FI VOTATI TOTI..DAR TOTI....DOAR DE DRACU DE LA 12 NOAPTEA...CHIAR NU LUATI PULSUL STRAZII...NIMENI...DAR NIMENI NU VREA SA MAI AUDA DE VOI....DUCETI-VA...DAR REPEDE...
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212