REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Ciucă despre candidatura lui Dumitrescu: Nu avem propunerea de la filiala Prahova care să intre în analiza BPN

Ciucă despre candidatura lui Dumitrescu: Nu avem propunerea de la filiala Prahova care să intre în analiza BPN

Victor ROTARU 20 aprilie 2024 | 00:00 115

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat că liberalii mai au de validat listele de candidaţi pentru consiliile judeţene şi primăriile municipiilor de judeţ pentru filialele Bihor şi Prahova.

Ciuca despre candidatura lui Dumitrescu: Nu avem propunerea de la filiala Prahova care sa intre in analiza BPNNicolae Ciucă

"În acest moment, la nivelul PNL am validat toate listele de candidaţi la nivelul consiliilor judeţene şi primăriilor municipiilor de judeţ, pentru că aşa este prevederea statutară. Am rămas cu două filiale - Bihor şi Prahova. Din perspectiva mea, aşa cum am procedat de fiecare dată, voi proceda şi de aici înainte respectând prevederile legale, prevederile statutare şi cele constituţionale. În acest moment, nu am o propunere de la filiala Prahova. În momentul în care o voi avea, vom lua o decizie. Decizia aparţine Biroului Politic Naţional (BPN)", a spus Ciucă.

El a fost întrebat despre faptul că la nivelul filialei PNL Prahova s-a exprimat o poziţie de susţinere pentru Iulian Dumitrescu în vederea unei noi candidaturi a acestuia la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean.

"Noi nu avem aceeaşi înţelegere pe propunerea respectivă, dacă a venit, pentru că în momentul de faţă, aşa cum v-am spus mai avem două filiale de validat - Bihor şi Prahova. (...) Nu avem propunerea care să intre în analiza Biroului Politic Naţional", a răspuns preşedintele PNL.

Iulian Dumitrescu a declarat, joi, că atât Legea fundamentală, cât şi Statutul partidului îi permit să candideze la alegerile locale din 9 iunie, dar că este o decizie personală, pe care trebuie să o ia.

El este cercetat de procurorii anticorupţie pentru luare de mită şi fals în declaraţii şi are interdicţia să îşi exercite funcţia de preşedinte al CJ Prahova.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272