REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Ciucă, despre Chițac: Ce face un marinar care stă pe uscat? Se apucă de săpat pentru a da de apă. Video

Ciucă, despre Chițac: Ce face un marinar care stă pe uscat? Se apucă de săpat pentru a da de apă. Video

A.F. 13 aprilie 2024 | 00:00 8708

În cursul zilei de vineri, 12 aprilie a.c., la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța a avut loc evenimentul ,,Constanța proiectelor tale” prin care Partidul Național Liberal Constanța și-a lansat candidații pentru alegerile locale din acest an. Nicolae Ciucă, președintele PNL, şi ministrul Energiei, Sebastian Burduja, au participat la eveniment și, evident, gazdele principalele au fost Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța, și primarul Constanței, Vergil Chițac.

 Ciuca, despre Chitac: Ce face un marinar care sta pe uscat? Se apuca de sapat pentru a da de apa. Video

Filiala Județeană Constanța a Partidului Național Liberal (PNL) a organizat vineri, 12 aprilie 2024, de la ora 18:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din municipiul Constanța, festivitatea prezentării candidaților la funcțiile de primari și consilieri locali și județeni și la cea de Președinte al Consiliului Județean Constanța, pentru alegerile din 9 iunie.

 

 Ciuca, despre Chitac: Ce face un marinar care sta pe uscat? Se apuca de sapat pentru a da de apa. VideoNicolae Ciucă, Vergil Chiţac

 

 Ciuca, despre Chitac: Ce face un marinar care sta pe uscat? Se apuca de sapat pentru a da de apa. VideoNicolae Ciucă

La eveniment au fost prezenţi primarul municipiului Constanţa, Vergil Chiţac, viceprimarul Ionuț Rusu, George Măndilă - președintele Organizației de Management al Destinației Mamaia- Constanța, Teo Hira - directorul Confort Urban.

 Ciuca, despre Chitac: Ce face un marinar care sta pe uscat? Se apuca de sapat pentru a da de apa. Video

De asemenea, au mai fost prezenți  Costin Avătavului - director adjunct al Portului Constanța, Răzvan Filipescu - vicepreședintele Asociației Producătorilor Agricoli din Dobrogea, Liviu Cristian Negoiță - primarul din Cernavodă, Robert Șerban - primar Eforie, Vasile Delicoti - primar Poarta Albă.

Nicolae Ciucă, la Constanţa

 Ciuca, despre Chitac: Ce face un marinar care sta pe uscat? Se apuca de sapat pentru a da de apa. VideoBogdan Huţucă, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PNL Constanţa

Huţucă: Echipa liberală Constanța - oameni uniți și conștienți de puterea schimbării

A luat cuvântul Bogdan Huțucă: „ Mă uit în sală și îmi place ce văd: echipa liberală Constanța, oameni uniți și conștienți de puterea schimbării. Fiecare dintre noi a contribuit la această schimbare care a început sub administrațiile liberale din Constanța. Acesta este nucleul nostru de putere. Văd primarii noștri determinați, pricepuți. Ei sunt baza partidului național liber construit prin fapte și multă muncă. Mă uit în sală și văd tineretul național liberal. Le mulțumesc că ne sunt alături pentru că, le place sau nu, pe umerii lor este povara de a duce mai departe ce am început noi. Avem cea mai credibilă și bună ofertă din acest județ“, a transmis Bogdan Huţucă, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PNL Constanţa.

Video:

„Am schimbat vizibil în bine fața acestui județ. Acesta este mesajul cu care să ieșim în fața cetățenilor. Dragi colegi, dragi prieteni, apreciez foarte mult ceea ce ați făcut, ce faceți și ce veți face pentru Constanța și vreau să vă urez tuturor forța de muncă și mult curaj în campania electorală!“, a adăugat Bogdan Huţucă.

Video:

După Huțucă, a luat cuvântul și primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac.

 Ciuca, despre Chitac: Ce face un marinar care sta pe uscat? Se apuca de sapat pentru a da de apa. VideoVergil Chiţac, primarul municipiului Constanţa

Chiţac: Am obținut ceea ce credeam pierdut: încrederea în noi, încrederea în Constanța

„Împreună am obținut ceea ce credeam pierdut: încrederea în noi, încrederea în Constanța.  Ne-am asumat o misiune în urmă cu 4 ani. Când mi-am asumat candidatura prima oară pentru Constanța nu am crezut și nu am știu ca boala cuprinde orașul nostru. Boala cuprindea tot ceea ce puteam vedea cu ochii: parcuri, străzi, spitale, dar și ce nu puteam vedea cu ochiul liber: lipsa investiţiilor și lipsa proiectelor majore. Ne-am asumat drumul liberal al proiectelor mari. Intervențiile au fost dure, iar această terapie șocantă pentru mulți și foarte nesuferită pentru confortul cetăților. Adevărul este unul singur și se vede cu ochiul liber“, a transmis primarul Constanţei, Vergil Chiţac.

Video:

În continuare, edilul a prezentat principalele realizări din acest moment: reabilitarea unităților de învățământ, a vorbit și despre noul CET sau despre spitalele ce urmează să fie construite.

 Ciuca, despre Chitac: Ce face un marinar care sta pe uscat? Se apuca de sapat pentru a da de apa. Video

„Rezultatele sunt spectaculoase, numărul de intervenții este mic, prețul gigacaloriei a putut fi micșorat. În curând pornim lucrările pentru construirea noului CET, tot cu bani europeni. Construim 2 spitale noi. În plus, consolidăm spitalul clinic de boli infecțioase. Am cheltuit în 3 ani de mandat 150de milioane. Avem anul ăsta cel mai mare buget de investiții de aproape 200 de milioane de euro. Modernizăm grădinițele și liceele din Constanța, zeci de exemple în tot orașul. Am re sistematizat tot orașul, construim parcări, avem 5 proiecte. Aceste câteva minute sunt puține pentru a spune toate proiectele. Nu am spus nimic de stațiile și autobuzele, de proiectele de cultură, nu am spus nimic de spațiile verzi, reabilităm mai multe parcuri, ne apucăm săptămâna viitoare de parcul de la Ștefănița Vodă. Toate proiectele sunt ale cetățenilor, nu ale mele. Împreună am pus bazele unui nou tip de administrație locală. Aș dori să le mulțumesc colegilor din primăria Constanța pe care majoritatea i-am găsit acolo. Conducerea se exercită și prin exemplul personal. Am hotărât să candide pentru un al doilea mandat pentru ca marile proiecte necesită timp. Îi felicit pe toți colegii liberali. Echipa liberală a demonstrat în mod nou de a face administrație la Constanța. Mulțumesc domnului Ciucă, ministrului Sebastian Burduja, domnului Huţucă și echipei domniei sale care muncește zi de zi pentru proiectele de dezvoltare ale Constanței. Cel mai mult le mulțumesc cetățenilor pentru optimismul cu care au primit proiectul liberal. Așadar, continuăm proiectele bune începute în Constanța, în oraș, dar și în județ. 
Ne așteaptă o campanie furtunoasă. Nu ne putem permite aventuri politice care să ne întoarcă de unde am plecat. Mulțumesc pentru încredere! Trăiască România și Constanța! Am onoarea să vă salut!“
, a adăugat primarul Vergil Chiţac.

Video:

.

 Ciuca, despre Chitac: Ce face un marinar care sta pe uscat? Se apuca de sapat pentru a da de apa. VideoNicolae Ciucă, Vergil Chiţac

 Ciuca, despre Chitac: Ce face un marinar care sta pe uscat? Se apuca de sapat pentru a da de apa. VideoSebastian Burduja

Sebastian Burduja, invitatul surpriză la Constanța

„Domnilor primari și stimați liberali constănțeni. Vă salut cu respect și mă înclin în fața dumneavoastră pentru ca am venit cu tot dragul la Constanța, aici ai ce să vezi. Mi-aș dori să văd mai multă mare neagră la București, pentru ca ar însemna să vedem realizăm concrete. Ce s-a putut la Constanța nu s-a putut la Primăria Capitalei. Aceleași gânduri de respect și pentru Florin Mitroi. Știu foarte bine ce performanțe ați avut ca primar și câte fonduri ați reușit să obțineți. Bogdan Huţucă îți mulțumesc, am lucrat împreună în comisie, este un om extraordinar. Vă mulțumesc încă o dată! Pe 10 iunie vom sărbători victoria“, a declarat ministrul Energiei, Sebastian Burduja.

 Ciuca, despre Chitac: Ce face un marinar care sta pe uscat? Se apuca de sapat pentru a da de apa. VideoAncuța Belu

Ancuța Belu: Astăzi se lansează cea mai completă și competentă echipă care poate să preia județul Constanța

A luat cuvântul și Ancuța Beu, primarul din Mihail Kogîlniceanu. „Astăzi se lansează cea mai completă și competentă echipă care poate să preia județul Constanța. Sunt primar al comunei Kogălniceanu la al treilea mandat. O rețetă a succesului nu cred ca există. Ceea ce am învățat din administrație e ca trebuie să dispară sintagma nu pot, ai votul cetățeanului pe care nu trebuie să-l dezamăgești. Domnule președinte Mitroi vă rog să primiți din partea noastră voturile și vă rugăm să nu ne dezamăgiți. Vă cunosc politica și știu ca este politica cetățeanului. Am făcut parte dintr-o echipă care s-a aflat și în opoziție, am știut să facem față. În momentul în care ai bani poți să faci orice, important este să faci orice și să-ți duci la final proiectele și când nu ai bani. Trebuie să câștigăm competiția din iunie. Doresc mult succes tuturor candidaților și domnului președinte Florin Mitroi. Doresc succes la PNL. Un post binecuvântat și un Paște binecuvântat!“, a spus primarul comunei Mihail Kogălniceanu, Ancuța Belu.

Video:

Au urmat declarațiile siropoase ale președintelui PNL, Nicolae Ciucă:

 Ciuca, despre Chitac: Ce face un marinar care sta pe uscat? Se apuca de sapat pentru a da de apa. VideoNicolae Ciucă, preşedintele PNL

„Când l-am văzut pe Hutucă atât de serios m-am gândit dacă pot să spun ceva să zâmbească lumea, seriozitatea lui Huţucă denotă ceea ce s-a întâmplat în municipiul Constanța. Aici au avut loc o serie de proiecte care s-au derulat și înainte să începem activitatea, domnul amiral mi-a adus aminte de o glumă pe care o făceam între noi. Nu o să o spun acum... Ce face un marinar care stă prea mult pe uscat - se apucă de săpat pentru a da de apă. Așa a făcut și Vergil Chițac. Mă leagă multe activități de Constanța“, a declarat Nicolae Ciucă, preşedintele PNL.

 Ciuca, despre Chitac: Ce face un marinar care sta pe uscat? Se apuca de sapat pentru a da de apa. VideoFlorin Mitroi

Florin Mitroi: Președintele CJ trebuie să colaboreze cu toți oamenii pentru dezvoltarea acestui județ

„Mă simt dator să vă explic de ce am intrat în această cursă. Am intrat tocmai ca și eu, ca și dumneavoastră, sunt născut și crescut în acest județ. Am intrat în această cursă pentru toți cetățenii acestui județ. Am intrat și am fost încurajat să accept de foarte mulți cetățeni. Am intrat pentru ca nu îmi este indiferent cum trăiesc și când vă spun asta haideți să ne uităm cu toții la serviciile de sănătate. Am văzut cu toții drumuri încă de piatră, am văzut cu toții și mai ales colegii mei primari transportul în comun. Am văzut cu toții ce însemna o necolaborare instituțională a unui președinte, a unui prefect, cu primari. Președintele CJ nu trebuie să se creadă Dumnezeu pe pământ. El trebuie să colaboreze cu toți oamenii din județ pentru dezvoltarea acestui județ.

Așa cum în 2004 am intrat în politica primar se vorbea numai de cumpăna, nu cred ca se mai aude de cumpăna. Dragii mei, eu vreau să resuscitam acest județ. Vă rog din suflet să îmi dat încrederea voastră. Cred cu tărie ca poți schimba oamenii și oamenii trebuie să înțeleagă ca trebuie să muncim pentru oameni. Nu trebuie să vină la serviciu doar pentru bani. 

Florin va fi prietenul primarilor. Voi delega sarcini și voi merge în fiecare colț al acestui județ. Îmi place ceea ce fac. Pe mine mă reprezintă 20 de ani de administrație, nu vin cu vorbe, vin cu fapte. Am curaj ca această campanie să o fac singur în județ, singur printre oameni. Mă cunoscut oamenii și am făcut mult bine. De ce credeți ca am câștigat cu 80-90% pentru ca am fost un primar care a râs, a plâns, am mers la petreceri împreună, am fost la înmormântări“, a spus Florin Mitroi, candidatul PNL pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Constanța.

Video:

Video:

După marele eveniment, au urmat felicitările...fiecare a dat mâna cu fiecare, s-au fotografiat, s-au îmbrățișat...

Video:

Video:

Lista candidaților PNL la alegerile locale din 9 iunie:

PNL și-a desemnat candidații la primăriile din județul Constanța. La Primăria 23-August candidatul este primarul în funcție,  Mugur-Viorel Mitrana; Adamclisi - Ion Dumitru; Albesti - Mihai- Paul Moldovan; Aliman - George Nicola; Amzacea - Adrian- Laurentiu Gobeaja, Băneasa - Eleonor Blagan, Bărăganu - Ion Tianu, Castelu - Ilie- Nelu Druga, Cerchezu - Viorica Iancu, Cernavoda - Liviu Negoita Chirnogeni - Laura Olteanu Ciobanu - Ionel Rosioru Ciocarlia - Ionut Serbu Cobadin - Catalin Chivu, Cogealac - Sorin Sapte

La Primăria Comana - Erdal Osman, Constanta - Chitac Vergil, Corbu - Ioana Robu, Costinesti - Gheorghe Mechenici, Crucea - Iulian Tudorache, Cumpana - George Tufa, Cuza Voda - Viorel Dulgheru
Deleni - Ion Giuglea, Dobromir - Eugen Iliescu, Dumbraveni - Luminita Sandru, Eforie - Robert Nicolae Serban, Gârliciu - Anica Tufa, Ghindarești - Vasile Simion, Hârșova - Viorel Ionescu, Horia - Nicolae Ionita
Independenta - Marius Stefan, Ion Corvin - Tudorita Floros, Istria - Gheorghe Nitu, Limanu - Ion Vataselu
Lipnita - Florin - Nicolae Dinu, Lumina - Alexandru Ionescu, Mangalia - Cristian Radu, Medgidia - Valentin Vrabie, Mereni - Dumitru Gurita, Mihai Viteazu - Adrian Costache, Mihail Kogalniceanu - Anca Belu
Mircea Voda - Marian Eftimie, Murfatlar - Gheorghe Cojocaru, Năvodari - Rafael Nichita, Negru Voda - Petre Urziceanu, Nicolae Balcescu - Viorel Balan, Oltina - Gheorghe Chirciu, Ostrov - Madalin Argintaru
Ovidiu - George Scupra, Pantelimon - Costel Armasescu, Pecineaga - Cristian Stoian, Pestera - Nicoleta Vrabie Poarta Alba - Vasile Delicoti, Rasova - Maria Mitu, Sacele - Costel Catalin Ilie, Saligny - Iuliana Mihon Saraiu - Rodica Boitan, Seimeni - Lucian Blaj, Silistea - Mihai Francu, Târgusor - Viorel Petre , Techirghiol - Iulian Constantin Soceanu, Topalu - Valentin Stanciu, Topraisar - Vladimir Scinteie, Tortoman - Gheorghe Grosu, Tuzla - Bogdan Dicu, Valu lui Traian - Iulia Iurea

 

Video integral de la evenimentul de lansare a candidaților PNL:

 

.

 

 

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Recuperarea Bitcoin și banii pierduti poate necesita abilități și expertiză unice de hacking, care sunt deținute doar de o mână de hackeri profesioniști. Deși există multe site-uri web de recuperare, este important să fii precaut, deoarece 99% dintre ele sunt operate de escroci care încearcă să pară legitimi. În schimb, cel mai bine este să căutați un hacker de încredere, cum ar fi Genuine Hackers, care vă poate ajuta să vă recuperați fondurile. Au reușit să recupereze BTC în valoare de 100.000 USD pe care le-am pierdut din cauza minării bitcoin. Pentru a intra în contact cu Genuine Hackers, îi puteți trimite un e-mail la GENUINEHACKERS000@GMAIL.COM sau le puteți trimite mesaj pe WhatsApp la +1 (260) 218-3592....
0
0
Recuperarea Bitcoin și banii pierduti poate necesita abilități și expertiză unice de hacking, care sunt deținute doar de o mână de hackeri profesioniști. Deși există multe site-uri web de recuperare, este important să fii precaut, deoarece 99% dintre ele sunt operate de escroci care încearcă să pară legitimi. În schimb, cel mai bine este să căutați un hacker de încredere, cum ar fi Genuine Hackers, care vă poate ajuta să vă recuperați fondurile. Au reușit să recupereze BTC în valoare de 100.000 USD pe care le-am pierdut din cauza minării bitcoin. Pentru a intra în contact cu Genuine Hackers, îi puteți trimite un e-mail la GENUINEHACKERS000@GMAIL.COM sau le puteți trimite mesaj pe WhatsApp la +1 (260) 218-3592.
0
0
a venit un domn si mi-a sapat cacastorea in care sa ma pot caca si eu, in sfarsit. Ii multumesc frumos, eu nu eram in stare.
1
0
Cel mai tare m-a distrat comentariul tau, Alexandru. Ai dreptate, sapa tot orasul cautand apa ! Unde e apa, e viata ! Iar pe Hira nu- l cautati prea mult, el e vecin, gard in gard, cu amiralul, la Eforie !
0
1
Să sape după apă și să dea de "răcoare" ar fi foarte indicat! De preferat ar fi să nu meargă singur, ca în armată " toți pentru unul, unul pentru toți"
1
1
face bine sa va vedeti de armata voastra, sunteti varza amandoi.
1
0
Știe cineva unde a dispărut nea hira ? Ne este tare dor de el și de opulenta cu care vorbea! Unde ai dispărut nea T*o? Nu mai ești șeful lui Chitac?
1
1
Armata , unde se termina prostia începe armata
1
0
Acum se stie de ce a sapat Chitac tot orasul,cauta apa!
9
0
doua produse autentice ale armatei romane: batuti in cap!
10
0
Nu-l mai injurati pe kitzak, el nu a facut decat sa puna in opera proiectele lui fagadau. Actuala conducere a primariei Constanta, o echipa impotenta si fara viziune, nu a facut de cat sa puna in aplicare proiectele apribate de pesede. Din pacate pentru constanteni, primaria Constanta este vanduta pentru inca patru ani peneleului. Unde mai gasesc ei asa marioneta. Peneleul trage ponoasele si pesedeul mimeaza opozitia. E grele cu politica!
5
2
Cea facut?
3
0
alesii neamului, viitorul lui!
5
0
TOTI SUNTETI NISTE GOOLANI,DERBEEDEI.DUCETIVA DRAACULUI,LA MUNCA.NU AR MAI TREBUI SA IASA NIMENI LA VOT.ASA VA DAM PESTE BOOT ,INTERLOOPILOR.
21
0
Sa sape după apa la el în sat nu in Constanța. Conform inepțiilor emise o sa trebuiască să schimbe numele orașului în Veneția, că în loc de străzi avem canale cu apă
14
0
Ați complotat cu hoții de la PSD sa fie alegeri într-un singur tur că sa puteți fura alegerile. Sunteți niște nulități cu pensii speciale care va prostituați politic. Sper să ajungeți la vorba lui Băsescu, și să se desființeze PNL după alegeri din cauza incompetenței.
18
0
Crema armatei - unu analfabet , celalalt p***t!
24
0
Gata am afltat... De ce se sapa la Caelia! Sa de-a Cjitac de apa. Sa ii zica careva ca e la doar cativa metri mai in fata.
21
1
Să vă f*t în gură de mincinoși Ordinarii!În Frunte cu javra supremă chitac
23
1
Eu stau în Valu și o să îl votez pe Mitroi oricât hate mi-aș lua … omul ăsta a făcut treabă și o să îl ajute și pe Chitac să termine și să continue proiectele .. Hai Victoria Valu…
3
29
Mai aveți curajul sa vorbiți de Chitac ? Voi nu vedeți ca a blocat toată Constanta cu sensuri unice benefice doar în capul lui ? Voi nu vedeți ca râde de noi toată tara? Suntem numiți satul Constanta sau Afganistanta . Asta am ajuns sub administrația Chitac care susține ca gardul viu nu are aport de oxigen și este înlocuit cu fier forjat . Mai primare ce aport de oxigen are fierul forjat ? Chitac dute la Eforie că nu ești cetățean al Constanței. Nu ai fost nava amiral ci distrugătorul Constanței. Pe toți cei cuprinși între Soveja , Tomis,Lăpușneanu și Suceava ne obligi să plecam spre Ovidiu și să ocolim un cvartal pentru a ajunge acasă că vrei sens unic pe Adamclisi. Minți cu nerușinare că ai consultat populația. Poate pe cea din Eforie . Știi ce înseamnă să descarci circulația de pe Adamclisi pe Tomis între Boema și Soveja? CATASTROFĂ. Atâta minte ai . Programul de fluidizare a circulației este un mare ESEC .ADIO CHITAC.
40
2
Chițac V. marinar ???? Asta e o noutate pentru mine.Si pentru el,cred.Miine poimine o sa aud ca a fost primar.
30
1
Era azi Ciuca si inca unul in intersectia de la Dacia. I-au lasat pe jos ce le-au facut?
16
0
Putini inteleg si doar cei alesi cu mintea limpede, putini inteleg ca makedonimea a distrus orasul Constanta.
23
2
Doamne la tine mai avem nădejde. Doamne ajuta!
16
0
Niste impostori puscariabili cel putin. Nu au frica de oameni pentru ca nu au instinct de conservare sau pentru ca stiu ca oile nu mușcă
24
0
Mai oamenii buni Mitroi Florin dacă ajunge președinte de consiliu Județean pune monopol pe tot județul an valu aluat totul pământ pădurea popasul tot al dore pe el undeva ca nu ard becurile pe străzile județului sau nui bun asfaltul trebuie sal oprim pe acest om doamne ajută sa nu câștige
26
5
Cand se intorc la Bucuresti pot sa ia si navetistul, ca in Constanta arde gazul de pomana. Liberalii pierd in Constanta pe mana lui chitac !!!
33
1
Nu e prezent si primarul inculpat al Mangaliei? De ce nu il scot in fata cu maretele lui realizari? Le e rusine penelistilor cu ei? Sau el participa la lansarea lui Orban?
18
1
Hutuca ia-ți dorelul de la primărie că extermină persoanele cu dizabilități din oraș,locul lui este la pușcărie nu la primărie .
24
2
Pnl, p r o s t i t u a t a psd ului!!!! V ati pus capra la ciuma rosie si furati imreuna! I n f r a c t o r i l o r!
26
1
Gloriosii penelisti ai Constantei: Septimiul care a tacut malc cand s-a dat namolul de la Techirghiol la o firma din Banat, muierea politica Hutzulik care s-a k*t pe ea cand Centrul l-a obligat sa candideze la CJ, Sorinel Mihaitza vedeta in prime time la tv ptr coruptia de la ISJ Cta! Plus ca sub liberali ptr prima data in istorie in CA la Spitalul Județean nu sunt medici dar sunt carciumari ……
27
2
VETI FI VOTATI DOAR DE DRACU DE LA 12 NOAPTEA...VOI NU VEDETI CUM ARATA ACEASTA ROMANIE:: NICIODATA ACEASTA TARA NU A FOST ASA...L-ATI OMORAT PE ..CEAUSESCU PCR...CA VOI SA FACETI CE VRETI CU ACEASTA,,,ROMANIE...POPORUL ROMAN...NU VA IARTA...K....KATUL SA VA BATA...
23
4
Iluștri personalități la nivelul marii! La cota zero! Ei sunt vârfurile penelismului local. Așteptări? Desigur, peste patru ani. Certitudini? Avem speranțe! Deșarte.
27
1
TOTI GOOLANII.CATI BANI SE CHELTUIE CU DERBEEDEII ASTIA? DUPA ;MERG LA CHIORHANE PE BANII PROSTILOOR, CARE SE DUC DUPA ACEIA SA I VOTEZE. AI DRAACULI ORDINAARI,SA VA FIE RUSINE.HOOOOOO.
39
2
Ciuca este depasit din toate punctele de vedere. PNL se dace de ras. Cu atatia lideri capabili in Ardeal mai ales l-au gasit pe Ciuca! In Constanta Hituca este la fel. Nimic si Nimeni. Sa speram da Mitroi va face treaba
24
3
Ne lasati sa ne bagam pu la in toti candidatii . Si cei de la aur si cei de la psd si usr . Sau de la ei incasati la n***u si inchideti comentariile ?
23
0
Domnule Huțucă, spuneți finului dvs. DUGĂIAȘU să își plătească datoriile la APC.
17
1
La k.akat cu PNL si PSD
25
1
POATE DA RUSII O DRONA ACOLO.BUCURIA LUI SIMION.
13
2
La Mangalia tot cu spagarul zis jumi juma defilati talharilor?A furat piticul si apa din toaletă.
18
2
Ciuca si wc hitac, doi speciali paraziti! Unul a distrus romania, unul constanta! Sper sa-si ia mooie ambii!
35
3
SPER CA HUTUCA SI BOURCEANU NU I-AU BAGAT PE GAT LUI MITROI PE CORIJENTII INVATAMANTULUI CONSTANTEAN, SORIN MIHAI SI MANOLACHE LOREDANA, IN MANDATELE CARORA ISJ CONSTANTA A DEVENIT CEL MAI CORUPT DIN TARA!!! LA VOT, MITROI, DIN PACATE, VA PLATI PROSTIILE CELOR 2 CARE AU ATRAS MANIA A MII DE CADRE DIDACTICE DIN JUDET CARE INJURA ACUM PNL DIN CAUZA PERSOANELOR MENTIONATE SI BLAMATE!!!!!
30
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272