REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Lun., 22 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6707
10.4° Constanța Luni, 22 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6707
 

Ciucă: La europarlamentare am decis să avem liste comune

Ciucă: La europarlamentare am decis să avem liste comune

A.F. 21 februarie 2024 | 17:37 770

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a anunţat, miercuri, că liberalii şi PSD merg pe liste comune la alegerile europarlamentare.

Ciuca: La europarlamentare am decis sa avem liste comuneNicolae Ciucă

"La europarlamentare am decis să avem liste comune", a afirmat Ciucă.

Întrebat în legătură cu complicaţiile în legătură cu susţinerea unei liste comune PSD - PNL şi campania pentru locale, dacă există un risc de sancţiune din partea electoratului liberal, el a răspuns: "Există acest risc pe care îl asumăm pentru un lucru foarte bine asumat: stabilitatea ţării şi a guvernării".

"Nu este vorba de a câştiga un partid sau altul, un primar sau un preşedinte de Consiliu judeţean, ci ce câştigă România prin stabilitate", a transmis Ciucă.

Întrebat ce s-a întâmplat între decizia din noiembrie ca PNL să meargă singur în alegeri şi cea de acum cu liste comune cu PSD, Ciucă a spus: "Absolut nimic. A ne duce mai departe această asumare, candidând cu proprii noştri candidaţi de primari pe liste proprii".

"La europarlamentare am decis să avem liste comune", a explicat preşedintele PNL, care a precizat că stabilirea candidaţilor "va mai dura".

Liderii PSD şi PNL s-au întâlnit miercuri, la Palatul Parlamentului, pentru o nouă rundă de discuţii cu privire la comasarea alegerilor şi a unui calendar complet al scrutinelor din acest an, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mizerii de oameni politici. Mint de ingheata Marea Neagra. Ne-au mintit ca vor anula pensiile speciale si pensiile nesimtite. In semn de protest nu ma mai prezint la vot. Sa mearga sa voteze nemernicii si nesimtitii cu pensii speciale.
2
0
sunteti gunoaiele societatii romanesti.
4
0
eram sigur ca vor face aceasta mizerie de comasare. stati linistiti nu pentru cetateni. pentru niste mancatori de fonduri publice care trebuie sa ramana pe posturi, vor pierde exact pe aceasta marsavie. au impartit toate functiile , toti banii iar fraierii le platesc accizele ce vor creste si in iulie2024. bani de campanie electorala!!!!!
3
2
mi e lehamite de voi.
3
2
Sa imi s*geti p*la cu alegerile voastre, tot UDMR votez.
2
4
Liste comune de nulitati
5
2
Ciuciu voturi. Sa va voteze cei la care le-ati dat pensii speciale. Noi de la care prin taxe si impozite marite ne-ati furat banii ca sa-i dati la profitorii ordinari de speciali, nu va mai votam.
6
2
Niste jeguri pnl-iste se unesc cu niste jigodii psd-iste. O vor lua la cioc la comun...
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218