REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Ciucă: Meritata aderare a României la spaţiul Schengen va oferi mediului de afaceri noi oportunităţi

Ciucă: Meritata aderare a României la spaţiul Schengen va oferi mediului de afaceri noi oportunităţi

Replica API 1 septembrie 2022 | 00:00 1153

Premierul Nicolae Ciucă a vorbit, joi, la gala care celebrează 20 de ani de la înfiinţarea Camerei de Comerţ şi Industrie Româno-Germane - AHK România, despre "meritata aderare a României la spaţiul Schengen" şi implicaţiile pe care această schimbare le va avea avea în mediul de afaceri.

"Sunt convins că aşteptata şi meritata aderare a României la spaţiul Schengen va oferi mediului de afaceri, inclusiv investitorilor germani, noi oportunităţi de dezvoltare. Mesajul recent de susţinere al cancelarului Olaf Scholz confirmă că suntem pregătiţi să ne asumăm acest nou pas important de integrare în proiectul european, care le oferă cetăţenilor noştri beneficiile unei pieţe unice dezvoltate, în care libera circulaţie a persoanelor, bunurilor şi serviciilor reprezintă un motor al dezvoltării", a spus şeful Executivului, scrie Agerpres.

El a vorbit de potenţialul ţării noastre în domeniul afacerilor.

"România poate folosi şi oferi facilităţi şi capacităţi alternative, sustenabile pentru relocarea industriei germane din Rusia şi Asia, iar potenţialul transportului pe Dunăre trebuie amplificat. Dunărea trebuie să devină un coridor de transport european navigabil pe tot parcursul anului şi vom susţine prin măsuri concrete acest potenţial", a adăugat Nicolae Ciucă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa o ducem bine dar suntem condusi de afara ai nostri si au asigurat un loc caldut in pparlamentul ue si tac din gura suntem slugi , o sa ne impuna sa mancam gandaci ca asa vor aia si noi o sa ne supunem
0
0
Dle Premier,cu tot respectul va intreb dumneavoastra traiti in Romania??Daca am fi in stare sa utilizam resursele,bruma de fabrici existente si pe care le-am retehnologiza cred ca romanii ar trai mult mai bine si decent!!Ati vandut termocentrala Mintia pe nimic-exista tehnologii de utilizare pe carbune sau gaze cu protejarea mediului,am vandut la OMV ,niste idioti care ar trebui sa munceasca 100 ani in mina,Combinatul Pitesti fara a lua in calcul si Rm. Valcea si cred ca fara sa respecte contractul!!Pe scurt Romania azi in conditiile existente externe dar si interne Romania e la vale!!
1
0
Iar se agita haznaua
0
0
S-a umplut tara de emigranti ce intra ca-n branza ,primesc flori si ajutoare ,deci ,NU meritam
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272