REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° ConstanÈ›a Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13.4° ConstanÈ›a Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Ciucă: Sectorul 1 - probleme legate de gunoaie şi de şobolani; aerul, traficul din Bucureşti nu ţin cont de ideologie

Ciucă: Sectorul 1 - probleme legate de gunoaie şi de şobolani; aerul, traficul din Bucureşti nu ţin cont de ideologie

Victor ROTARU 10 aprilie 2024 | 00:00 161

PreÅŸedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat că Sectorul 1 se confruntă, în prezent, cu probleme legate de gunoaie ÅŸi de ÅŸobolani, el explicând alianÅ£a între liberali ÅŸi social-democraÅ£i prin faptul că traficul, aerul, educaÅ£ia ÅŸi serviciile din BucureÅŸti nu Å£in cont de ideologiile de dreapta sau de stânga.

Ciuca: Sectorul 1 - probleme legate de gunoaie si de sobolani; aerul, traficul din Bucuresti nu tin cont de ideologieNicolae Ciucă

"Este important să privim la 9 iunie ca la o zi în care ne vom îndeplini obiectivele electorale ÅŸi toate activităţile pe care le vom desfăşura le raportăm de la 9 iunie către prezent. Astăzi este vorba de încredere. (...) Trebuie să faceÅ£i în aÅŸa fel încât să îi convingeÅ£i pe cetăţenii Sectorului 1 că meritaÅ£i încrederea dumnealor, că Sectorul 1 nu este un sector oarecare. Åžtiu că, de-a lungul timpului, s-a folosit această sintagmă de apreciere: Sectorul 1 este capitala Capitalei. Atunci trebuie să trudiÅ£i, să munciÅ£i ÅŸi să faceÅ£i în aÅŸa fel încât Sectorul 1 să redevină capitala Capitalei", a afirmat Nicolae Ciucă, la ÅŸedinÅ£a Comitetului de Coordonare Extraordinar al PNL Sector 1.

El a arătat că liberalii trebuie "să meargă din uşă în uşă, de la om la om" pentru a dobândi încrederea cetăţenilor.

"Vă puteÅ£i aÅŸeza serios la muncă pe problemele cele mai importante cu care se confruntă Sectorul 1, sector care, din păcate, în momentul de faţă, este rămas în imaginea noastră cu acele probleme legate de gunoaiele de pe stradă, de ÅŸobolani ÅŸi de toate celelalte aspecte la care noi niciodată nu ne-am gândit. (...) Îmi exprim încrederea că George Tuţă, împreună cu echipa de conducere a filialei, îÅŸi va îndeplini obiectivele. George Tuţă (...) este o voce de care avem nevoie ÅŸi anume una critică atunci când este nevoie", a adăugat Nicolae Ciucă.

Liderul liberalilor a explicat şi alianţa PNL - PSD.

"În situaÅ£ii ÅŸi vremuri tulburi, avem nevoie să facem acel minim sacrificiu de orgoliu, de ideologie ÅŸi să ne unim forÅ£ele pentru un obiectiv comun, un obiectiv echilibrat, un obiectiv care, într-adevăr, să demonstreze că putem să trecem peste momente care, de-a lungul istoriei, ne-au adus într-o stare de contondenţă politică, dar care, iată, că la un moment dat ne obligă să dăm dovadă de responsabilitate ÅŸi să facem ca tot ceea ce ne defineÅŸte, la centru-dreapta sau la centru-stânga, să aibă un numitor comun care să fie dedicat, să fie pus în slujba cetăţeanului", a susÅ£inut Nicolae Ciucă.

El a mai spus că aerul, traficul, educaÅ£ia ÅŸi serviciile medicale din BucureÅŸti nu Å£in cont de ideologia de dreapta sau de stânga, iar oamenii se aÅŸteaptă de la PNL ÅŸi PSD să facă "o politică a faptelor".

"Această alianţă cred că poate fi explicată ÅŸi în cuvinte foarte simple. Aerul din BucureÅŸti nu Å£ine cont că avem ideologie de stânga sau de dreapta. Traficul din BucureÅŸti, deÅŸi sunt unii care se află de la începutul mandatului pe contrasens, nu Å£ine cont de ideologie sau de doctrina de stânga sau de dreapta. EducaÅ£ia, serviciile medicale nu Å£in cont de această ideologie. Asta o spun nu pentru a vă convinge pe dumneavoastră că aÅŸa gândesc, o spun pentru că, din întâlnirile pe care le-am avut ÅŸi le am cu oamenii, în fiecare zi aproape, pe stradă sau în diferite activităţi, ÅŸi când îi întrebăm ce contează mai mult - ideologizarea sau faptele care să întâlnească, să ofere stabilitate, echilibru - aflăm că oamenii aÅŸteaptă de la noi, ÅŸi de la PNL ÅŸi de la PSD, o politică a faptelor", a mai spus Nicolae Ciucă.

Consiliul de Coordonare al PNL Sector 1 s-a reunit pentru a-ÅŸi alege conducerea, pentru funcÅ£ia de preÅŸedinte fiind înscris George Tuţă care este ÅŸi candidatul PNL pentru Primăria Sectorului 1, potrivit agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272