REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.2° Constanța Joi, 22 Feb. 2024
Anul XX Nr. 6647
6.2° Constanța Joi, 22 Februarie 2024 Anul XX Nr. 6647
 

Ciucă: Sunt membru PNL şi voi susţine totdeauna un candidat de la PNL

Ciucă: Sunt membru PNL şi voi susţine totdeauna un candidat de la PNL

Victor ROTARU 13 februarie 2024 | 08:06 386

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat că Partidul Naţional Liberal nu poate să nu aibă propriul candidat la alegerile prezidenţiale, el subliniind că întotdeauna va susţine un candidat din partea PNL.

Ciuca: Sunt membru PNL si voi sustine totdeauna un candidat de la PNLNicolae Ciucă

"Partidul Naţional Liberal nu poate să nu aibă un candidat la alegerile prezidenţiale, Partidul Naţional Liberal este un partid istoric, este partidul cu cea mai îndelungată istorie în politica europeană", a spus Ciucă, într-o emisiune la Realitatea Plus.

Întrebat despre varianta unui candidat comun PNL - PSD la funcţia de preşedinte al României, Nicolae Ciucă a răspuns: "Nu putem să ne înţelegem pe toate situaţiile".

De asemenea, întrebat dacă l-ar susţine pe preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, în cazul în care acesta ar candida pentru funcţia de şef al statului, liderul liberalilor a afirmat: "Nu sunt membru PSD. Sunt membru PNL şi voi susţine totdeauna un candidat din partea Partidului Naţional Liberal".

El a arătat că va avea aceeaşi opţiune şi la alegerile locale.

"În primul rând, aş susţine un candidat PNL. Şi de fiecare dată există şi a treia soluţie, motiv pentru care, în acest moment, Partidul Naţional Liberal îşi pregăteşte armata, activul de partid, să poată să intre în alegeri, astfel încât să îşi susţină candidatul", a completat Nicolae Ciucă.

El a reiterat că în statutul PNL este prevăzut ca liderul partidului să candideze. "Ca atare, va urma o decizie la nivelul partidului şi voi urma întru totul decizia care va fi luată de către colegii mei", a spus Nicolae Ciucă, potrivit agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
esti pe naiba. Nici tu nu mai stii ce esti. pnl o sa ia max 10%. E mult si atata....
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
733481553
5/49
1646443318-02-20245 0 4 1 8 3 2
joker
27328183039