REPLICA ONLINE CONSTANTA

10° Constanța Vin., 17 Mai 2024
Anul XX Nr. 6732
10° Constanța Vineri, 17 Mai 2024 Anul XX Nr. 6732
 

Ciucă: Vremea mineriadelor politice a trecut

Ciucă: Vremea mineriadelor politice a trecut

Victor ROTARU 16 iunie 2023 | 00:00 258

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat joi că "vremea mineriadelor politice" a trecut şi i-a invitat pe parlamentari să voteze guvernul condus de Marcel Ciolacu.

Ciuca: Vremea mineriadelor politice a trecut

"A venit vremea colaborării - dincolo de ideologii - pentru dezvoltarea României, pentru binele fiecărui român şi iată că, deşi se dădeau trei luni şanse de viaţă guvernării PNL-PSD-UDMR, astăzi putem pune în practică deja o a doua parte a ei, după mai bine de un an şi jumătate. Eu cred cu tărie că vremea mineriadelor politice, a urii între partide a trecut. Este vremea măsurilor şi a soluţiilor pentru oameni sub culorile drapelului României, nu ale partidelor", a spus Ciucă în plenul Parlamentului.

El a făcut un apel la toţi parlamentarii. "Vă propun să ne ridicăm la înălţimea provocărilor majore prin care trece România şi să lăsăm campania electorală doar pentru lunile în care ea va veni oficial. Anul acesta să facem legi bune pentru România, pentru că într-o Europă tulburată de conflicte sociale şi ideologice periculoase noi ne avem pe noi şi pe cei care cred ca şi noi în valorile democratice şi europene", a afirmat preşedintele Senatului.

A adăugat că "dacă sunt bune ideile pentru români, important este ca ele să producă efecte". "Haideţi să le spunem de la această tribună şi să punem Guvernul să le pună în practică, nu să ne certăm pe cine a fost mai deştept", a mai spus Ciucă.

El a arătat că obiectivele din programul de guvernare vor fi susţinute de PNL şi PSD la nivelul Parlamentului şi Guvernului. "Din toate aceste motive şi din considerentul că avem în faţă o echipă de miniştri pregătită să guverneze bine şi responsabil România, vă invit să votaţi pentru acordarea încrederii Parlamentului asupra programului de guvernare şi a întregii liste a noului Executiv", a transmis Nicolae Ciucă. Fostul premier le-a mulţumit membrilor Cabinetului său şi parlamentarilor care au sprijinit activitatea Executivului, potrivit agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468