REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Ciutacu anunță public că Dragnea nu are ce căuta la el la emisiune

Ciutacu anunță public că Dragnea nu are ce căuta la el la emisiune

Replica API 11 august 2022 | 00:00 1401

Jurnalistul Victor Ciutacu a reacționat, pe Facebook, după ce, într-o emisiune, fostul lider social-democrat Liviu Dragnea, cel cu care prezentatorul TV a avut o dispută pe rețelele sociale, a susținut că Petre Daea l-a turnat la DNA pe fostul ministru al Agriculturii, Adrian Chesnoiu.

Victor Ciutacu

"Imensul caracter Dragnea e deranjat de zvonurile care-l privesc, dar varsă pe piață zvonul că Daea l-a turnat pe Chesnoiu la DNA ca să-i ia locul. Și lumea curioasă mă întreabă dacă am de gând să-l mai invit la emisiune. Ce să zic? Umblă un zvon că nu...", a spus Victor Ciutacu, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
DAR CINE ESTI DTA???TE-A FACUT MAMICA TA CU TELEVIZIUNE???CRED CA NU TE-AI TREZIT INCA...MAI AI GLIFARI DE PAPAT...TINERE...INCA N-AI FOST NICI PE LA FRUPA MARE...LASA CA ...MACANE...
1
0
D-nul Liviu Dragnea nu are nevoie de tiganul din Sinaia, insurat cu kretuleasca, olteanca isterica. Si nici noi nu avem nevoie de festivalul cotidian de violuri, accidente auto si alte mizerii pe care le dau pe post agitatii din sleahta lui ciutacu. Praful se va alege de ai ! Amin !
0
0
Mare paguba! Sa ramana el singurel si cu balele lui. Sa-si traga balele non-stop in direct. Or fi dulci, de-i plac atat de mult. Grobianul de el...
0
0
stai linistit ca nici el nu se inghesuie mare emisiune ha ha
1
0
Un jurnalist adevarat este unul care informeaza oamenii fara sa aiba retineri fata de unii sau altii,fara partinire. Ca prezentator de stiri,nu ai voie sa le impui invitatilor pripria ta parere despre orice. Oamenii vad si discern si fara dirijari din partea prezentatorilor. Daca un invitat se face de panarama,e pe pielea lui si audienta il face sa se ofileasca in fata publicului. Emisiunea nu a lui Ciutacu,ea este prezentata de el.
0
0
Toti implicatii au niste caractere infecte. Mai putin Daia care e doar un comunist senil
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614