REPLICA ONLINE CONSTANTA

1.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
1.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Ciutacu prezintă culisele din spatele arestării lui Bădălău! Video

Ciutacu prezintă culisele din spatele arestării lui Bădălău! Video

Mirela PASCAL 29 noiembrie 2022 | 12:46 4730

 

Victor Ciutacu a relatat, pentru evz.ro, filmul complet al arestării baronului Niculae Bădălău.

O veste scursă pe surse, pe negură, a băgat toată presa din România în galben. „DNA să vină să vă ia!” Sloganul scelerat al reziștilor a revenit brusc în actualitate aseară, duminică, atunci când nici iarba nu crește și nici procurorii nu-s la muncă, odată cu ridicarea din poarta propriei case a lui Nicolae Bădălău. Ce a determinat, totuși, desfășurarea incredibilă de forțe? Că flagrant ca la carte n-a fost...

Să fim serioși, chiar și tras pe linie moartă la Curtea de Conturi de propriul partid, Bădălău nu e nimeni. Ba, dimpotrivă, numele său inspiră influență, teamă sau, după caz, respect din vremuri vechi și de demult. Iar umflarea operativă a celui al cărui nume a devenit sinonim cu noțiunea de baron, om care nu s-a îmbogățit din inventarea vreunui medicament-minune sau a unui device care sa revoluționeze comunicarea, ar trebui să îngrijoreze întreg spectrul politic, mai ales zona care exercită acum guvernarea. În primul rând, pe vechii și constanții lui asociați politici și de business. Pentru că, din informațiile pe care le dețin, după ce contabila firmei de familie a anunțat că semnează un acord de recunoaștere cu procurorii DNA, același lucru i s-a propus și fostului președinte executiv al PSD. Bădălău ar fi acceptat semnarea infamei înțelegeri doar contra a trei ani cu suspendare. În schimb, procurorul Matei, spaima acuzaților de corupție, i-ar fi replicat că sub 5 ani cu executare pică orice înțelegere. Și i-ar fi sugerat, insidios, că sub patru ani nu poate obține decât dacă „dă pe gheață” un pește mai mare și mai gras decât el„, a spus Victor Ciutacu.

Cine ar fi ținta?!

” Greu de spus, lesne de bănuit. Baronul de Giurgiu a fost contemporan la guvernare, ca ministru al Economiei și nu doar atât, cu, între alții, Mihai Tudose, Marcel Ciolacu, Paul Stănescu, plus, deasupra tuturor, Liviu Dragnea. Banii alocați dezvoltării județului Giurgiu veneau, cum se practică în toate regimurile, prin decizie politică. Și se cheltuiau la fel… În al doilea rând, nici liberalii n-ar trebui să doarmă liniștiți. Primarul-denunțător, fostul deputat PDL Dan Păsat, om cu pușcăria făcută la zi pentru infracțiuni de drept comun, condamnat (doar) pentru șantaj, e de-al lor, oricât s-ar face ei că nu știu cine e. Iar ocnașul bătrân, după ce a produs denunțul incriminator, a acceptat să-și transforme reședința într-un adevărat studio audio/video. Acțiune din care au rezultat probele-beton cu care se laudă, pe surse, procurorii DNA. Colaborarea lui sinceră cu anchetatorii nu poate păcăli decât proștii care vor să creadă povești anticorupție. Contractele, din aceiași bani de la același Minister al Dezvoltării, nu s-au făcut doar cu firme apropiate familiei Bădălău sau controlate de temutul Nae, ci și cu ale liberalilor. Care au dat de-a dura cu banii de la stat ca să câștige la locale județul Giurgiu, obiectiv strategic al echipei Orban. Pe scurt, l-au agățat cu ceva pe Păsat, iar ăsta l-a dat la schimb pe Bădălău, e rețeta clasică. Momentan, Niculae Bădălău a refuzat să scrie ce trebuie și, evident, să parafeze înțelegerea cu DNA. Motiv pentru care, spre deosebire de contabilă, care a primit arest la domiciliu, rămâne 30 de zile pe cameră, la Beciul Domnesc. Să aibă timp să se gândească dacă nu cumva un acces de sinceritate i-ar putea face bătrânețea mai liniștită”, a încheiat Ciutacu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eustache,Ciutacu e acoperit si are informatia.
0
0
dupa cum vad eu asta este pupincuristul lui Badalau......bai citacule lasa organele abilitate sa si faca treaba nu mai fa valuri ,,,,poate ......poate
2
0
Urmareau cum sparge bani la kg fiusu si isi dadeau seama ca ceva pute,orgii prin Dubai ,orgii la Bucuresti.
3
0
Spune si el adevarul pana unde poate ...sa il vedem cand ii iese lu' Pedo Joe si ce legatura avea el cu...Po po vi ciu' si nu numai.Asta mic de origine "popor fara tara" cu sediul in Palestina face si el jocul gradului superior...degeaba suntem toti acum Anti China Virus si Globalisti cand anti inventatori de Mazarei Nicusori si Strutzi nu.
5
2
Problema e, ca jegul asta balos, e singura voce din mas media care are curajul formidabil de a spune adevarul, de a se bate cu procurorii si judecatorii extrem de strambi. Adica pe alde Catu, Orban, Voiculescu, Mihaila, Clotilda, Nicusor Dan, ala de la Timisoara, fura pe fata , una umbla noaptea ca hotii in sacii cu voturi, ailalti au cumparat de miliarde vaccinuri pt. 60de milioane de romani, si stamba justitie se face ca nu vede! Nici macar sa-i puna sa plateasca paguba, ca multe vaccinuri au fost aruncate! Ce sa mai spun de Korvessi, Portocala, etc. Pai faceti ba justitie dreapta , si pt. pesedisti, dar si pt. securisti, sorosisti, neomarxisti, globalisti!!
12
11
De mult presa nu mai este in slujba cetateanului sau a tari acum tot ce inseamna media este " CORUPTA" care plateste mai bine aia sunt periiati in functie de cat se cotizeaza de ce nu vedeti si partide mici la tv nu platesc ca cele de top P.S.D,P.N.L
9
3
Jejul asta balos de Ciutacu dupa ce a inaltat osanale si a dat limbi in cwu PSD-distilor acum o face pe justitiarul
15
4
Cum este arestat unu cu nume cum incep sa vina uni de pe la tembeleziuni cu tot felul de ipoteze si asta pentru ca aproape toti politicieni romani au furat si fura direct sau prin interpusi in stil mare adica de ordinul milioanelor de euro si cum pica unul vine intrebarea:"mai noi am furat toti impreuna dece l-au luat tocmai pe Badalau cand noi stim ca sunt alti hoti mai mari decat asta printre noi caci de frati suntem in hotii indiferent de partid. Daca tot vrea Ciutacu sa faca analize politice poate ne spune si noua dece nu a reusit justitia din Romania sa il aduca in tara din Serbia pe Sebastian Ghita fugarul condamnat definitiv cu executare.
17
0
La puscarie cu coruptii USL
16
1
Rama asta se pricepe la toate . Rama asta baloasa ar cam trebui sa se abtina si sa-si rezolve problema asta a balitului ca lasa urme . Sa lase grija arestatilor in cea a autoritatilor pentru ca de asta sunt platite . Asa spunea si de preotul visarion , pana sa demonstrat ca este vinovat
21
1
Nu este o noutate strategia DNA de a-si atinge scopurile si modul de actiune tipuc, practicat si in perioada 2015. Totul este despre impartirea banilor. Justitia este diar o himera. Daca cineva crede ca exista persoane care vor binele tarii sau al oamenilor se inseala amarnic. Sa fim seriosi, totul este doar despre bani. Si nu exista persoane in tara asta carora sa nu le gaseasca ceva. Iar daca nu le gaseste, se inventeaza si tot se atinge scopul. Badalau in mod sigur nu este nevinovat doar ca nu a vrut sa sifoneze. Doar ca dupa 30 zile la beci...sigur isi va schimba atitudinea. In rest...la multi ani !
14
2

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920