REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
19.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Cizmele Adelinei Pestrițu costă cât o mașină și cântăresc 7 kg. Vedeta, senzație la Milano în ținută de 13.000 de euro

Cizmele Adelinei Pestrițu costă cât o mașină și cântăresc 7 kg. Vedeta, senzație la Milano în ținută de 13.000 de euro

Replica API 25 februarie 2020 | 00:00 972

Adelina Pestrițu

foto: Facebook

Adelina Pestrițu continuă parcursul ascendent ca influencer și reușește să bifeze contracte dintre cele mai avantajoase. Recent, românca și-a făcut treaba cu brio la Săptămâna Modei de la Milano, eveniment care s-a desfășurat în perioada 18-24 februarie, în orașul modei din Italia. Adelina Pestrițu a fost brand ambasador pentru Philipp Plein, iar apariția ei a fost cu greutate și la propriu, și la figurat. Cizmele purtate la Milano costă o avere și cântăresc 7 kg.

În noiembrie 2019, Adelina Pestrițu și-a văzut visul cu ochii: a primit premiul pentru cel mai bun influencer din România, acordat de postul E! Entertainment, și a participat la gala din Los Angeles, pășind pe covorul roșu alături de vedete precum Kim Kardashian, Jennifer Aniston sau Gwen Stefani. Evenimentul internațional nu a rămas unul izolat, căci altele la fel de importante și-au făcut loc în agenda Adelinei. Cel mai recent este contractul de imagine cu brand-ul internațional Philipp Plein, pe care Adelina l-a anunțat, plină de entuziasm, pe rețelele sociale, scrie click.ro.

click pe foto

foto: Facebook

"Sunt tare încântată să vă anunț că, pentru a doua oară, am fost selectată de echipa Philipp Plein influencer-ul care să reprezinte România la Fashion Show-ul din cadrul Săptămânii Modei de la Milano. Prima experiență de acest gen alături de designer-ul internațional am petrecut-o la New York, unde împreună cu soțul meu i-am vizitat locuința din Manhattan, unde a organizat un super-party, urmând ca de această dată să fiu prezentă la Milano.

Astăzi mi-am ales și outfit-ul. Vă spun doar că încălțările cântăresc în jur de 7 kg și sunt din ultima lui colecție, o piesă de rezistență despre care s-a vorbit îndelung la nivel mondial”, a scris Adelina pe rețelele sociale, în urmă cu 4 zile, înainte de a decola spre Milano.

Iată că așteptarea a meritat, căci apariția a fost pe cât de spectaculoasă, pe atât de scumpă. Cum era și firesc, bruneta a purtat haine și accesorii Philipp Plein, dar să vorbim despre fiecare cu dovezi: poze și prețuri. Cizmele, adevărate bijuterii cu 9 catarame și mii de cristale, fac parte din cea mai nouă colecție a excentricului designer german și costă cât o mașină nou-nouță, de exemplu o Toyota Aygo, o Dacia Logan full option sau un Hyundai i20. Mai exact, conform magazinelor online de lux, 10.324 de euro.

click pe foto

Sacoul Adelinei, cu franjuri și monogramă, l-am găsit pe site-ul oficial Philipp Plein la prețul de 1.750 de euro, iar geanta vine și ea tot cu o sumă de patru cifre, mai exact 1.125 de euro. La un simplu calcul, fără să mai punem la socoteală accesoriul de la gât sau ochelarii de soare, obținem suma de 13.199 de euro, adică 63.355 de lei. Cu alte cuvinte, apariția Adelinei la Milano Fashion Week chiar a făcut toți banii.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa ma pish pe cizmele ei!
5
1
Cand s-a cuplat cu varciu inca era prostituata in Europa , avea cate 15 clienti la 24 de ore , e normal sa isi permita la cat a supt
4
1
buuuna kooorva naibii, gaseste repede finantare asta
2
2
sa vezi panarama cit o sa coste coronavirusul pe care o sa.l iei.Tine.l cu tine in italia,e bine acolo!
5
1
poate sa coste si cat 10 masini ca snobismul e in floare in romania
7
0
mai e si tziganca !!!
10
0
Scrie mai sus, Philipp Plein.
9
0
Cine o finanteaza ?
11
0
mai mai C---Asa fii prost sa fii dar noroc sa ai
10
0
Nu mai promovati panaramele !
17
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212