REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
18.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Claudia Pătrășcanu spune că e terorizată și urmărită de Gabi Bădălău: „Trăiesc un coșmar”

Claudia Pătrășcanu spune că e terorizată și urmărită de Gabi Bădălău: „Trăiesc un coșmar”

Valentina CAMARA 22 noiembrie 2022 | 00:00 470

Claudia Pătrășcanu (44 de ani) cu un ochi râde și cu altul plânge! La finalul săptămânii trecute, reprezentanții Judecătoriei Sectorului 6 au decis ca cei doi copii: Nicolas (5 ani) și Gabriel (7 ani), pe care îi are împreună cu Gabi Bădălău (35 de ani), să rămână cu domiciliul la artistă. Însă, chiar și așa, războiul dintre cei doi nu a ajuns la final.

După ce instanța i-a dat câștig de cauză, Claudia Pătrășcanu ne-a spus că de câteva luni trăiește un adevărat coșmar din cauza fostului partener de viață.

„Decizia este definitivă în ceea ce privește domiciliul celor mici. Era și de așteptat acest lucru. Ar fi trebuit, cu ocazia acestei decizii să ne încheiem orice socoteală, însă Gabi continuă să îmi facă rău.

De câteva luni mă urmăresc două persoane cu două mașini...una este în fața porții mele mai tot timpul și alta merge după mine unde mă duc eu. Trăiesc un film de groază tot ce mi se întâmplă.

Plus că atunci când merg copiii la Gabi, el nu vrea să le ia cartelă la telefon să pot să vorbesc cu ei. Îmi zice să o sun pe mama lui pe telefon să vorbesc cu ei. Mi-a adus copiii de la Bolintin, aseară, răciți.

Dacă era un tată care își făcea griji pentru copiii săi chema un doctor acasă să vadă ce au, dar nu...el nu a făcut asta. L-am rugat pe Gabi de șapte luni să mă ajute să găsesc un doctor bun să îl operăm pe Nicolas de polipi. Nu a găsit! Până la urmă, i-am găsit singură. Le-a zis o dată copiilor că “mama ta ar trebui să stea în Cer, nu pe Pământ”, a spus, pentru Click!, Claudia Pătrășcanu.

Claudia Pătrășcanu: „Gabi îmi pune piedici”

Artista ne-a mai mărturisit și faptul că afaceristul nu își dorește ca ea să aibă o sursă de venit.

Citește și: Fiul Claudiei Pătrășcanu și al lui Gabi Bădălău, de urgență la spital: „A stat cu două oase îndoite. El nu știe, nu le-a plătit nici școala. Suntem somați”

„Gabi mă urmărește peste tot. Eu nu am voie să muncesc. Eu trebuie să fac asta pentru că cei mici nu pot trăi cu 300 de lei pe care el îi dă la copii. Gabi îmi pune doar piedici...mi-a închis contracte de muncă de multe ori, sună pe unde am eu spectacole și le spune să nu mă ia la concerte.

Eu dacă plec la București, cum a fost și zilele trecute, când am fost să îmi promovez piesa mea cea nouă, o mașină era mereu în spatele meu. Nici nu știam pe unde să o iau ca să scap de ea. Chiar într-o zi m-am dus la unul dintre ei, i-am luat numărul de la mașină și l-am întrebat ce are cu mine. Nu înțeleg de ce mă urmăresc acele persoane? Nu mai are ce să arate, ce să demonstreze.

Procesul s-a încheiat. Este o obsesie a lui. Trăiesc un coșmar. Din punctul lui de vedere eu nu am voie să am prieteni, să ies, să am un om bun lângă mine. I-am și zis că mă duc la poliție că îl reclam dar nu vreau să ajungem în această situație de dragul copiilor pentru că eu îmi doresc să fie liniștiți.”, a mai declarat Claudia Pătrășcanu.

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu s-au căsătorit în 2015. În toți acești ani, cei doi s-au certat de mai multe ori, așa că în 2019 au ales să divorțeze, chiar dacă împreună au doi băieți. Mariajul lor a fost de multe ori cu suișuri și coborâșuri. Divorțul a fost pronunțat anul acesta, în luna octombrie, potrivit click.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272