REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Claudia Pătrășcanu vrea să se împace cu Gabi Bădălău? Artista a recunoscut!

Claudia Pătrășcanu vrea să se împace cu Gabi Bădălău? Artista a recunoscut!

Replica API 21 iunie 2021 | 18:00 1069

Mai există vreo șansă de împăcare între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău? Își dorește cântăreața acest lucru? Frumoasa artistă le-a răspuns fanilor la această controversată întrebare și a recunoscut totodată dacă îl mai iubește sau nu pe încă soțul ei. Iată ce dezvăluiri uluitoare a făcut vedeta despre tatăl copiilor săi!

Claudia Pătrășcanu continuă seria dezvăluirilor uluitoare pe contul ei de Instagram. De această dată, frumoasa cântăreață le-a răspuns internauților la câteva întrebări legate de încă soțul ei, mărturisind public dacă-l mai iubește sau nu sau dacă s-ar mai împăca cu Gabi Bădălău, scrie spynews.ro

Așadar, în cadrul unei sesiuni speciale de Întrebări și Răspunsuri organizate pe contul ei de Instagram, fanii Claudiei Pătrășcanu au fost curioși să afle dacă artista s-ar împăca cu Gabi Bădălău. Fără ezitări, cântăreața a oferit imediat o replică, în timp ce dădea din cam în semn de nu.

„Nu știu la ce fel de împăcare te referi, dar uite-mă cum dau din cap”, a spus Claudia Pătrășcanu pe Instagram.

Cântăreața a recunoscut public dacă îl mai iubește sau nu pe Bădălău

Ulterior, vedeta a fost întrebată și dacă-l ma iubește pe Gabi Bădălău. Și de această dată răspunsul ei a fost unul negativ, spunând că a trecut „destul de mult timp”, că sentimentele dintre ei s-ar fi dus și că între ea și încă soțul ei ar fi existat foarte multe situații neplăcute.

„Oare de ce am scris eu acolo „întrebă-mă orice dorești”? Ca să mi se pună astfel de întrebări? Nu, a trecut destul de mult timp și cu atât de multe situații neplăcute și multe... nu. (...) Îți spun că nu. E prea mult pentru mine și sentimentele s-au dus de foarte mult timp”, a continuat ea.

Întrebată cum este relația cu încă soțul ei, Gabi Bădălău, aflați în plin proces de divorț, Claudia Pătrășcanu a spus că „nu e în niciun fel”. Totodată, cântăreața a dezvăluit că țin legătura, însă strict pentru a vorbi despre copii.

„În niciun fel nu e relația cu soțul meu. Doar ținem legătura și vorbim strict de copii la ce oră trebuie să vină să-i ia, când și cam atât. În rest, da, într-adevăr, eu sunt liniștită”, a adăugat ea.

Artista a dezvăluit dacă e pregătită să devină din nou mamă

Tot pe Instagram, Claudia Pătrășcanu a fost întrebată dacă vrea să devină din nou mamă, având deja doi băieți superbi. Deși a susținut că adoră copiii, cântăreața a transmis că nu crede că mai e pregătită să-și mărească familia și cu alți micuți și că vrea timp și pentru ea.

„Vârsta nu ar fi un impediment, ador copiii, îi iubesc îi divinizez, dar nu știu dacă mai sunt pregătită, am doi băieți pe care vreau să-i cresc frumos, să-i fac cavaleri mari și poate mai târziu să devin bunică, dar bunică tânără. Nu mai sunt pregătită, acum am alte priorități și chiar vreau timp pentru mine”, a spus Claudia Pătrășcanu pe InstaStory.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
se impaca cu banii lui tata socru
4
0
Recunoasterea inseamna da, nu daca da sau nu, coafezelor.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272