REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Dat afară din AUR după ce și-a bătut soția, Dumitru Focșa s-a înscris în PRM

Dat afară din AUR după ce și-a bătut soția, Dumitru Focșa s-a înscris în PRM

A.C. 19 aprilie 2024 | 00:00 1721

Deputatul AUR, Dumitru Viorel Focșa și soția acestuia Claudia Focșa s-au înscris în Partidul România Mare. Exclus din AUR, Focșa a cochetat cu mai multe partide, printre care și cu partidul SOS al Dianei Șoșoacă.

Dat afara din AUR dupa ce si-a batut sotia, Dumitru Focsa s-a inscris in PRMClaudia și Dumitru Focșa

,,Deputatul AUR, de Constanța, Dumitru Viorel Focșa și soția acestuia Claudia Focșa sau înscris în Partidul România Mare”, a transmis Dorel Constantin Onaca, președinte executiv al PRM.

,,Naționaliștii adevărați rămân cei care au votat Vadim Tudor! Sunt cu tot sufletul în asentimentul lui Florin Zamfirescu!”, a transmis Focșa pe rețelele de socializare.

Viorel Focșa, dat afară din AUR după ce și-a bătut soția

Deputatul AUR Dumitru Viorel Focșa a fost exclus din partid anul trecut, după ce și-a bătut soția. Acesta a recunoscut la începutul anului că și-a agresat partenera, justificând că este vina ei că a bătut-o, deoarece ar fi fost geloasă și îi reproșa că dă "like" pe Facebook altor femei.

Focșa spunea la acel moment că "incidentul a fost generat de soție prin gelozie extremă" și că el nu verifică "ce poze au acele doamne sau fete prin profil, unele fiind mai sumar îmbrăcate". Cu toate că AUR i-a cerut atunci să îşi "respecte angajamentul asumat" şi să renunţe la mandatul de parlamentar, Focșa nu a dat curs solicitării, iar partidul a trecut peste momentul de violență conjugală și a acceptat ca acesta să revină în grupul parlamentar.

Dumitru Viorel Focșa a recunoscut public în ianuarie că şi-a băut soţia pe care a acuzat-o însă de "gelozie extremă". Aceasta i-ar fi reproşat că dă like-uri pe Facebook unor femei sumar îmbrăcate. Focşa a mai spus că după incident, soţia sa a fugit "în curtea vecinului, membru PSD", de unde a chemat poliţia.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vedetzi mai fraierilor care spuneatzi votam:"A.U.R.pentru ca sa scapam de PSD si PNL"ce loaze si profitori sint in partidul asta pentru ca Focsha nu este un caz izolat dar asta s-a dat de gol,iar pentru Nae care spune despre asta sa se apuce de altceva caci cu politica a cam dato-n bara,sa shtii mai Nae ca nu se lasa Focsha de politica pentru ca este deputat si a vazut din interior ce podoabe sunt acolo,pt.ca politicieni nu sunt elita Romaniei ci nishte profitori care nu ishi urmaresc decat interesul propriu sau de clan,scuze de partid am vrut sa spun.
2
0
După ce l-au pus la Mangalia pe prințișorul cu fata de maimuta sa candideze primar aur nu va intra nici in consiliu in unele localitati
6
0
O nulitate. Sper sa nu-l mai vedem platit din bani publici. Zoaie umane!
15
0
Asta îi dădea limbutze lui Sosoaca acum vreo 2 săptămâni și făcuse adeziune la SOS iute… acum a devenit PRMist … rimează mult cu un mui…st…
14
0
O lepră că majoritatea celor care pozează în politicieni ! Vai de mama lor de profitori, de golani ordinari !
17
0
Jeg
15
0
Fuge unde miroase a ciolan. Alt infometat.
17
0
daca mai traia vadim era alta atmosfera in parlamentul romaniei pt ca el le spunea pe fata,dar locul lui a fost umplut cu caricaturi de politicieni inculti,grobieni,propulsati din familii masonice de genul sosoaca care mai mult indeparteaza oamenii de curentul nationalist-patriotic
13
0
Nea asta saracul nu isi mai gaseste locul pe nicaieri...poate se apuca si el de altceva caci cu politica a cam dat-o in...
18
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272