REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.1° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Claudiu Ceti va asigura interimatul Primăriei Sectorului 5

Claudiu Ceti va asigura interimatul Primăriei Sectorului 5

Replica API 14 mai 2022 | 00:03 4174

După 6 ani jumătate de cercetare judecătorească, procurorii au tranșat definitiv dosarul Colectiv. Printre cei care au ajuns la închisoare se numără și primarul Sectorului 5 București, Cristian Popescu Piedone, condamnat la 4 ani cu executare. Cu Piedone la pușcărie, soarta multor oameni din anturajul său este pusă sub semnul întrebării. Cum ar fi cea a constănțeanului Claudiu Ceti, șeful de cabinet al lui Piedone. Însă Ceti nu-și face griji. Acesta a declarat, pentru Replica, că va asigura interimatul Primăriei Sectorului 5 alături de viceprimarul cu atribuții de primar, Horațiu Nicolaidis, iar în 2024 va fi în continuare în administrația locală, alături de fiul lui Piedone, Vlad, viitorul candidat la Primărie.

Replica anunța recent, în exclusivitate, că tânăra speranță a politicii românești, Claudiu Ceti, este consilierul personal al primarului Sectorului 5 București, Cristian Piedone. Fost lider al defunctului ALDE, Organizația Constanța, Claudiu Ceti, este și el urmărit penal de procurorii Tribunalului Constanța pentru evaziune fiscală, în dosar apărând și 13 firme, două dintre ele deținute de însuși Claudiu Ceti, respectiv Octavius Cereal SRL și CCO Logistics Supply SRL, care este radiată. Lăsând problemele penale pe care Ceti le are, acesta are și alte motive de îngrijorare. Ar putea să-și piardă funcția din Primăria Sectorului 5, în contextul în care Cristian Popescu Piedone se află în Penitenciarul Rahova, condamnat la 4 ani de închisoare în dosarul Colectiv.

Cristian Popescu Piedone

Claudiu Ceti: Voi asigura interimatul alături de Horațiu Nicolaidis

Dar nu se va întâmpla asta, spune Claudiu Ceti, pentru că viceprimarul Mircea Horațiu Nicolaidis, delegat de Piedone să conducă Primăria Sectorului 5 până se vor organiza noi alegeri, l-a luat sub aripa sa. Nicolaidis a fost ales consilier local și apoi viceprimar cu susținerea Partidului Puterii Umaniste, din care face parte și Piedone, partid fondat de Dan Voiculescu.

Horațiu Nicolaidis

Claudiu Ceti a declarat, pentru Replica, că va rămâne în Primăria Sectorului 5, va fi, în continuare, șeful președintele companiilor municipale, dar și șef de cabinet. ”Nu doar că rămân în primărie, dar voi asigura și interimatul, alături de viceprimarul Horațiu Nicolaidis. Voi fi în continuare președintele CA al companiilor municipale, până în 2025, am mandat pe patru ani. Și, nu doar atât. După interimat, voi fi șeful de cabinet al primarului Vlad Piedone. Fiul domnului Cristian Piedone, actual deputat, va candida pentru funcția de primar și va duce mai departe proiectele tatălui său”, a declarat, pentru Replica, Claudiu Ceti. Întrebat cum comentează condamnarea lui Piedone, Claudiu Ceti a declarat: ”o execuție politică. Timpul ne va demonstra acest lucru”.

Claudiu Ceti

Cine este Claudiu Ceti!

Ceti Claudiu a candidat, în trecut, la postul de primar al Constanței, din partea partidului PPU-SL, a fost secretar al ALDE Constanța, dar și vicepreședinte și, pentru o scurtă perioadă de timp, președinte. După ”decesul” formațiunii politice, Ceti Claudiu a plecat din Constanța, dar nu și din politică, reușind să se impună în conducerea unor societăți aflate în subordinea Primăriei Sectorului 5 București, condusă de Cristian Popescu Piedone. Așa cum spunem și mai spus, Ceti Claudiu este șeful de cabinet al primarului Piedone, președinte CA al societăților Salubrizare Sector 5 SA și Infrastructura S5 SA. În declarația de avere ne spune că este Consilier la Cancelaria Prim-ministrului României, dar și Consilier Parlamentar la Senatul României.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine a scris acest articol sa mai studieze putin administratie publica, sa studieze si dictinarul pentru a intelege ce inseamna interimat
1
0
Slabut! In acesta dosar nu trebuia sa fie vreo condamnare mai mica de 10 ani! Iar jegul a**a umflat care intre timp s-a desumflat nici n-ar mai fi trebuit sa apara in fata lumii, nu mai zic sa ajunga primar din nou!
0
0
Piedone a fost condamnat nevinovat. El a dat aviz de functionare in baza dosarului care avea toate autorizatiile. De ce nu ar fi dat aviz? A platit pentru functia pe care a avut-o si nu pentru fapta
1
0
Unii au impresia ca au mostenit functia aia de Primar, cand au fost alesi de catre alegatori!! Unde naiba se cred astia, ma fratilor ??!!
1
0
Interimatul va fi asigurat de viceprimar conform Codului Administrativ,care este inlocuitorul de drept al primarului. Ce treaba are Ceti?
0
0
ma gandeam ca nu o poate lasa mostenire,dar si-ar fi dorit asta.drept dovada, fiul va incerca sa beneficieze de capitalul electoral al tatalui . . .cred ca la profilul electoratului din sectorul 5,va tine. p**. cred ca esti Ceti
0
0
Toti cei care candideaza ar trebui sa inteleaga ca implica si responsabilitati nu doar beneficii pentru ei si clanul lor . Ar trebui ca toti cei alesi sa raspunda in fata legi nu sa se ascunda dupa tot felu de legi .
0
0
alt golan, mai mare ca piedone.
0
0
Un comentariu neaos romanesc. Nu lasa primaria mostenire nimanui. Din articol reiese ca fiul lui piedone VA CANDIDA, iar DACA va fi ales de locuitorii Sectorului 5, atunci va fi noul primar. Mai lasati gargara a**a si nu va mai uitati mereu in curtea altora. Uitatul peste gard si grija de altul nu va scapa de saracie. Educatia si munca va scapa de saracie.
0
0
deci Piedone lasa primaria mostenire fiului...elegant,feudal
0
0
In pushcarie , jegule !
1
0
Aveti impresia ca ne intereseaza de acest Ceti?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218