REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.5° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
14.5° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Claudiu Palaz

Claudiu Palaz

Replica API 30 noiembrie 2017 | 00:00 752

Vicele de la CJC, Claudiu Palaz, în formă de zile mari

Dragilor, mă simt boem,

Am să vă scriu un poem!

Este zi de adunare,

Să cinstim o adunare!

Vinu'-i bun, e "colegial",

Hai noroc, să facem bal!

Să scăpăm de Daniel,

Că n-ascultă neam, defel!

Hai şi şefu' la ospăţ,

În Consiliu e răsfăţ!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cum dku sa nu fie in forma daor are serv bugetat altfel era vaaai si vai testicolelelui dak nu erau inocenti care sa il voteze.dak ne mai gindim ca se visa primare saracu oare mai stie ciiite part a vinturat.binentel pt binele cetatenilor siktir.
2
0
O jivina infecta mai ceva decat mazare si nicusor Tasu a furat de la cap el a furat cap ul cu totu Sper ca in curand sa ajungi unde meriti
2
0
acest individ este o jigodie! Un profitor nenorocit care in afara de a sifona banul public altceva nu stie! apropo... nu vad nici macar un comentariu de bine !
2
0
Vai jalniiic personajul daaa.Si daca ne gindim acest nimeni se dorea primar.Noroc cu inteligenta Constantenilor de a vota cum trebuie, altfel ramineam cu asta pe cap.Sa ne mai amintim oare de cind era prefect nu are sens nimicurile facute de acesta de atunci au inceput.Pardon au inceput de cind era in UNPR.In speta tot un nimic.Dar dar bugetat omul nu am ce zice.Japita umana.
6
0
O zdreanta ordinara de machidon nespalat, ajuns milionar din laptele furat de soferul de tacsu de la ICIL. TOATA VIATA BUGETAR SI ACUM MILIONAR, IN PARAI. Caracter infect de machidon imputit si tepar ordinar, care se crede miez, dar el este un cacat cu ochi, la fel ca si cei din jurul lui. A facut tacsu un siloz la Pietreni din pensie? Circula machidonul cu mertan de 150000 euroi? S-a improprietarit, ca prefect si secretar, cu 40000 hectare de teren agricol? Pai nu e bine sa fii bugetar? Bai Iorga, machidon prost si fudul, mai dobitoc decat Tuciurescu esti.
8
0
Ai luat o in gura cu directorul de la aeroport bai cacatule. Ai cerut tu demisia. Mars ca ai luat o ingura.
6
0
Albesti-DMHI-Vama Veche, ar fi mai sulubru apari mai putin in spatiul public. Painea framantata de tine nu are gluten. Sti ce inseamna asta?
5
1
o javra ORDINARA
8
1
Un comportament care arata mari lipsuri, lipsa de incredere in sine etc.Oare acesta se poate numi politiciam sau este un oportunist?
9
1
Indragostitu vesnic de banul public de functiile bugetate de care stat.Facerile Realizarile acestuia is ZERO.Tre sa il suportam acu 4 ani dupa cu incredere ne va lasa.Dosar pt aj social ii o variant pt acesta.Fitilar execrabil regurgitabil.
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272