REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
18.4° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Claudiu Târziu: „Nu vrem să mai lăsăm Constanța la cheremul unor găști de pradă“. Video

Claudiu Târziu: „Nu vrem să mai lăsăm Constanța la cheremul unor găști de pradă“. Video

V.S., N.P., A.F. 9 decembrie 2023 | 16:00 4336

Partidul AUR, filiala Constanța, organizează sâmbătă, 9 decembrie a.c., o conferință de presă care se desfășoară la Hotel Continental, fostul hotel Ibis, începând cu ora 16.00.

Claudiu Tarziu: „Nu vrem sa mai lasam Constanta la cheremul unor gasti de prada“. Videoconferință de presă AUR

La dezbatere se discută probleme de interes local și național, la conferință participând Claudiu Târziu - președinte CNC AUR și senator AUR, Evdochia Aelenei - senator AUR, Sorin-Cristian Mateescu - senator AUR, Mircia Chelaru - deputat AUR, Dănuț Aelenei - deputat AUR și Dumitru Bădrăgan - purtător de cuvânt AUR Constanța.

Claudiu Tarziu: „Nu vrem sa mai lasam Constanta la cheremul unor gasti de prada“. Videoconferință de presă AUR

La eveniment mai sunt prezenți Valentin Cioromelea, senator de Tulcea, Nicolae Vlahu și profesorul universitar Simona Petcu, candidați la europarlamentare.

Claudiu Tarziu: „Nu vrem sa mai lasam Constanta la cheremul unor gasti de prada“. VideoClaudiu Târziu

„Încercăm să oferim și Constantei șansă la renaștere la reconstrucție. Nu am avut nici edili potriviți, n-am avut nici oameni politici de stat. Și am mers din rău în mai rău, mergând astăzi într-un regim de colonie“, a declarat senatorul AUR, Claudiu Târziu.

Claudiu Tarziu: „Nu vrem sa mai lasam Constanta la cheremul unor gasti de prada“. Videoconferință de presă AUR

„Ne aflăm aici pentru a susține un eveniment cultural deosebit de împotrivă care se adresează constănțenilor care nu ne cunosc prea bine. Care pot avea astfel acces si la o altă față a partidului AUR. Un institut organizează astăzi o conferință despre libertate, libertatea dintre firesc și ficțiune, prin promovare a două cărți: «Prețul libertății» și «Acea Europă în care credem»“, a mai declarat Claudiu Târziu.

Claudiu Tarziu: „Nu vrem sa mai lasam Constanta la cheremul unor gasti de prada“. Videoconferință de presă AUR

„Subiectele politice ale zilei sunt privitoare la majorarea redevențelor, la extracțiile minerale și la extracția de petrol și gaze. Noi ne aflăm astăzi la un nivel foarte scăzut. De semenea, avem un buget enorm pe care nu știm cum să-l rezolvăm iar Guvernul încearcă să-i suprataxeze pe românii obișnuiți. 

Dar nu asta e soluția, soluția este să folosim bogățiile noastre naționale în interes național. PSD, UDMR și alte formațiuni au respins aceste inițiative. Au o mașinărie de vot care funcționează și o folosesc fără nici un fel de scrupule. 

Claudiu Tarziu: „Nu vrem sa mai lasam Constanta la cheremul unor gasti de prada“. Video

Au fost și alte evenimente politice importante la București dar poate le vom aborda dacă dumneavoastră veți vrea în mod specific. Am fost prezent in urma cu câteva zile la Bruxelles , la o întâlnire foarte importantă cu oameni de afaceri români, oameni care au pornit de jos. 

Au fost aproape 200 de oameni de afaceri din toată Europa, români care au participat la invitația noastră a partidului AUR împreună cu europarlamenarul Cristian Terheș.  

Am tras câteva concluzii asupra acestei întâlniri dintre care aș evidenția una și anume ca și oamenii de afaceri din străinătate români și străini așteaptă ceea ce așteaptă și oamenii din țară - să vină la guvernare o forță politică capabilă să ofere un climat prietenos pentru mediul de afaceri, birocrație scăzută și sprijin pentru dezvoltare prin acces la credite umane din toate punctele de vedere, așa cum se întâmplă în alte țări“, a mai precizat Claudiu Târziu.

Claudiu Tarziu: „Nu vrem sa mai lasam Constanta la cheremul unor gasti de prada“. VideoMircia Chelaru

„AUR este o mișcare de înaltă resurecție a conștiinței naționale, făcând apel nu numai la un trecut care ne onorează ci și la o stare actuală pentru că românii merită această recuperare a demnității. Spun asta pentru că, așa cum am făcut apreciere și cu altă ocazie, stăzi romanul nu plânge doar din neputințele sale ci mai mult de rușinea pentru halul în care a ajuns. De ce? Vorba cronicarului: «când se înmoaie mâna voievodului, se îndoaie genunchii… Poporul tare suferă.  Vai și amar de semințiile care lasă să se cătare la putere pe nevolnici și cei lipsiți de credință».

Suntem cu tolba plină de soluții aplicabile pentru românii de azi. Noi nu inventăm, nu facem ficțiuni și nu tratăm politicile publice, am adus lângă  noi oamenii care știu, pot și vor. Întrunim toate aceste condiții prin oamenii pe care ni-i asumăm .  Noi încheiem prin cuvântul de azi: «nu poți să-ți înalți spiritul, atât timp cât nu știi să gestionezi lumea reală în care trăiești». Salut încă o dată frumusețea acestor meleaguri!“, a transmis generalul Mircia Chelaru, deputat AUR.

Claudiu Tarziu: „Nu vrem sa mai lasam Constanta la cheremul unor gasti de prada“. VideoSorin-Cristian Mateescu

„Săptămâna trecută am avut o cerere a DNA de verificare a imunității a lui Vasile Cîțu. Care în perioada așa zisei pandemiei și a bătut joc de o țară întreagă. Pe lângă dânsul vor cădea multe capete, sunt convins. Am anticipat ca se va ajunge la această anchetă.

AUR a convocat comisia de anchetă în parlamentul României, distinșii nici nu au vrut să se prezinte să ne dea o explicație cum s-au cheltuit banii. Acum DNA a pus mâinile pe ei. AUR a venit în politica românească doar pentru a scăpa țara de aceste lichele. Din 92 de senatori AUR, prezenți la ședința pentru ridicarea imunității lui Cîțu, au fost 92 pentru. În aceste condiții, arătăm că avem oameni care își iubesc patria și  am demonstrat de fiecare dată ca suntem oameni curați“, a declarat Sorin-Cristian Mateescu, senator AUR.

Claudiu Tarziu: „Nu vrem sa mai lasam Constanta la cheremul unor gasti de prada“. VideoClaudiu Târziu

Senatorul AUR, Claudiu Târziu, a precizat că anul viitor se va anunța candidatul AUR la Primăria Constanța.

„Certitudinea noastră este ca vom câștiga. Nu mă refer la faptul că vom fi primul partid Noi ne propunem și vom reuși să luăm peste 50%. Se va întâmpla asta si la Constanța. Nu vrem să mai lăsăm Constanța la cheremul unor găști de pradă. Veți vedea aici parlamentari AUR care vor sluji interesul constănțenilor. Noi suntem niște învingători!“, a completat Târziu.

Un jurnalist i-a reamintit senatorului AUR, Claudiu Târziu, că în județul Constanța sunt cel puțin 7 comune fără primar și că nici un partid nu s-a revoltat că anumite localități n-au primar de doi ani, iar cei cu condamnare la pușcărie conduc zi de zi.

„Este chestiune de sistem. Dacă românii s-au săturat de sistemul ăsta, acesta trebuie resetat.  Am cerut asta din primul an de parlament, pentru că deja de atunci erau niște probleme“, a răspuns senatorul AUR.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa ii spună cineva bancul cu sîni - sî ni pupi în c u r
3
2
Pai cu cu cu cupsa :))), cu cristinel și baiatanul de casa al lu Stroe, moiseeviscush vreți voi sa păcăliți constanta?
6
0
esti ...intarziat baete, deja viata cu greu se va schimba in bine, in mai rau poate, nu sunt pesimist dar se vede, se simte se ...miroase intarzierea in binele romaniei!toti au incercat la vrajeala la inceput aoi a lasato sa mearga pe repede inainte !
4
2
Nu vor vota constantenii niciodata mari barbati de stat care si bat nevestele, agramati, persoane care n au făcut nimic în viata lor și acum le curg balele și atârnă sa între în Parlament tot ca să nu facă nimic...aur i a p r o s t i t pe p r o s t i o singura data, a doua oara...pana și p r o s t i i s au deșteptat între timp.
6
2
Traiasca Capitanul.Carticica sefului de cuib nu o lansati?
6
0
Sper sa nu traiasca Constanta sub palaria de Haur!
9
3
Nea Cioromelea erai mai simpatic prin pecourile OMV Petrom :)))))))
7
0
Aceleasi scursuri ( PSD-PNL-USR) sub o alta denumire ( AUR ). Simion si Sosoaca sunt exemplul viu ca Romania, si nu America, este tara tuturor posibilitatilor. p***t sa fii, analfabet,sa faci parte dintr-o haita de hoti si daca pupi si curul care trebuie poti ajunge in Parlament, Senat sau chiar Presedinte.
10
2
Ce vorbe frumoase, deja ii cred. Aceleași discursuri de 30 de ani....și tot la stadiul de vorbe rămân. Hai sictir!
12
1
Daca vreti sa castigati luati-l pe T*o-dos sa va faca campanie , ca e tot rusofil ca voi,o gasca de zdrente si gunoie
13
1
ne place sau nu vor lua o felie zdravana din voturi la toate alegerile de la anul; asta spun toate sondajele de pe acum de la 11 la 21% orice e posibil; ca nu merita si sunt escroci si analfabeti e altceva nici psdnl nu e departe mai putin circul exagerat de pprost gust
10
1
votati AUR, votati-ma la presedintia CJC.
1
12
o sa aveti o surpriza la Cta, nu va voteaza nici naib a ji godii rusofile.
17
6
Nici unul din astia nu stie sa citeasca un program de management sau o analiza de costuri. Nu vorbim de planuri de dezvoltare...Asa ca ce sens are sa votam gargara ieftina.....
22
4
Indiferent de manipularea din comentarii!
9
21
50% din 10% ai vrut sa spui Intarziatule de Tinichea! Și cu Simion identic și la fel.
12
5
Lacheule vrei sa il inlocuiesti pe mazare chitac cu altii la fel numai ca de-ai tai ? Te.n gura de sageata de securisti homosexuali .
20
5
"vitejilor" sinteți p******e!!!!
12
2
AUR, alte mizerii cu gandul la ciolan.
28
4
pe dl radu nu ia ti prezentat.ii plac sarmalele.la psd afost portia mica
15
2
Cam târziu.....prea târziu
18
4
la fel ca si poponarii de la usr,,,
20
5
Aurolacilor!
22
5
Doamneeeee, cati incompetenti si mincinosi pe metru patrat!!!!! Mai lipsesc T*o si Murad si ne-ati dat gata. Ba voi chiar asa de p****i ne credeti?
37
6
Turnatorul Badragan face cinste AURului Constanta
35
6
Si Cupsa unde e? L-au dat afara deja?
37
2

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436