REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
18.4° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Clinica DentalX din Constanța, călcată de hoți

Clinica DentalX din Constanța, călcată de hoți

Victor ROTARU 4 aprilie 2024 | 00:00 1554

Rahman I., un minor din Constanța, a reușit să spargă o clinică dentară din Constanța fără prea mari eforturi, furând din aceasta încasările pe o săptămână. Pentru că nu a fost deranjat de poliție după prima spargere, Rahman I. s-a gândit să mai dea una, de data aceasta la o patiserie din Tomis Nord, fiind însă filmat de camerele de supraveghere din patiserie și prins ulterior.

Clinica DentalX din Constanta, calcata de hotifoto cu rol ilustrativ

Totul s-a întâmplat pe 11 decembrie 2023, atunci când lucrători din cadrul Secției 3 Poliție Constanța, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au fost direcționați prin SNUAU 112 să se deplaseze la cabinetul dentar Dental X Pro SRL, situat în Constanța, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, unde o asistentă medicală din cadrul cabinetului, a reclamat furtul unei sume de bani. Ajunși la fața locului, polițiștii au discutat cu asistenta medicală care a declarat că s-a prezentat la locul de muncă, unde a observat faptul că ușa de acces a cabinetului este întredeschisă. După aproximativ zece minute, a constatat faptul că, din primul sertar al biroului recepției, lipsesc șapte plicuri care constituie încasările din perioada 02-09 decembrie 2023, în cuantum total de 5.320 de lei.

Suma urma a fi predată managerului societății, în vederea depunerii într-un cont bancar, însă acesta nu a mai putut veni să îi ia, întrucât locuiește în Mun. București. În continuare, asistenta l-a contactat pe colegul său, pentru a-l întreba dacă el a luat plicurile, însă acesta i-a comunicat faptul că nu a venit în weekend la cabinet.

Clinica DentalX din Constanta, calcata de hotiClinica Dental X

La data de 15 decembrie 2023, un echipaj de poliție a fost redirecționat pe strada Cișmelei, nr. 19, la o patiserie, acolo unde a avut loc un furt. Ajunși la fața locului, polițiștii au luat legătura cu apelanta, care a declarat faptul că o persoană necunoscută, prin forțarea ușii de acces a pătruns în incintă, iar apoi s-a deplasat la caseta monetară situată într-un sertar de sub casa de marcat, de unde a sustras suma de 200 de lei.

Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au decis să îl condamne pe Rahman I. la măsura educativă a internării într-un centru de detenție pentru o perioadă de 3 ani și 4 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată. Sentința nu este definitivă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La facut sosele!!!!
4
0
La origine e din Punjabi, f**e-m-as in arborele lor genealogic de pararaziti ai speciei umane.
23
0
Rahman e din henry coanda?
15
0

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436