REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.3° Constanța Mar., 14 Mai 2024
Anul XX Nr. 6729
7.3° Constanța Marți, 14 Mai 2024 Anul XX Nr. 6729
 

Clinica MEDSTAR din Constanța, ÎNCHISĂ din cauza COVID-19!

Clinica MEDSTAR din Constanța, ÎNCHISĂ din cauza COVID-19!

Replica API 11 august 2020 | 00:00 10567

Nouă angajați ai clinicii Medstar, cât și un pacient, au fost confirmați cu COVID-19. Angajații sunt cadre medicale și personal TESA, depistați pozitiv. Direcția de Sănătate Publică din Constanța a dispus închiderea clinicii private pe o perioadă de o săptămână și în același timp derulează o anchetă epidemiologică pentru a afla cum s-au infectat angajații.

„Este vorba de un focar cu zece persoane, nouă angajați ai clinicii și un pacient, confirmați cu virusul SARS-CoV-2. Angajații sunt cadre medicale și personal TESA, o parte sunt internați și în spital, restul sunt în izolare acasă. În prezent este efectuată ancheta epidemiologică și clinica este închisă.”, a declarat, pentru „Replica” Cristina Schipor, directorul DSP Constanța.

Alte 31 de cadre medicale, infectate

În ultimele 24 de ore, în urma centralizării datelor din toate spitalele și clinicile din județul Constanța, Instituția Prefectului Constanța a confirmat infectarea a 31 de cadre medicale. De la începutul pandemiei și până în acest moment, au fost confirmate 81 de cazuri de infectare în rândul cadrelor medicale: 32 de medici, 35 de asistenți medicali și 14 angajați personal auxiliar.

S.H.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dezvaluiri.ro
0
0
In urma desfasurarii activitatilor specifice de izolare si carantinare a personalului infectat au aparut noi cazuri de imbolnaviri cu Covid-19, virusul SARS-COV2 este prezent in toate institutiile sistemului public. De ce au fost suspendate internarile? De ce nu se testeaza cadrele medicale? De ce nu se mediatizeaza rezultatele? De ce DSP-ul tace?
0
0
Sau poate ca sunt medici care trec pe la spitalul de stat doar asa vreo doua ore pentru ca sa-si ia salariul de la buget si sa-si racoleze clienti pentru clinica privata unde le ia astora bani legal,fara sa ii poate acuza cineva ca iau spaga si tot asa pe drumuri dintr-un spital in altul sansele ca sa te prinda COVIDul"care nu doarme"sunt exponential mai mari.
1
1
Personalul infectat de la Medstar 2000 isi desfasoara activitatea doar la aceasta clinica? Eu am vazut pe pagina lor medici de la Spitalul Judetean si CF Constanta. Cele doua spitale sunt inchise sau in carantina?
7
0
de bine ce se echipeaza
2
0
asteptam date din ancheta
6
4
Sa-i sugi toata pula
6
4
robotelule PSD-ist care te numesti:Jos Dictatura Sanitara!, rau e ca mai ai inca acces la internet
6
14
Medicii nu au concediu in august. Stirea e adevarata.
30
1
Da de unde atata covid? Medicii merg in concediii in august.Ne-am plictisit,ne-am siktirit,ne-am scarbit de atatea stiri cu covid si atata numarat.Nu ne mai tampiti! Noi murim de cancer si alte boli cronice.Eu nu am acces la consultatii,operatie,tratament,peste tot este inchis sau cozi imense,masca.. covid...Mori dracu la cozi asteptand de m-am lipsit sa mai stau la spitalul militar la coada.Unde dracu sa ne ducem sa ne tratam? Aici murim cu zile.Asa sunt tatati nemtii la ei acasa? Asa sunt omorati? Ca la noi? Numai minciuni! De asta toti incearca sa plece afara.Aici murim toti cu zile.
32
31

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407