REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
13.3° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Clipe de coșmar la Ovidiu: SECHESTRATĂ de un boschetar, la un pas de a fi violată!

Clipe de coșmar la Ovidiu: SECHESTRATĂ de un boschetar, la un pas de a fi violată!

Replica API 30 octombrie 2019 | 00:00 606

Salvată de polițiști din ghearele monstrului după 2 ore, bărbatul a fost trimis după gratii!

Salvată de polițiști din ghearele monstrului după 2 ore, bărbatul a fost trimis după gratii!

Incredibil! O tânără angajată la RCS &RDS în funcția de agent de teren a fost sechestrată de către un bărbat în Ovidiu, cunoscut în oraș ca reprezentând un pericol pentru societate. Bărbatul în vârstă de 43 de ani a acostat-o pe stradă, a ademenit-o că vrea să încheie un contract cu firma pe care o reprezenta, precizându-i că trebuie să-l însoțească acasă pentru a-și lua cartea de identitate. Fata l-a urmat însă, observând că o duce într-o zonă părăsită de la marginea orașului, a încercat să fugă. Bărbatul a reținut-o cu forța și a dus-o într-o curte în care se aflau mai multe clădiri dezafectate, o fostă uzină. Polițiștii au salvat-o din mâinile monstrului după două ore de teroare.

Clipe de coșmar pentru o tânără de 22 de ani, angajată în funcția de agent de teren la RCS& RDS. În timp ce se afla pe teren, fata a fost acostată și sechestrată de un individ care a încercat să abuzeze de ea. După câteva ore de coșmar, a intervenit poliția care a scăpat-o din mâinile bărbatului, un boschetar și un alcoolist. Totul s-a întâmplat în luna mai a anului trecut, însă joi, 23 octombrie, individul a fost trimis definitiv după gratii, pentru 3 ani. În vârstă de 43 ani, bărbatul deține antecedente penale, fiind anterior condamnat la pedepse cu închisoarea cu executare efectivă pentru infracțiuni îndreptate contra patrimoniului și contra persoanei.

Cum s-a întâmplat totul!

Potrivit rechizitoriului, în ziua de 3 mai 2018, o tânără în vârstă de 22 ani, angajată la firma RDS-RCS, în funcția de agent de teren, în timp ce se afla pe raza orașului Ovidiu, îndeplinindu-și sarcinile de serviciu, în jurul orei 15.00, a fost ținută contra voinței sale de inculpatul Marian Calistrat, persoană fără adăpost, consumatoare de băuturi alcoolice, care prin amenințări, a forțat-o, ținând-o de mână, să se deplaseze pe mai multe străzi de pe raza orașului Ovidiu până au ajuns într-o zonă în care se aflau mai multe clădiri dezafectate.

Tânăra a relatat anchetatorilor că, în timp ce se afla pe una din străzile din oraș, dintr-o curte a ieșit o persoană de sex masculin, îmbrăcată neglijent, chiar murdar, care s-a apropiat și a întrebat-o cu ce se ocupă, spunându-i că este agent de teren la firma RCD-RDS. L-a întrebat dacă este interesat de contractarea unor servicii de telefonie mobilă, bărbatul i-a spus că este interesat doar de serviciile fixe, respectiv de televiziune și internet și că locuiește la două case depărtare, spunându-i să meargă cu el la domiciliul său pentru a perfecta serviciile dorite, având actul de identitate acasă. A fost de acord cu acest lucru și împreună cu individul, fără să se gândească că ar putea să-i facă rău, s-a deplasat în continuare pe un drum neasfaltat, lăsând casele în urmă, ajungând pe un teren viran cu vegetație bogată. Văzând că se îndepărtează de zona populată, tânăra și-a dat seama că ceva este în neregulă și a întrebat persoana respectivă unde mergeau, acesta spunându-i că este paznic la ruinele care se vedeau în fața lor, iar casa lui este după aceste ruine, însă nu se vede din locul în care se aflau. I-a spus individului că nu vrea să meargă in continuare prin vegetația abundentă, moment în care a încercat să fugă. Bărbatul a apucat-o de mâini, strângând-o tare, pentru a o ține lângă el. A încercat să o sărute, însă tânăra a ripostat, încercând să scape din mâinile monstrului. N-a reușit, așa că bărbatul a continuat să o tragă după el.

Salvată de polițiști după 2 ore de teroare!

La un moment dat, și-a făcut apariția un bărbat în jur de aproximativ 30 ani, care i-a întrebat ce fac acolo. Atunci fata i-a cerut ajutorul, spunându-i că este sechestrată. Încercând să o salveze, infractorul a amenințat că va scoate un cuțit dacă nu se retrage. De teamă, martorul a plecat, însă a anunțat poliția. Între timp, inculpatul a continuat să meargă cu victima pe un drum îngust și, oprindu-se în zona unui pod rutier a încercat din nou să o sărute însă tânăra a ripostat din nou. Au continuat să se deplaseze, fata fiind, în continuare, captivă, ținută de mâini pentru a nu fugi. Au ajuns într-o curte ce avea niște porți mari din fier, iar în spatele acestora se află niște clădiri dezafectate. Din nou, au fost observați de un alt martor, care a strigat către ei, spunându-le să se oprească, întrucât a văzut că fata se zbătea pentru a scăpa din mâinile monstrului. Tânăra i-a cerut și lui sprijin, spunându-i că este că ținută împotriva voinței sale, cerându-i să o ajute. Acel tânăr a încercat să o tragă din mâna individului, însă nu a reușit acest lucru, iar cel din urmă a tras-o în continuare spre porțile de la fosta Uzină, intrând în interiorul curții. Aici, a încercat, din nou, să abuzeze de ea, însă nu a apucat, întrucât și-a făcut apariția un echipaj de poliție, sesizat de către unul din martori. A fost eliberată din mâinile bărbatului după aproximativ 2 ore de coșmar, acesta fiind reținut. Procurorii au preluat cazul, l-au trimis în judecată pentru lipsire de libertate în mod ilegal. Inițial, în fața instanței bărbatul a negat că ar fi comis fapta, precizând că nu a forțat-o pe tânără să-l însoțească, ci o ținea de mâini păentru a o apăra de câini. Ulterior, infractorul recunoscut acuzațiile care i-au fost aduse. Judecătoria l-a condamnat în aprilie a.c. la un an de închisoare în regim de detenție. Procurorii au efectuat recurs, iar Curtea de Apel Constanța a decis joi, 23 octombrie, să-i majoreze pedeapsa. Așa că, individul a ajuns în spatele gratiilor definitiv pentru următorii 3 ani.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa ptr ca intra in casele batranilor sa faca contracte cu buletinu .sefii stiu
0
0
Sunt femeie deci ar trebui sa tin cu femeia dar cum naiba sa te duci cu un astfel de om? Pai numai dupa infatisare iti dai seama ca nu e o persoana de incredere. La ce se astepta?
0
0
cum '' de unde invazia asta de boschetari''- sunt interlopii si criminalii guvernarii actuale , a-i lui tudorel toader
0
0
De unde ivazia asta de boschetari in ultimii doi ani mai mult ca oamenii ce muncesc pe strada, in autobuze . Daca in trecut erau maxim 10 boschetari in tot municipiul acum o avalansa de aurolaci, oameni de neanderthal au navalin peste tot.
2
0
Era marinus.. lu ala daca ii dat una ii iese spirtul pe nas.. tot liber e .. e batut de soarta oricum..
1
0
ba fetelor!luati.va spay autoaparare si dati.le in nas cu sare.
4
0
Adica 2 ore a durat drumul prin iarba spre portile de fier unde a aparut politia? Condamnat la 3 ani inseamna ca iese in maxim 1 an
12
2
Bine ca a scapat saraca fata. Boschetarul la beci cu el ca sa se trezeasca din betie.
15
0
Daca boschetarul era un tip spalat si avea si 100 de Euro la el , ce mai mwie-i facea fata de ... 22 de ani de la RCS RDS !
6
28
Inca mai merge cu ciocolata.
5
7

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272