REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

CLIPE de GROAZĂ pentru un constănțean: S-a trezit cu musafiri nepoftiți în timp ce dormea!

CLIPE de GROAZĂ pentru un constănțean: S-a trezit cu musafiri nepoftiți în timp ce dormea!

Replica API 24 martie 2020 | 00:00 7666

Au dat buzna într-o cameră a unui imobil, au lovit persoana care stătea în pat, după care au amenințat-o și au furat tot ce au prins. Unul dintre ei, minor la data faptei, dar cunoscut cu antecedente penale, s-a ales cu măsura educativă a internării într-un centru educativ pe o perioadă de doi ani, al doilea, și el cu antecedente penale, a fost condamnat la 5 ani cu executare. Decizia magistraților încă nu este definitivă.

euronews

Cu prilejul audierii, persoana vătămată a relatat că muncește la Șantierul Naval Mangalia, fiind cazat într-o cameră a căminului C9, alături de alte persoane, iar, în seara de 23.09.2019, colegii săi de cameră au plecat la muncă, astfel că a rămas singur, lăsând ușa descuiată. În jurul orei 2.30, arată aceasta, în timp ce stătea în pat, a observat cum s-a deschis ușa și persoane necunoscute (bărbați) au pătruns în interior. Au venit direct spre el, fără a spune ceva, unul l-a lovit cu pumnul în zona feței și i-a zis să stea pe pat că îl omoară dacă se ridică, după care l-a controlat în buzunarele pantalonilor, luându-i portofelul din buzunarul stâng de unde a luat suma de 1.500 de lei. Celelalte persoane, susține persoana vătămată, au controlat interiorul dulapurilor, de unde au luat 15 pachete de țigări, iar primul l-a mai lovit o dată cu piciorul în zona feței și apoi cu pumnul în aceeași zonă. A mai menționat că unul dintre autori, ce era îmbrăcat cu geaca neagră, l-a lovit cu pumnul în zona coastelor, smulgându-i din mâna dreaptă telefonul mobil personal marca Samsung Galaxy S10, după care i-a cerut să îl deblocheze de două ori pentru a schimba parola, lucru pe care l-a făcut de frică.

În continuare, a precizat că persoanele au plecat în fugă din cameră, spunându-i că îl omoară dacă iese după ele și, uitându-se pe geam, a văzut că au fugit pe stradă către un liceu. Oamenii legii au declanșat imediat cercetările, iar autorii faptei au fost prinși.

Acum urmează a se judeca apelul în dosar.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
un tigan bun este un tigan mort
7
0
Normal ar trebui ca daca esti atacat in casa sa ai dreptul de a folosi orice arma,inclusiv de a ucide intrusii. Stim ca Mangalia a fost mereu o cloaca plina de talhari,de hoti si mai stim ca la fel ca in Caracal ,scursurile o duc si o vor duce bine,ba chiar ii sfideaza pe ceilalti locuitori din masinile lor si de la mesele restaurantelor,caci isi permit cheltuieli de parca ar avea salarii de sefi de banci.
8
0
astia intra in casa si daca ai usa incuiata, au metode, scule cu care descuie o usa, te trezesti cu ei in casa in mijlocul noptii si in casa poate n-ai nici doi bani si te omoara pt nici doi bani
4
0
Lumea se imbraca si traiste asa cum vrea. Treaba lor daca se dau barosani. Poate ca au cu ce! Ce treaba ai tu sa ii sfatuisti sa traiasca altfel? Esti cioara borata? Mori atunci, da-te la dracu!
2
3
Bine ma, neinfricatule, sa iti dea doar tie arma!
3
2
este de abia inceputul
7
0
imposibilitatea folosirii mainilor prin taierea capului.
6
0
pedeapsa maxima fara discutie si vor vedea ei acolo la puscarie carei treaba
9
0
Sa lasa ca politia nationala sa se ocupe cu ce trebuie cu infractorii nu cu virusul si cu diaspora sosita
3
0
Ce nemernici de oameni. Astia merita pedepsiti ca la arabi - taierea mainii cu care fura.
15
0
e full de toti tiganii din spania si franta in medeea care se plimba nestingheriti pe strada fara niciun permis...clanul Rata in special
12
0
neaparat pentru talhari ,curve si violatori !
10
0
tiganii au nevoie de ban.incep tilhariile.sint aia de pe str ion creanga
13
0
Sa dea dracii in ei de magistrati ca astia sunt cei mai mari nenorociti.
12
0
La cati prosti sunt in tara asta fix arme va mai trebuie.
7
5
Spitalul Militar din Constanta nu are echipamente de protectie pt medici, asistente si infirmiere. Si au sosit in aceste zile f multi bolnavi care sunt suspecti de coronavirus. Comandantul este un idiot care nu se gandeste ca un singur medic imbolnavit va carantina automat o sectie sau alti 15-20 De angajati si atunci cine ii va trata pe cetateni. Dar ce credeti ca olteanul comandant are minte sa gandeasca
18
0
Sa aveti in fata caselor masini scumpe. Purtati haine scumpe cu atitudine de mare barosan. Atrageti atentia magraonilor.
10
2
Sa vedeti ce va urma, in max o luna vor fi eliberati toti studentii nostri din puscariile din Germania, Anglia si Spania. Si vor fi bineinteles expulzati in RO. De aia zic, liberalizati armele, ca la americani !
21
1
dati ma arme la popor!
20
2
Judecstori coruotie incompetenta scuze de scris
17
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212