REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.6° Constanța Sâm., 22 Iun. 2024
Anul XX Nr. 6768
24.6° Constanța Sâmbătă, 22 Iunie 2024 Anul XX Nr. 6768
 

Clotilde Armand a depus cerere de renumărare a voturilor

Clotilde Armand a depus cerere de renumărare a voturilor

Andreea VLAICU 11 iunie 2024 | 09:01 853

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, care a candidat pentru un nou mandat, a anunțat marți dimineață că depune cerere de renumărare a voturilor și că a sesizat autoritățile privind tentativele de fraudă de la mai multe secții de votare.

Clotilde Armand a depus cerere de renumarare a voturilorClotilde Armand

„Scurt update: Am depus cerere de renumărare a voturilor;  Am sesizat autoritățile privind tentativele de fraudă de la mai multe secții de votare; Vă reamintesc pentru toți cei care ați auzit declarații publice ale mai multor politicieni să nu mergeți după fentă fiindcă s-au numărat oficial până azi doar 40 de secții din totalul de 166. Diferența de voturi pe numărătoare paralelă a partidelor este foarte, foarte mică și de aceea s-au grăbit unii din PNL și PSD să arunce public cu mesaje false că au câștigat; Ne lipsesc foarte multe voturi în secțiile cu probleme, acolo unde i-am prins că vor să fure. De asemenea au fost mai probleme cu urna mobilă. Așteptăm numărătoarea și datele oficiale. Noi am mai pățit așa ceva în 2016. Știe și Ciolacu cu ne-au furat atunci”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Deocamdată, George Tuță rămâne foarte aproape la Sectorul 1 în fața lui Clotilde Armand, potrivit datelor oficiale comunicate de Biroul Electoral Central.

Luni seară, Biroul Electoral al Sectorului 1 a anunțat că operațiunea de verificare și centralizare a rezultatelor procesului electoral se întrerupe și se reia marți la ora 9. Materialele electorale din secțiile nepreluate până luni seară au fost puse sub pază militarizată.

Potrivit rezultatelor oficiale parțiale, Armand se află la o mică diferență de voturi față de contracandidatul său, George Tuță (PSD-PNL).

Luni, la ora 16.00, potrivit datelor centralizate de Code for Romania pe platforma rezultatevot.ro, Clotilde Armand avea 35, 96 % din voturi, iar George Tuță 36,27 %.

Actualul edil al Sectorului 1 susține că membrii Biroului Electoral de Sector au refuzat la un moment dat să preia sacii cu buletinele de vot, conform știrileprotv.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acolo au avut voturile pazite ,sigilate salile.La cum topaiau sobolanii pe strazi si prin tonele de gunoi neridicate cu saptamnile,afacerile ei cu ridicarea gunoiului , banii si contractele facute de ea, a fost scandalul foarte mare.Era de astptat sa nu mai fie aleasa.Isi va lua opera de arta, cada din primarie si va pleca sa faca baie in ea sa se racoreasca.Sacii de vot cu ea filmata acolo... Sunt multe infractiuni comise de ea care s-au adunat si bucurestenii au taxat tot la sange.
4
0
Au putut vota asemenea zdreanță umană...
8
1
ca hotii pesedei si penelei au facut totul sa elimine dreptatea. Pe nicusor nu au putut la cele 85 la suta voturi pentru el. Fiarei ii curg si acum balele.
3
7
legea de la noi nu permite renumărarea voturilor la alegerile locaole.
9
0
oameni rai, trebuiau sa lase sacii cu voturi in biroul lui clotide.
9
2
are un tupeu mizerabil .. la alegerile trecute au fost filmati cand umbla prin sacii cu voturi si acum vrea renumarare? :)) marsh fa !!
16
3
bwahahahahahhahahahahahahahahahhaha
9
2

REPLICA

LOTO

6/49
3356424623
5/49
19152031230
joker
173645332018