REPLICA ONLINE CONSTANTA

3.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
3.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Clubul din Tuzla se închide, pentru că „locuitorii nu știu să mănânce risotto... doar mici și ceafă“

Clubul din Tuzla se închide, pentru că „locuitorii nu știu să mănânce risotto... doar mici și ceafă“

Rocsana CRISTEA 29 noiembrie 2022 | 00:00 5799

În Tuzla, a funcționat o perioadă scurtă de timp clubul Km 0. Recent, el a fost scos la vânzare de către proprietarii Popa Olga și Popa Ioan, pe motiv că locuitorii din Tuzla au fost totdeauna nemulțumiți, au creat probleme și „vor țigănie”, așa cum chiar patroana a declarat pentru Replica. Clubul a trecut prin mai multe transformări de-a lungul timpului, fiind inițial spălătorie auto, apoi restaurant, până să fie transformat în club.

Fotografie din clubul Km 0

„Ei nu știu să mănânce risotto cu fructe de mare, ei știu să mănânce mici și ceafă la grătar”

În Tuzla există de ceva timp un club select – clubul „Km 0”. Cu toate că s-a făcut suficientă reclamă pe seama acestuia și lucrurile păreau că merg ca pe roate, proprietarii au anunțat că scot la vânzare clubul, cu tot cu parcare. Clubul este utilat și mobilat complet, cu canapele și mese.

Fotografie din clubul Km 0

Totodată, el are deja clientela formată. Suprafața clubului este de 450 mp plus parcarea, suprafața totală a terenului fiind de 1500 mp. Clubul este situat în Tuzla, șos. Constanței, nr. 172, prețul de vânzare fiind de 300.000 de euro, preț negociabil. Reporterii Replica au contactat actualii proprietari, pentru a oferi lămuriri cu privire la vânzarea neașteptată a clubului, răspunsul fiind cel puțin neașteptat, astfel: „Îl vindem din cauza oamenilor din Tuzla, pur și simplu. Din cauza oamenilor din Tuzla, și asta spune tot! Nu merită un restaurant atât de luxos sau club, că mai nou l-am transformat în club.

Fotografie din clubul Km 0

Am vrut să facem ceva special, dar nu merită. Vom închide și vom face afaceri acolo unde merită. Se închide din cauza clienților care au fost întotdeauna nemulțumiți cu orice, că ei nu știu să mănânce risotto cu fructe de mare, ei știu să mănânce mici și ceafă la grătar.”

Din spălătorie în restaurant, apoi în club

Societatea care deține clubul din Tuzla este Restaurant kilometru 0 SRL, înființată în 16.01.2020. Acționarii sunt soții Popa Olga și Popa Ioan, fiecare având câte 50% din afacere.

Popa Olga (stânga) și Popa Ioan (dreapta)

Pe locul actualului club funcționa o spălătorie auto: „Am făcut mai întâi o spălătorie, atât am reușit atunci pentru că era pandemie și degeaba am fi făcut restaurant. În următorul an am făcut restaurant, cu gânduri bune, și sincer cred că cel mai luxos din zonă, luxos din toate punctele de vedere (...) Am văzut că nu merge și că oamenii ne-au făcut probleme și l-am transformat în club. Ei vor țigănie. Noi în țigănie nu ne băgăm.”

Vila din com. Costinești cumpărată de soții Popa

De curând, încă patronii clubului din Tuzla au cumpărat și o vilă în centrul comunei Costinești. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ba la câte tepe ai dat la lume tu te auzi ce vb. Ești un mare escroc.
0
1
"Divide et impera" in poporul asta aplicat lejer de servicii prin promovarea unor non-valori (nu din punct de vedere muzical) de o anumita et ni e care la comanda au inventat niste texte in stil MK ULTRA.Ce facem acum?
3
2
da tu de unde Pastele ma-tii esti, de la cotu vaii ?
1
4
Pana la urma ce pretenții sa ai de la Tuzla..23aug..plin de țarusi..manele..4 clase cu tot cu vacanta.au și aia dreptate.moe multa tarusilor din tuzla
3
2
Auzi ba la asta că nu le plac tuzlenilor...rizoto...!!! Ba noi tuzleni sintem țărani. Ne batem cu furcile la discoteca...și tu ne cerți că nu miincam rizoto...în club???? BAI PATRONILOR DE 2 LEI CE AVEȚI IN CAP?...MERDA?
3
2
Noroc ca ati scris la poza cine e Olga si cine este ioan,ca altfel nu-mi dadeam seama.Asa afaceristi asa ziaristi…
6
2
doi marlani
7
2
Atunci cand vrei sa investesti intr-o afacere,principalul aspect considerat este cererea pietei. Nu poti sa impui un fel de mancare,un trend vestimentar,anume gen muzical si altele de felul asta,acolo unde oamenii au alte obiceiuri ,alte gusturi. Vrei sa obligi pe cineva sa-i placa crevetii sau poate gandacii,viermii,pisicile si cainii omorati in bataie si gatiti in stil ciuciunghez? Pai degeaba,frate! Nici altii nu au cum sa te sileasca se devii investitor bun,daca tu nu studiezi economia,marketingul si alte alea care-i plictisec pe asa zisii oameni de afaceri. Lasa oamenii sa haleasca mici si ceafa,slana si palinca si daca vrei sa castigi,fa-le pe plac . Vor oamenii gogosi,da-le gogosi. Dar si cand vor ceva mai de soi,fii gata sa faci asa ceva si abia atunci esti tare. Oamenii au gusturi formate in timp si nu tin neaparat de cultura, in intelesul academic al cuvantului. Pur si simplu oamenii sunt diferiti.
14
4
Bai termopan, pai tu în tuzla vrei sa faci mă...rizoto...cind ăști în tuzla sint carutasi, ciobani cel puțin jumăt**e din ei...afaceristule MARE
13
1
bai, dar va e rusine sa ziceti ca lumea e saraca si nu mai are bani?de unde, daca tineretul a plecat din tara, ca aici nu mai are ce sa faca
12
1
Aceasta doamna nu stie sa scrie corect romaneste,insa are pretentii sa vina lumea la club.Lumea buna nu merge la clubul lor,deoarece nu este un club rafinat, asa cum vrea sa transmită. Trebuie da fii tu rafinat, ca sa faci ceva care sa iti transmită rafinament.La spalatorie,de fata cu persoanele care veneu sa isi spele masina,se saruta cu sotul,de te apuca greata.Sarutul este o chestie intima. Ati vazut regi,regine sa se linga in public? Asa ca, lasati rafinamentul pentru intelectuali si oameni cu bun simt, nu pentru niste parveniti cu aere de domni !
18
0
Cam scump pilaful la taranii astia obositi
12
0
Te a imbarligat bine rusoaica Olga, patroane ! Te chieleste complet !
9
0
Ce mecle de tarani autentici. :)
13
0
Cand spui clientela formata , asta inseamna sau ar insemna ca este o afacere prospera si ca tu vrei sa vinzi ca nu mai poti de bine . De asta multi investitori o s u g . Cand vor sa infinteze o afacere , nu au habar daca piata vrea asa ceva . Cu ce sunt vinovati locuitori daca investitori sunt p****i . Ducase invartinduse si sa mai revina cand le vor spune locuitori . Marlania si prostia investitorilor din romania este la cote inalte . Stiti de ce , pentru ca ii desconsidera pe consumatori . Eu lucrez in comert aproape de 30 de ani . Tin cont de ce vrea piata , nu de ce vreau eu .
9
3
Ala e tasu sau barbasu?
10
0
vezi ca.i o vila din piatra mirlaneasca in tuzla,la sosea ,vis a vis,cumpar.o si pe aia.p***t sa fii sa stai la sosea,gaze si galagie moca!
4
0
intoarce.te bouare la spalatorie.aveai doi ttigani,faceau treaba buna.veneam din mangalia la tine,nu aveai in mangalia si nu ai unde sa speli masina.self service s.o speli tu,eu platesc si eu muncesc?asa ca,fa ce ti.am zis,cine dreq se duce la tuzla sa te taie aia bucati?
10
2
Ba, ne-am dat dreaku, acu trebuie sa mancam pilaf cu garizi ca sa fim moderni, tzaranoiule de patron, nu vezi ma ce mecla ai?? Auzi la ei, risotto, dar patroana poarta lantz de aur peste maleta, ahahaha..
21
5
Ba da de unde sunteți voii de pe alte planete de ați reușit voi sa schimbe din spălătorie, restaurant, club, de unde atâția banii munciți corect, auzi si vila in Costinești. Anaful nu vede nimic
9
6

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920