REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
16.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Clubul lui Oiţă s-a branşat din nou ilegal la apă

Clubul lui Oiţă s-a branşat din nou ilegal la apă

Replica API 29 iulie 2011 | 00:00 120

Prins cu branşamentul prin vecini

Prins cu branşamentul prin vecini

Marii şi micii afacerişti constănţeni fură apă într-o veselie. Reprezentanţii RAJA au constatat din nou nereguli la Clubul Bellagio din Constanţa, Piaţa Ovidiu, locaţie care fusese debranşată în urmă cu câteva zile, din cauza demontării neautorizate a apometrului. Cu toată debranşarea, terasa beneficia din nou de apă potabilă printr-un furtun racordat la o clădire învecinată, la SC Relas Co LTD SRL, conform regiei de apă.

Acest lucru a dus la luarea deciziei de debranşare şi în cazul vecinilor, SC Relas Co LTD SRL, care au permis vecinului debranşat pe data de 25 iulie să se racordeze la reţeaua lui de apă. Conform contractului încheiat cu SC RAJA SA, abonatul SC Relas Co LTD SRL avea obligaţia să anunţe şi să primească avizare din partea operatorului de apă şi canal pentru orice modificare adusă instalaţiei, cu atât mai mult dacă era vorba despre o extindere a reţelei, susţine RAJA. Momentan, RAJA nu ştie dacă SC Relas Co a permis intenţionat ca vecinul să se branşeze ilegal sau dacă este vorba de o încălcare a proprietăţii. În cazul în care reprezentanţii Bellagio au acţionat de capul lor, va exista o declaraţie pe propria răspundere în acest sens, iar firma anterior menţionată va fi rebranşată şi va scăpa de orice plângere penală din partea RAJA. De cealaltă parte, contactaţi telefonic de "Replica", reprezentanţii SC Relas Co au declarat că habar nu au despre ce este vorba şi că este posibil ca branşamentul ilegal să se fi făcut la alţi vecini, situaţi mai aproape de club, şi nicidecum la ei. facem precizarea că unul dintre patronii clubului amintit este Viorel Oiţă, cel care deţine şi firma de pază Self&Safe. Verificările RAJA nu s-au oprit doar aici, asta pentru că, urmând modelul altor restaurante, şi la Kaptan Baba s-a constatat furtul de apă. Mai precis, angajaţii RAJA au descoperit un branşament ilegal la restaurantul situat pe bulevardul Tomis. Şi în acest caz a fost întocmit proces verbal de constatare pentru un consum în sistem pauşal şi retroactiv pe 18 luni pentru 15.780 mc apă potabilă şi canalizare pe numele administratorului SC Deniz Class SRL, iar locaţia a fost debranşată de la sistemul de alimentare cu apă, urmând ca reprezentatul legal al societăţii să se aleagă cu plângere penală din partea SC RAJA SA.

Anca MAXIM

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108