REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
16.3° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Cluburile SFIDEAZĂ cu TUPEU măsurile luate de AUTORITĂŢI

Cluburile SFIDEAZĂ cu TUPEU măsurile luate de AUTORITĂŢI

Replica API 17 august 2020 | 00:13 3506

Aproape că nu a existat weekend, de la începutul acestui sezon estival și până în prezent, în care oamenii legii să nu împartă sancțiuni cluburilor și teraselor de pe litoralul românesc. La fel s-a întâmplat și sâmbătă seară, 15 august, când cluburile au fost pline ochi cu tineri care au petrecut fără griji, și mai ales fără măști de protecție și distanțare. Cu acest prilej, cinci cluburi și o terasă au fost sancționate cu 61.000 RON.

Nuba, LOFT și Breeze, 'abonate' săptămânal la amenzi

Inițial, cluburile Nuba, LOFT și Breeze au fost sancționate cu o câte 5.000 RON. Ulterior, pentru că nu s-au conformat, cluburile NUBA și LOFT au mai fost sancționate cu amendă în valoare totală de 20.000 de RON. Polițiștii au găsit aici mai multe persoane decât scaune la mese.

La sfârșitul lunii iulie, clubul Breeze a fost închis de inspectorii OPC pentru deficienţe la blocul alimentar şi condiţii de depozitare neconforme, fiind și amendat în aceeași perioadă pentru nerespectarea regulilor de distanțare.

Nici cluburile NUBA sau LOFT nu a fost mai breze în lupta cu limitarea infectărilor cu SARS-CoV-2. Ambele au fost amendate, tot la sfârșitul lunii iulie, după concerte și festivaluri organizate după bunul plac, fără a respecta regulile impuse de autorități pe perioada stării de alertă. Nereguli au fost descoperite și în sudul litoralului. Cluburile Office și Km0, din Costinești, au fost amendate cu 10.000, respectiv 6.000 de lei.

"Dacă nu se potolesc, vom închide aceste cluburi"

"Sunt unele cluburi care după părerea mea ar trebui închise. (...) Sunt deja câteva cluburi care parcă se cer singure, nu le dau numele astăzi, dar le ştie toată lumea. Patronilor le transmit de pe acum mesajul că, dacă nu se potolesc, vom închide aceste cluburi.", declara amenințător, în urmă cu peste o lună, prim-ministrul României, Ludovic Orban. În tot acest timp, instituțiile abilitate să intervină pentru rezolvarea acestor situații s-au lăsat așteptate. Obiectivul Guvernului pare că este așteptarea sfârșitului sezonului estival, pentru a nu lua măsuri care să afecteze economia.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Trebuiau inchise de la prima abatere. Acum degeaba le inchid. Mai sunt doua weekenduri si se inchid oricum
1
0
coruptiaucide!!!
1
0
Da.le Jos boule! Pune Vola pe ele. Muye la corvetele de calarasi alexandria CE se sparg in bashini dupa CE scapa din garsonele de drumu taberei
5
0
Ii inchide, cand se termina sezonul!
4
0
i-a rupt .. 5000 RON amenda adica 5 sampanii la pretul lor, aia mai ieftina. Da-i 500.000 amenda si vezi daca isi mai revine
7
0
ce sa le inchizi cand jumate din clienti sunt copiii si nepotii ministrilor , sefilor politiei de la bucuresti si tot felul de persoane influente cu tupeu . acum toti sunt smecheri cand aparea mazare nu suflau ca stiau cine stapanul real al cluburilor . nu l laud , dar era mana de fier . cu un primar ca fagadau si o politie numita de la bucuresti , e clar ca nimeni nu asculta . plus ca banii trebuie spalati cu apa de mare ....
9
1
Le multumesc patronilor de cluburi si terase si autoritatilor care nu ii pedepsesc decat formal pentru ca mi-au creat conditii de extindere si m-au facut mai puternic,mai de neoprit.
5
0
ma ingrijoreaza cata aglomeratie e acolo, intrebarea este cine o sa raspunda in final?
7
0
si cand o sa se imbolnavesca sa ii trimita in club sa se trateze
7
0
Sunt prea mici amenzile
10
0
Daca nu se potolesc vom incide aceste cluburi in Septembrie aaahahaha....
13
1
parca la pian la inmormantare a fost alfel!
7
1
machedoni criminali
12
2
cand vrei ma sa le inchizi dupa ce se termina sezonul, dementule
10
0
Li se rupe, au oo mari, inchid ei singuri curand ca si au facut planul.amenzile sunt un rahat ptr ei.astea sunt legile in romanica noastra draga .
10
0
Nu numai amenzi merita patronii si inchiderea unitatii.
12
0
Foarte bine ca lumea se distreaza... lumea nu se imbolnaveste in aer liber... ca daca era asa aparea harapul cu cazuri concrete si exemple... mai ales la cat minte. Oricum toti care se imbolnavesc au parte de ancheta facuta inclusiv de serey pe unde au umblat... daca aparea macar un caz de imbolnavire din cluburi era facuta reclama de catre harap incontinuu.
5
10

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272