REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Coadă de TIR-uri încărcate cu cereale, pe A4 și A2: intrarea în Portul Constanța, blocată

Coadă de TIR-uri încărcate cu cereale, pe A4 și A2: intrarea în Portul Constanța, blocată

Replica API 7 iulie 2022 | 13:05 4322

Sute de TIR-uri pline cu cereală au bocat intrare în Danele din Portul Constanța. Coada de TIR-uri a ajuns la intersecția autostrăzilor A4 și A2. De acolo și până la intrarea în Portul Constanța sunt circa 6 km.

Infrastructura este depășită, spun TIR-iștii. Există o singură poartă de acces, iar descărcarea merge greu.

Video:

sursa video: profitul agricol

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tot serey conduce si Portul Cta, serey sclavii cia....
0
1
Motivele sunt multe. Solutii nu. Portul a fost proiectat pentru tranzit marfa pe vagoane CF. 90% din dane au sine de cale ferata. Lipsa de strategie, silozuri de milione tone capacitate fara platforme de triaj si stationare. Si altele pe care le stim fiecare...
0
0
De ce sunt ucrainenii de vina ca infrastructura portului a ramas cea din mileniul trecut, asa cum a construit-o Ceausescu? Poate ne spun directorii din ultimii ani ce au facut pentru infrastructura. Sau e mai usor sa dam vina pe ploaie si pe ucrainieni.
1
0
Daca e coada de tiruri...e coada de idioti..
3
0
Ceva normal, unii au uitat ca suntem ultima tara din Europa ca grad de cinste, civilizatie , nivel de trai etc etc !, ce pretentii !
1
0
portul era sanatoriu de odihnadar trintorii ridcau bani grei.acum cind trebuie sa munceasca putin e tare greu,dupa zeci de ani de trindavie si furturi.greu taica..
0
0
Pai acest port este in esenta depasit de vreme.. Infrastructura este la pamant desi se puteau lua fonduri UE. Oameni de conducere sub umbrele diverse ..politice si nu numai , in general fara viziune si cu dorinta mica sau foarte mica de a face ce trebuie . Sa fie salariul mare , sa iasa din hartii profit si acesta sa fie dividentiat
1
0
Plin de incompetenti. Asta se vrea ! Si cand te gandesti ca portul este plin de camioane ukrainiene care pur si simplu stationeaza cu zilele ! Daca ar fi facut un camionagiu roman ceea ce fac jegurile ukrainiene era bai mare ! Toata politia portului era pe ei ! Se chinuiesc sa faca o supradimensionare a accesului pe la 10 bis de nu stiu cate luni . O chestie care pentru o tara normala ar fi durat maxim 2 saptamani.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367