REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

COADĂ la un LABORATOR de analize MEDICALE din NĂVODARI. Ce s-o da?

COADĂ la un LABORATOR de analize MEDICALE din NĂVODARI. Ce s-o da?

Replica API 23 martie 2021 | 00:20 2628

Ore de așteptare, coadă și îmbulzeală, cu asta s-au confruntat năvodărenii care au dorit să prindă un loc pentru a-și face programare pentru analize, ignorând astfel recomandările autorităților privind distanțarea fizică. Imaginile au fost surprinse în cadrul zilei de luni, 22 martie, în orașul Năvodari, în fața unui laborator de analize.

Regulile sunt ignorate cu ușurință

În timp ce cazurile de Covid-19 continuă să crească și incidența se apropie vertiginos de 4 la mia de locuitori, năvodărenii par să comită gafe după gafe fără să se gândească la ce pericole se supun. După ce în weekend temperaturile au fost ridicate și au ieșit buluc din case pentru a se plimba pe malul mării fără să le mai pese de riscuri, iată că acum aceştia continuă să stea nas în nas până şi la laboratoarele de analize din oraș. Aşa s-a întâmplat şi luni, 22 martie, atunci când zeci de cetățeni au stat claie peste grămadă la intrarea într-un laborator de analize, fie pentru a-şi face programări, fie pentru a-și face analizele medicale propriu zise.

Au purtat mască, dar au stat unul peste altul

Chiar dacă au purtat masca de protecţie corespunzător, cei mai mulţi dintre cei care îşi aşteptau rândul la intrare şi-au suflat în ceafă unul celuilalt, stând înghesuiţi. Probabil frigul de afară şi necesitățile mult mai grave i-au făcut pe aceştia să uite de existența coronavirusului, de pandemie, dar și distanţarea socială, dând dovadă de multă inconștiență.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da si ce daca au stat asa la coada,veniti in autobuzele CT BUS sa vedeti cum stam!Facem atata caz pt nimicuri.Chiar daca purtam masca,ne vaccinam ,stam inchisi in case nr.infectarilor creste!Care sa fie explicatia,nu cumva se exagereaza si ne vor supusi ,iar ei guvernanti sa-si vada de ale lor in liniste!
7
1
Au stat unul peste altul, mai muila, unde vezi tu asa ceva. Si-o trageau in public mai muila
4
3
Nu le a zis nimeni ca a murit Ceausescu?
2
3

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468