REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.9° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.9° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

COD ROŞU de DOSARE PENALE pentru şoferii prinşi băuţi la volan, în judeţul Constanţa!

COD ROŞU de DOSARE PENALE pentru şoferii prinşi băuţi la volan, în judeţul Constanţa!

Replica API 21 august 2018 | 00:33 372

Deşi ne aflăm în plină campanie de prevenire rutieră „FĂRĂ ALCOOL LA VOLAN!”, care urmărește reducerea evenimentelor rutiere produse pe fondul consumului de alcool la volan, o parte dintre şoferii care au tranzitat judeţul Constanţa weekendul trecut au fost prinşi la volan aflându-se sub influenţa consumului de alcool şi sancţionaţi corespunzător de poliţiştii rutieri.

Astfel, duminică, 19 august a.c., în jurul orei 01:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 26 de ani, din județul Prahova, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia, din stațiune, fiind sub inflența băuturilor alcoolice. Bărbatul în cauză a fost condus la spital pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, unde acesta a refuzat.

Tot duminică, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 24 de ani, din localitatea Cuza Vodă, care a condus un autoturism dinspre Cernavodă către Constanța, fiind sub inflența băuturilor alcoolice, acesta fiind implicat într-un accident rutier, soldat doar cu pagube materiale.

La aceeaşi dată polițiștii din cadrul Poliției municipiului Mangalia au depistat un bărbat, în vârstă de 46 de ani, care a condus un autoturism pe Șoseaua Constanței, din Mangalia, fiind sub inflența băuturilor alcoolice.

De asemenea, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Mangalia au depistat în ultima zi de weekend, un tânăr, în vârstă de 18 de ani, din Republica Moldova, care a condus un autoturism pe strada Mihail Kogălniceanu, din localitatea 2 Mai, fiind sub inflența băuturilor alcoolice.

Ziua de luni, 20 august nu a fost nici ea una liniştită astfel că începutul de săptămână l-a prins pe un şofer aflat sub influenţa băuturilor alcoolice şi a fost drastic sancţionat pentru fapta sa. Aşadar, în jurul orei 01:30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Mangalia au depistat un bărbat, în vârstă de 29 de ani, care a condus un autoturism pe strada Ștefan cel Mare, din Mangalia, fiind sub inflența băuturilor alcoolice.

Tot luni, în jurul orei 01:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Năvodari au depistat un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din Năvodari, care a condus un autoturism pe raza localității, fiind sub inflența băuturilor alcoolice. Conducătotul auto a fost implicat într-un accident rutier, soldat doar cu pagube materiale.

După aproximativ o oră, în jurul orei 02:20, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Valu lui Traian au depistat un bărbat, în vârstă de 33 de ani, care a condus un autoturism pe strada Împărat Traian, din localitate, fiind sub inflența băuturilor alcoolice.

Bărbații în cauză au fost conduși la spital pentru a li se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauze, polițiștii constănțeni au întocmit dosare penale.

P.S.

Citeşte şi: 'Fără alcool la volan', campanie lansată de Poliţia Română!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dar ala de a omorat un om pe trecerea de pietoni? baut? La mangalia
0
0
aromanii fac bani si foot femei. mukanii tzigoina foot laba
2
0
Din ce in ce mai multi conduc sub influenta alcoolului, multi dintre ei tineri. Trebuiesc inasprite sanctiunile pana la inchisoare la locul de munca. Daca noaptea au chef de condus inseamna ca nu se duc la munca, nu sunt obositi. Ar trebui sa il oblige statul sa munceasca, sapat santuri, taiat stuf, spart piatra. Cred ca doar asa se invata unii minte
1
0
Umane!Carnetul suspendat pe viata!
1
0
Dobrescu si popartac,se rezolva altfel,stiu ei cum,,,au experienta
1
0
mai rar asa am auzit.cipanii fac bani si romanii fut.
0
1
Ti ai dreaq de betivi stricati. Hoti si koorve
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272