REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.6° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
15.6° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Codin Maticiuc, mesaj viral! Care sunt fetele de care bărbații trebuie să se ferească

Codin Maticiuc, mesaj viral! Care sunt fetele de care bărbații trebuie să se ferească

Replica API 21 iunie 2022 | 09:34 986

Codin Maticiuc, în vârstă de 41 de ani, a avut multă vreme o reputație de Don Juan și era abonat al cluburilor de noapte în care se consumau cantități impresionante de alcool. În anii petrecuți în diferite anturaje este clar că a dobândit experiență și recunoaște cu ușurință unele tipologii umane.

Codin Maticiuc

Codin Maticiuc a distribuit pe contrul personal de Instagram o postare care cu siguranță nu va rămâne fără ecou. Lista se numește fete de evitat și cuprinde nu mai puțin de 20 de tipologii de domnișoare de care bărbații ar trebui să stea departe, conform lui Codin Maticiuc.

Între femeile de care domnii ar trebui să fugă cât îi țin picioarele se numără fata care se pricepe la fotbal, dar și cea care distribuie citate motivaționale în descrierea unei imagini în care apare aproape dezbrăcată.

Așa cum era de așteptat, postarea lui Codin Maticiuc a strâns peste 2.900 de aprecieri la mai puțin de o oră de când a fost făcută publică, semn că internauții s-au amuzat copios pe seama listei întocmite de fostul crai de Dorobanți, scrie click.ro.

Codin Maticiuc a renunțat la atitudinea de băiat rău și la nopțile petrecute în club

Codin Maticiuc era cunoscut, până nu de mult, ca unul dintre cei mai curtați burlaci. De-a lungul timpului a avut relații cu domnișoare superbe, cu trupuri de fotomodel. Atitudinea de băiat rău și nopțile petrecute în cluburi sunt o amintire de când a întâlnit-o pe Ana Pandeli, femeia care l-a făcut tătic. În prezent, Codin Maticiuc se concentrează asupra fetiței sale, Smaranda, de patru anișori, dar și asupra proiectelor personale.

Ultima sa carte, „Dresor de lei și de fraieri: viața lui Nuțu Cămătaru" s-a bucurat de un succes imens în rândul cititorilor și a abordat o tema pe care puțini ar fi avut curajul să o deschidă: afacerile și trecutul tumultos al unuia dintre cei mai cunoscuți interlopi ai României.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mare destept!
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272