REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Codin MATICIUC vorbește despre MĂCELUL de la LOFT: 150 de oameni stăteau în față

Codin MATICIUC vorbește despre MĂCELUL de la LOFT: 150 de oameni stăteau în față

Replica API 16 august 2021 | 15:49 27297

Codin Maticiuc s-a aflat, weekendul trecut, pe litoral, alături de mai mulți prieteni, printre care și Delia și soțul ei, Răzvan. Acesta povestește că localul a fost neîncăpător, iar alte 150 de persoane așteptau la coadă, să intre în clubul de fițe.

„A fost măcel ieri la LOFT Mamaia. Efectiv măcel. Eu m-am bucurat ca un copil că am ajuns pentru că, total neașteptat, am terminat până în prânz sâmbătă filmările la "Vlad". Fugi acasă, mi-am căutat pantalonii de unică folosință anuală, adică pantalonii scurți albi cumpărați acum câțiva ani tot pentru White Party de la LOFT. I-am găsit și m-am bucurat că i-am dat și la spălat după petrecerea de anul trecut, mi-am luat un tricou alb și ochelarii de soare și am plecat spre LOFT Mamaia pentru cea mai frumoasă petrecere de la mare. Cânta și Delia și cum ea când cântă la LOFT își ia și masă sa petreacă am stat cu ea, cu soțul ei Răzvan și prietenii lor. Masa de lângă noi, alți prieteni de-ai lor, niște oameni care comandau roabe întregi de șampanie cu tot cu soundtrack de la Pirații din Caraibe. La un moment dat plătitorul de la masa lor a venit la Răzvan și i-a spus că nevastă-sa a plecat până la hotel sa alăpteze și n-o mai lasă să intre. Am zis ca nu se poate așa ceva și l-am luat de mână să ieșim după soție fără să-mi treacă prin cap să întreb patronii dacă chiar e așa”, a povestit Maticiuc.

Maticiuc: Gardurile de la intrare fuseseră legate între ele cu lanțuri

„Când am ieșit mi-a spus un bodyguard așa peste umăr "vezi ca nu mai intri". Am râs și am cautat-o pe femeie și am încercat sa reintram. Canci. Gardurile de la intrare fuseseră legate între ele cu lanțuri. M-am dus la unul dintre gate keepers: "bro eu ce fac?". Cu lacrimi în ochi mi-a zis "nu știu, nu am cum sa te ajut", și mi-a făcut semn spre cei aproximativ 150 de oameni care stăteau în față, TOȚI îmbrăcați în alb și TOȚI cu brățări la mâna.

Ce trebuie sa știți e ca situația asta a fost doar o oră și până la urmă toți cei care aveau brățară au intrat pe măsură ce alții ieșeau”, a continuat Mtaiciuc.

În Loft au mai fost prezenți și Viorel Cataramă și Dan Capatos.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mi.ati facut dimineata perfecta cu stirea asta!
4
1
Nu va convine margeti peste ei vitejilor si rupettii cu bataia apoi dati- le foc. Da e confortabil sa scrii de acasa despre depravatii astia sau despre orice altceva
9
5
banii nemunciti aruncati pe nimic, cititi pe net povestea banul muncit de alexandru mitru si veti intelege
11
1
Cand un sarac vede pe cineva cu tricou gucci e snob dar cand saracu isi ia un tricou fake e valoare
7
1
Cine sunt ei ? Cine sunt parintii lor?Se cunosc de mici unii dintre ei?Fac parte toate aceste personaje dintr-un anumit mediu apus in viziunea multora,dar activ pentru cei ce nu sunt doar "normies" ?Follow the money
24
1
1001 de nopti in varianta loft .
13
1
Aici regasim definitia perfecta a snobismului , si snobi...si fara minte ! Intr-o zi vor regreta fiecare banut aruncat aiurea , intrebati-l pe Columbeanu....omul este un exemplu viu , astazi isi cumpara cafea instant la pliculet si bere la doza , de la market !
46
1
Gardurile legate cu lanturi ? Un foculet n-a aparut?
24
2

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468