REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Codrin Ștefănescu atacă diaspora

Codrin Ștefănescu atacă diaspora

Replica API 1 martie 2021 | 16:22 1413

Codrin Ștefănescu, fost secretar al PSD, atacă diaspora. Acesta spune că românii plecați peste granițe merită toate atacurile de care au parte acum, din partea coaliției.

"Dragi diasporezi, ați stat la cozi imense ca sā-i votați pe reziștii voștri! Ați urlat, ne-ați înjurat, ați aprins luminițele telefoanelor la mitinguri minuțios dirijate de pāpușarii din spate! Ați susținut toate aberațiile, minciunile și mizeriile promovate de un sistem putred și profund anti-românesc! V-au manipulat, folosit și utilizat ca sā punā mâna pe putere! Toți copiii foștilor torționari, securiști și comuniști au ajuns azi miniștri, secretari de stat, parlamentari! Iar acum își bat jos de voi in fiecare zi! Cu mult cinism, cu multā rāutate! Poate voi meritați ceea ce ați votat! Insā nu meritām noi, ceilalți!", scrie Codrin Ștefănescu pe Facebook, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cretin stefanescu de la pizede
0
0
Hai sa traiesti nene Stroe. Ai ajuns si senator. Esti alunecos ca un supozitor.
2
0
iarasi grohaie cap de p--- , un escroc din garda veeche a hotilor.
2
0
Din pacate acest Codrin Stefanescu are perfecta dreptate!Stateati ca disperati la cozi sa votati pe astia care distrug ,ramane neted totul in urma lor!
1
2
capul tau privit la luna seamana cu un cap de pwla
4
4
pai diaspora legala sunt cei 750000 romani cu drept de vot . restul de 3-4 milioane care sunt doar dute vino de ce nu v au votat pe voi codrine ? nu vezi ca marii vostri conducatori sunt puscariasi ? de ce nu v au votat 5 milioane pensionari plus 3 milioane asistati care traiesc in tara ? ati schimbat guverne proprii cu motiuni de cenzura . grindeanu era prim ministru si ponta secretar general al guvernului prin 2017 . deci guvern bicefal sau bicameral . lasati va de politica si acasuca ca aveti din ce traii . ce vreti ca la americani sa vina strabunicu cu cateva mii de neamuri sa conduca tara
4
5
diaspora nu prea stie ce se intampla in tara decat din manipularea de pe fbk, ca acolo se uita des si isi pun poze cu masini si cladiri bengoase dar in realitate 90 la suta sunt sclavi pe plantatie si stergatori la kur pentru mosi. Ce pretentie sa ai la ei????
9
6
Diaspora crede ca stie ce este bine pentru noi de aici. De aia e bine la noi in romanica. Oricum PSD e cam pe duca. Si vom vedea ce face diaspora cand nu mai are pe cine sa dea vina. Iar Cordin nu e in masura sa comenteze. Crede ca mai castiga ceva aprecieri.
5
5
Dasta nu mai pot diasporeni ma Codrine,de traiznaile pe care le debitezi tu,romani care sunt la munca in diaspora nu au asteptari de la politicieni romani dar aleg si ei raul cel mai mic caci daca nu votau acum erau in parlament si Basescu si"frati Petreus"Tariceanu-Ponta,asa ca P.S.Disti tai poat sa manipuleaze in continuare saraci din tara cu tot felul de promisiuni si pomeni electorale,pomeni care la romani din diaspora nu tin pt.ca aia nu asteapta ajutorul social sau pensia aia cu care v-ati batut joc de munca oamenilor voi PSDisti dar si restul partidelor care au avut puterea in Romania.
11
8
va convine nu va convune dar are dreptate.foarte multi nu m ai recunosc acum...stiti voi cine
14
10
Mare adevar spune
17
11
asta e un mare bou!
12
14
Rahatu glas
12
15

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218