REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
14.3° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Codrin Ștefănescu, înscăunat la șefia APP

Codrin Ștefănescu, înscăunat la șefia APP

A.F. 28 octombrie 2022 | 00:00 1076

Comitetul Executiv Național al partidului Alianța pentru Patrie (A.P.P.) a adoptat miercuri o rezoluție potrivit căreia Codrin Ștefănescu, actualul Secretar General al partidul, va prelua în mod oficial funcția de Președinte al partidului și va fi împuternicit să demareze procedurile pentru Congresul A.P.P. din martie, anul viitor, potrivit unui comunicat de presă.

Codrin Ștefănescu

Valentin Păduroiu, fondator al A.P.P. și Președinte interimar, va deveni Președinte Executiv al A.P.P., și va avea în subordine, inclusiv departamentul Consiliului Național și echipele tehnice, specializate în relația partidului cu toate organele de control ( A.E.P., Curtea de Conturi etc).

A.P.P. va constitui un department pentru relațiile internaționale și politică externă, care va fi coordonat de medicul Ciprian Tănăsescu, care va include toți specialiștii APP din acest domeniu, care au lucrat în Ministerul de Externe, Ambasade, Consulate și în departamente de comunicare externă.

„Forurile de conducere ale A.P.P., de la nivel central și teritorial, au hotărât modificarea strategiei noastre, în lupta pentru a ne recupera România, din mâinile unor incompetenți, sau pur și simplu trădători”, mai arată partidul.

„Am refuzat și vom refuza în mod public și oficial orice fel de negocieri sau parteneriate cu partide sau organizații din mișcarea haștag-neomarxist-globalistă”, a transmis APP.

Partidul spune că va lansa ”Programul de guvernare pentru români”

„Vom continua folosind toate pârghiile legale să blocăm, stopăm şi să anulăm toate legile, hotărârile și ordonanțele antiromânești promovate de actuala Coaliție de guvernare, fie direct, fie la ordinul Bruxelles-ului. Vom continua să atacăm în instanță, la CCR., la Avocatul poporului, sau în Parlament, toate legile și ordonanțele privitoare la modificarea de taxe, impozite sau accize împotriva românilor”, mai arată APP, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai Codrinele nu mai fi Hot.Si minti lumea.
3
0
in sfirsit.de cind vroia papagalul asta sa fie si el presedinte de partid
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108