REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
16.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Codrin Ștefănescu lovește în plin CEX PSD: Încep să cadă măștile în partid!

Codrin Ștefănescu lovește în plin CEX PSD: Încep să cadă măștile în partid!

Replica API 29 iunie 2019 | 02:46 467

Fostul secretar general PSD Codrin Ștefănescu, candidat la Congres pentru funcția pe care a mai deținut-o, a transmis vineri, în timp ce la sediul PSD din Băneasa se ținea ședința CEX, că în partid au început să „cadă măști”, după ce mai mulți lideri importanți ai formațiunii au anunțat că merg pe mâna Vioricăi Dăncilă la Congres.

„Incep să cadā măști! Multe māsti. Oameni care ieri spuneau una, astăzi alta. “Colegi” care se dezic de alți colegi. De parcā nu au existat niciodatā în viata lor. Se schimbă alte reguli în timpul jocului. Și unii aplaudā zgomotos în ideea că nu se va ajunge la ei. Sau din interese meschine. Sau pur și simplu pentru că așa sunt ei de fapt. Așa au fost dintotdeauna dar nu ne-am prins noi. Și încă nu a început Congresul! Eu voi continua alături de mulți ațti curajoși să nu abandonăm lupta pentru ideile care ne-au consacrat. Și în care mulți alții cred!”, a scris Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Ștefănescu și-a exprimat nemulțumirea, în ultima perioadă, pentru faptul că mai mulți lideri PSD în frunte cu Viorica Dăncilă s-au delimitat de Liviu Dragnea, au abandonat lupta cu 'statul paralel' si s-au făcut ghiocel în fața oficialilor de la Bruxelles.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Poate ne explica diferenta de cateva ordine de marime dintre avere si veniturile declarate.
2
0
Cel mai frumos cap de p..a
6
0
bai poti sa ne spui in cifre cat ati furat prin programul PNDL.daca nu stii cauta reportajul de la RECORDER.ei de aia nu va mai vrea lumea.
5
0
mai codrine-explica tu cum stau lucrurile- dar cele coprecte, adevarate- nu masluite tipic ciumei rosii- cu acel teren pe care, in conditii dubioase, til-ai insusit si astepti 2000000 euro- apoi poti sa-ti dai cu parerea , pana atunci exclus. Situatie similara cu acel domn chireac, sau cum l-o chema, care latra vestic pro ciuma rosie, cum explica acele zeci de mii de euro primite de la CNAIR- ptr niste articole mizerabile- se simte curat, banii castigati prin minciuna , nu aduc liniste, asta in cazul persoaneloc ce detin coloana vertebrala
5
0
Ce spui mai Codrine adica tu esti un naiv care habar nu avea ca voi PSDisti sunteti o adunatura de profitori pentru care doar ciolanu conteaza nu cine il arunca si abia dupa arestarea lui DRAGNEA ai inceput sa vezi cum arata adevaratul PSD.Vezi ma Codrine ca oameni ii care criticau pe PSDisti aveau dreptate dar tu nu puteai sa vezi adevarul din cauza mastilor purtate de colegi tai.
6
0
Draghe Kodrine, place la noi mult la tine! Este clar ca mintenas vei schimba partidul, al saselea parche. Noi invitam frumos la tine sa vii la UDMR, che numai aici nu ai fost, este singurul care ti-a schepat. Avem kerestea, poate intereseaza la tine...
7
1
asa sunteti voi politicienii ce te miri.
9
1
Nimic nou in ceea ce priveste membrii PSD!Nu ca ar fi altii mai breji prin alte partide!Totusi ar trebui sa i se interzica lui Codrin aparitiile in public fara chiloti pe cap!Nu stiu de ce se declara atat de surprins de comportamentul unora din colegii de partid,toti sunt dupa interesele proprii!
9
0
Te asteapta Victorash la pro. Ii e dor de limba ta aspra. La ghena istoriei vei ajunge. Oricum, ti-ai facut-o cu mana ta. Pe livake l-ai avut cu ceva la mana, pe vasilika, nu ai inca cu ce. Din proasta descaltata nu o scoteai, acum , suge-o !
11
0
deci un PSD-ist ne spune noua ca colegii lui pesedei ...azi spun una..si maine alta..si cum ca ei sant defapt doar niste curv3 ...pai stim asta..MU13 P5D CU KKT!
16
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108