REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
11.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Codrin Ștefănescu s-a dat de gol: Ce-i pregătește PSD-ul lui Klaus Iohannis

Codrin Ștefănescu s-a dat de gol: Ce-i pregătește PSD-ul lui Klaus Iohannis

Replica API 5 aprilie 2019 | 03:48 451

Klaus Iohannis le-a trimis o scrisoare lui Călin Popescu Tăriceanu și Liviu Dragnea în care cere consultarea Parlamentului cu scopul de a organiza un referendum pe două probleme: interzicerea amnistiei și grațierii pentru infracțiuni de corupție și interzicerea adoptării de către Guvern a ordonanțelor de urgență în domeniul infracțiunilor, pedepselor și al organizării judiciare corelată cu dreptul altor autorități constituționale de a sesiza direct Curtea Constituțională cu privire la ordonanțe.

Liviu Dragnea a reacționat imediat și a spus că ”de abia aștept”, iar Codrin Ștefănescu a declarat, la România TV, joi seara, că PSD-ul vrea să vadă în ce măsură întrebările ce vor fi puse la referendum afectează Constituția, scrie stiripesurse.ro

”Așteptam, ca orice român de bun simț, să iasă Klaus Iohannis și să vorbească despre torționarul Augustin Lazăr. Ei trimit talibani la Bruxelles, noi trimitem români adevărați. Ei votează împotriva României în Parlamentul European, noi votăm pentru România. Noi așteptăm concret întrebarea sau întrebările. Modul în care vor fi formulate vor arăta cât respectă Constituția.”, a declarat Codrin Ștefănescu.

Secretarul general al PSD a adăugat că social-democrații pun la cale mai multe mitinguri de amploare în marile orașe ale țării.

”Vom face mitinguri peste tot. O să facem la Craiova, următorul, o să facem și la București.”, a precizat Codrin Ștefănescu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
laba trista , important e ca o facem pe fiica ta rotisor cum o prindem . I - am spus sa nu mai vina cu hodoroaga de ma - sa care km de pula inghititi , mai multi decat cei de autostrada.Mai faci sex cu ma - ta ,usr-ist jegos si dobitoc .
0
4
spuneti mai intelectualilor care sunt caracterele nepermise ca sa nu permiteti publicarea!
5
0
O sa-l pupe in c-r PSD-ul pe presedintele tarii, el e ales de toata tara nu numai de PSD-isti.
12
1
Ce muie o sa-si ia psd-ul cu idiotii astia in frunte!!!
17
2
Un cap de pula a iesit la iveala.
16
1
Daca aveti de gand tu si partidul tau sa aducei oameni la Bucuresti aduceti si jandarmi ca acolo nu sunt olteni flamanzi pe care sa ii prostiti cu un mic si o bere
15
2
Suntem agresati zi de zi, ceas de ceas, numai de penali si HOTI care au ajuns sa faca LEGI numai in favoarea HOTILOR. Vedem cum au ajuns sa fure cu LEGEA ca sa nu pateasca nimic, nimic sa nu le poata fi luat, sa fie judecati si condamnati. Toate HOTIILE astora, noi si copii nostrii le vom plati toata viata, ca datorie publica. ASA NU SE MAI POATE! TREBE sa iesim, sa ne aparam tara si pe noi de aceste JEGURI PENALE. NOI suntem TARA, In NOI sta PUTEREA si trebe sa reactionam. EI, HOTII, sunt putini, vicleni, misei si cu mult, mult prea mult tupeu nesimtit. JOS SI LA PUSCARIE CU EI.
16
2
postacii de mai jos sunt drogatii usr si pnleprele care au inundat toata presa cu asemenea jargoane...nu stiu de ce se accepta asemenea mizerii de la pleava societatii
2
17
mai cretinule, voi sunteti huiduiti pe unde va duceti, intrati prin spate- miting, inafara de morti nu mai puteti cara oamenii, ati mai facut un miting care a durat zece minute-- bolnavi psihici trebuie sa fiti. Veti infunda puscarie- haita completa
25
4
MUIE cu cacat, la toti simpatizanti PSDului, de la toata natia Romana anti PSD!
27
8
cam mult circ si din ce in ce mai putina paine
27
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212