REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
17.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Cody Simpson, adevărul despre despărțirea de Miley Cyrus

Cody Simpson, adevărul despre despărțirea de Miley Cyrus

Replica API 23 aprilie 2022 | 18:37 581

Cody Simpson și Miley Cyrus au avut o relație imediat după ce artista a divorțat de Chris Hemsworth. Cei doi au decis să se separe, însă, în 2020, iar acum s-a aflat adevăratul motiv.

În cadrul unui interviu, artistul, în vârstă de 25 de ani, a mărturisit că el și Miley Cyrus s-au despărțit pentru că viețile lor erau ”în locuri diferite”.

”A fost un fel de decizie mutuală între noi, știam că mergem în direcții diferite în viață.”, a mărturisit Simpson în cadrul unui episod al podcastului ”Kyle and Jackie O”.

Artistul a dezvăluit, de asemenea, că în momentul separării de Miley urma să plece în Australia, unde voia să practice înotul în speranța că va ajunge la Jocurile Olimpice.

”Începusem să mă antrenez, știam că viața mea se schimbă și că va trebui la un moment dat să plec în Australia, iar ea tocmai își lansase un album, trebuia să plece în turneu.”, a mai adăugat el.

Deși relația lor n-a funcționat așa cum și-ar fi dorit, Simpson a ținut să sublinieze că s-a bucurat din plin de momentele petrecute alături de artista în vârstă de 29 de ani.

Miley Cyrus s-a cuplat cu Maxx Morando

Au trecut aproape doi ani de zile de când Miley Cyrus s-a despărțit de Cody Simpson, însă acum se pare că celebra artistă a cunoscut pe cineva special. Mai eact, se pare că Maxx Morando, bateristul de la Liily, ar fi cucerit-o iremediabil.

Potrivit E!News, Miley Cyrus are o relație cu Maxx Morando, care este mai tânăr decât ea cu șase ani.

”E foarte fericită de când e cu Maxx. E o relație serioasă.”, dezvăluia o sursă pentru E!News, în urmă cu câteva luni.

Maxx, în vârstă de 23 de ani și Miley, de 29 de ani, au ieșit de multe ori în oraș în ultima perioadă și, în plus, au mulți prieteni comuni.

”Amândoi sunt artiști, așa că există o conexiune între ei.”, a mai precizat o sursă.

Ba mai mult, relația lor este atât de serioasă încât Maxx a zburat la Miami pentru a o susține pe Miley Cyrus la repetițiile show-ului difuzat în noaptea dintre ani de NBC, scrie profm.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212