REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° ConstanÈ›a Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
13.7° ConstanÈ›a Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Colaborare între Andreea Marin şi Centrul Antidrog Constanţa

Colaborare între Andreea Marin şi Centrul Antidrog Constanţa

Replica API 9 mai 2014 | 00:00 90

Casa de Cultură a fost, miercuri seară, gazdă pentru câteva sute de constănţeni. Părinţi, bunici şi copii au răspuns afirmativ invitaţiei Andreei Marin şi a Caravanei "Preţuieşte viaţa" care a poposit la Constanţa pentru a susţine un seminar de leadership. Mai bine de două ore, vedeta şi invitaţii săi au oferit sfaturi spectatorilor din domenii precum drepturile femeilor, sănătate, legislaţie, formare profesională, dar şi răspunsuri la întrebările constănţenilor. Evenimentul a purtat semnătura "Şcoala mamelor", un proiect iniţiat de Andreea Marin prin intermediul căruia mamele din România pot primi suport gratuit în situaţii dificile de viaţă.

"Şcoala Mamelor este un program al fundaţiei "Preţuieşte viaţa", un concept foarte drag sufletului meu. Mi-aş dori ca fiecare dintre noi să înţeleagă simplitatea lucrurilor din jurul nostru sau simplitatea întâmplăririlor care ne pot face să preţuim viaţa cu adevărat. Uităm prea des că viaţa este scurtă şi că, în fond, toate aceste lupte pe care le purtăm cu noi, sau cu cei din jur nu ne duc, neapărat, către o victorie", a declarat Andreea Marin. De-a lungul întâlnirilor vedetei cu românii, în special cu reprezentantele sexului frumos, iniţiatoarea proiectelor "Şcoala Mamelor, respectiv "Preţuieşte viaţa" a făut cunoştinţe cu problemele cu cacre acestea se confruntă. Care sunt cele mai des întâlnite? "Probleme sufletului lor. Din opăcate, n-am învăţat să ne preţuim destul ,să ne împăcăm cu noi înşine, să ne fim prietene. Nu sunt un profesor într-ale vieţii, dar am experienţa mea. Am eşecurile şi micile mele victorii în propria viaţă şi încerc din cele văzute, din cele aflate, învăţate, să le împărtăşesc celor care vor să mă asculte şi care cred că există ceva bun în drumul parcurs de muine şi că-l putem cumva corecta împreună pe al lor", a mai completat prezentatoarea tv. Constănţenii care au luat parte la evenimentul organizat de Andreea Marin, în parteneriat cu Dacia Plant, au fost foarte deschişi şi nu au ezitat să-şi spună, în faţa unei săli întregi, poveştile de viaţă, fiind recompensaţi, în schimb, cu sfaturi din partea Andreei Marin şi a echipei sale de specialişti.

Trebuie precizat faptul că Andreea Marin are în spate o întreagă echipă care o susţinre în proiectele sale. Printre colaboratori, se numără şi Agenţia Naţională Antidrog. Cristian Oprişan, şeful Centrului Antidrog Constanţa, a vorbit şi el în faţa constănţenilor, miercuri, la invitaţiei Andreei Marin, despre riscurile consumului de droguri. "Parteneriatul a pornit în anul 2012 când Agenţia Naţională Antidrog a organizat la Palatul Parlamentului conferinţa naţională prind riscurile consumului de droguri la mamă şi copil. La această conferinţă a participat şi ambasadorul UNICEF , Andreea Marin. De atunci, am început să colaborăm. Şi anul trecut am fost invitaţi, în cadrul proiectului Şcoala Mamelor. Pe lângă alte activităţi care se desfăşoară în acest priect, agenţia vine şi informează cu privire la riscurile consumului de droguri la mamă, şi în special la copil", a declarat Cristian Oprişan.

M.S.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108