REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
14.8° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

COLCĂIE COVID-ul la trimiterea COLETELOR în STRĂINĂTATE

COLCĂIE COVID-ul la trimiterea COLETELOR în STRĂINĂTATE

Replica API 18 decembrie 2020 | 00:18 4578

Foarte mulți români sunt plecați în străinătate și din cauza pandemiei și a măsurilor impuse nu se pot întoarce acasă de sărbători. Din această cauză, firmele care transportă colete în străinătate se bucură de un mare succes în această perioadă, constănțenii formând cozi kilometrice pentru a preda un pachet pentru cei dragi de peste hotare. Unul dintre locurile unde se preiau coletele pentru străinătate este și în Tomis Nord, vizavi de benzinăria OMV. În ziua de joi, 17 decembrie, peste 15 constănțeni nu respectau nici fel de distanțare socială în dorința de a preda cât mai repede coletele pregătite, fără a ține cont de măsurile impuse în carantină.

Olanda, Anglia, Franța, Spania sunt doar câteva dintre țările unde firmele de transport duc colete către românii care nu pot petrece sărbătorile alături de cei dragi. Cârnați, șuncă, tobă, murături chiar și sarmale se găsesc în pachetele care de care mai voluminoase așteptate cu sufletul la gură de cei plecați poate să asigure un trai mai bun celor de acasă. ”Am doi copii plecați în Anglia la muncă, care din cauza pandemiei nu se pot întoarce acasă de sărbători. Le-am trimis și eu ce am putut și ce m-am priceput. Bucate de-ale noastre tradiționale, niște haine mai groase, și alte mărunțișuri. Sper să ajungă pachetul până de Crăciun.” a spus pentru cotidianul Replica, o vârstnică care aștepta să predea un colet voluminos.

În această perioadă, transportăm de 3 ori mai multe colete

”Știm că nu este ok ca atâtea persoane să stea la coadă și să nu respecte distanțarea socială, însă nu avem ce să le facem. Toți vor să trimită pachetele pentru rude și de aceea se creează această situație. În această perioadă, transportăm de 3 ori mai multe colete și nu avem cum să evităm aceste cozi dar încercăm să convingem oamenii să respecte regulile.” a declarat pentru Replica de Constanța, un reprezentant al unei firme de transport. Între timp, aceste aglomerări pot constitui un adevărat pericol, dat fiind faptul că incidența în Constanța este încă foarte mare și oricine poate avea și transmite coronavirus.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
doar vor sa aibe gustul de acasa in farfurie ...
1
0
Ciolane de porc ...moastele romanilor.
6
0
n am vazut nici un strain stabilit in romania sa primeasca pachet de acasa de sarbatori,suntem un popor de needucati si inculti
11
2
pai si sfii de redactie ,ce sint mai breji?!
1
0
Da,hai sa interzicem toate livrarile comandate on line,ca ne livreaza astia guvidele. Ziaristii astia care imput cu zvonurile si parerile lor cretine ,cum de nu sunt penalizati de sefii de redactie? Sunteti sanatosi? Sau e ordin pe unitate sa raspanditi frica in populatia mai slaba la minte?
8
0
AU TRECUT 2 ZILE IAR NU ESTE APA !
4
1
au trimis sorici ,jumari si sarmale la ciobani
12
15
Cea mai neseriosa firma
5
0
mars in plm cu stirea asta .. minciuni ordinare !!!
14
7

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407