REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Coldea, Dîncu și finuțul Popică au prânzit cu doamnele la un restaurant cu ștaif din București!

Coldea, Dîncu și finuțul Popică au prânzit cu doamnele la un restaurant cu ștaif din București!

Mirela PASCAL 27 mai 2023 | 23:41 3482

Nu aduce anul ce poate să aducă o sâmbătă de început de vară! Imagini-bombă, despre care toată România va vorbi, au fost făcute cu puțină vreme în urmă, după prânz, în fața unui restaurant libanez cu ștaif din București. Acolo unde generalul Florian Coldea (fost adjunct al SRI) și ”strategul” Vasile Dîncu, fostul ministru al Apărării, au prânzit cu doamnele.

Coldea, Dincu si finutul Popica au pranzit cu doamnele la un restaurant cu staif din Bucuresti!

Însă nu doar ei patru, ci, la masă, s-au aflat mai multe scaune. Două dintre ele ocupate de  deputatul PSD de Dâmbovița, Radu Popa, zis ”Radu al Romaniței” ori ”finuțul Popică” fiindcă Radu este finul – ”cu acte în regulă” al lui Vasile Dîncu.

Cum Coldea și Dîncu au fost însoțiți de doamne, nici Radu Popa nu și-a putut lăsa consoarta acasă. Până la urmă, e și ea fina lui Vasile Dîncu, nu doar Popică e finul. Așa că soția deputatului PSD (aflat la al doilea mandat în Parlament) a ajuns la brațul lui ”Popică” la restaurantul libanez care a găzduit ”prânzul cel de taină”. Despre fina, Ana Maria Antoaneta, se cunoaște că este din Târgoviște, unde a dezvoltat mai multe afaceri. La nunta cu Radu Popa, oficiată la sfârșitul anului trecut la Catedrala Metropolitană din Târgoviște, cei doi miri au primit – în plicuri – 73.000 de euro. Cel puțin așa a trecut mirele în declarația de avere, scrie gândul.ro

Soții Coldea au luat și ”la pachet”, semn că prânzul a fost delicios!

Ce s-a discutat la masa de la ”libanez”, la masă va rămâne! Pentru că bunele maniere nu ne permit să tragem cu urechea! În fața restaurantului însă, camerele de fotografiat au captat jovialitatea dintre Vasile Dîncu și finii lui, Radu și Ana Maria. Și nu doar între cei trei, căci spre ”spartul prânzului” a apărut și senatorul AUR, Claudiu Târziu, cu care nașul & finul s-au întreținut minute în șir cu zâmbetele pe buze. Și nu e nimic de condamnat, întrucât după un prânz ”pour les connaisseurs”, n-are cum să-ți dispară zâmbetul. Dimpotrivă!

Coldea, Dincu si finutul Popica au pranzit cu doamnele la un restaurant cu staif din Bucuresti!

Din tabloul de final, aproape familial, au lipsit însă generalul Florian Coldea & doamna lui, care au preferat să mai aștepte puțin în restaurant după despărțirea de ceilalți comeseni pentru că au comandat și „la pachet”, iar comanda nu fusese încă finalizată. Dar asta nu ne-a încurcat pe noi să avem și imaginile care să întregească povestea despre care, așa cum menționam la începutul articolului, va vorbi toată România. Sau – cel puțin – se va vorbi cu nesaț în toate cercurile înalte ale României.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Toti hotii nenorociti care isi bat joc de tara coldea si dancu
2
0
Codlea si dincu sunt pe dreapta iar tarziu nu stiu sa fie chiar asa un mare lider in varza aia de aur asa ca in afara unor relatii subterane normale de 30 de ani tara asta plina de grupulete de interese, mafiote, etc fara numar mai e inca unul minuscul care a mers la local - nu cred ca merita amintit; doar cine e la butoane si pretenii lor de nebunii conteaza, restul sunt figuranti cartitori
0
0
lume subtire, pe banii nostri.
2
0
A dat un copy paste de toata frumusetea. Ma gandeam eu ca lexicul tau umflato nu te ajuta pe tine sa scrii asa frumos. Detii in bagaj indeva in jur a 200 de cuvinte daramaite sa mai folosesti expresii francofone.....
1
1
Ca AUR e creatia serviciilor rusofobe se zburleau postacii. Sa o luam usor cronologic.dar nu mergem prea departe ca sa nu bulversam audienta, Dancu declaratii pro Rusia. Tarziu declaratii pro Rusia. Aur declaratii pro Rusia. Coldea intodeauna apropiat al serviciilor rusesti. Alooo e prea pe fata ba baieti.
4
1
Aur la fel ca restul
2
0
Codlea nu mă bag,nici la finuți lor,că i vorba de SRI. Adică m aș baga,dar tare mi place la cum mă prezint.Fizic vorbind.Deci doar laude,zâmbete și să traiasca cine poate .PS:Viva la Republica.
0
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218