REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Colega de scenă a lui Theo Rose, Alessandra, a slăbit 40 de kilograme în 8 luni

Colega de scenă a lui Theo Rose, Alessandra, a slăbit 40 de kilograme în 8 luni

A.F. 25 mai 2023 | 00:00 917

Alessandra a reușit să slăbească 40 de kilograme în 8 luni. Colega de scenă a lui Theo Rose a trecut printr-o transformare fizică majoră.

Colega de scena a lui Theo Rose, Alessandra, a slabit 40 de kilograme in 8 luni

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, Alessandra, în vârstă de 26 de ani, a povestit cum a reușit să slăbească 40 de kilograme. Ea s-a îngrășat din cauza stresului și a încercat de-a lungul timpului să slăbească, însă nu a reușit până de curând când s-a operat, a suferit o intervenție de micșorare a stomacului, gastric sleeve.  

Alessandra: „Nu aveam cum să dau jos kilogramele alea”

„Îți zic de ce am luat decizia asta. La început am crezut că sunt gravidă și m-am uitat la mine și am zis: nu am cum să fac chestia asta. M-am speriat foarte tare. Nu aveam cum să dau jos kilogramele alea. (…)

Am reușit să slăbesc 40 de kilograme în aproape 8 luni. Sunt foarte recunoscătoare și doctorului și lui Dumnezeu, și mie, și tuturor oamenilor care m-am încurajat”, a spus artista la Pro TV.  

Totodată, ea a recunoscut că în tot acest proces s-a bazat pe ajutorul apropiaților și prietenilor, în special pe sprijinul iubitului ei. „Sunt cu el fix de când mi s-a declanșat glanda tiroidă, de când am început să mă îngraș. El m-a văzut îngrășându-mă în 2 ani și ceva vreo 20 de kilograme”.

Alessandra: „Aveam probleme cu glanda”

Pe Instagram, Alessandra nu s-a ferit și le-a dezvăluit fanilor ei că a suferit operația gastric sleeve și că nu recomandă operația în scop estetic, ci doar medical. „Mulți mă întreabă și acum cum am slăbit. Las aici o parte mică din călătoria mea, cu bune și rele. Mi s-a recomandat operația de GSL pentru că aveam probleme cu glanda și sunt fericită să va spun că s-a reglat tot, analizele mele sunt foarte bune și am scăpat de pastile sper că pentru totdeauna.

Nu încurajez operația în scop estetic, eu am avut nevoie de ea în scop medical. Fiți blânzi cu cei din jur, niciodată nu știți ce poveste se află în spate. Mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine și mi-au dat curaj. Va pup!”, a scris cântăreața.

Alessandra a făcut acum câteva luni și un clip de tranziție alături de Theo Rose, alături de care cântă mereu pe scenă. Cele două sunt și foarte bune prietene. La începutul clipului Alessandra apare cu kilogramele în plus, iar Theo Rose e slabă, iar apoi Alessandra e slabă după operație, iar Theo Rose e însărcinată, citează Libertatea.

Alessandra are succes în muzică

De câteva zile, colega de scenă a lui Theo Rose, Alessandra, a lansat melodia „Amanta”. Piesa e deja în trending pe Youtube. În videoclip apare ea, dar și Theo Rose.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468