REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
22.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

COLEGII și PRIETENII o plâng pe Alexandra, tânăra care a MURIT în accidentul de la Ciocârlia

COLEGII și PRIETENII o plâng pe Alexandra, tânăra care a MURIT în accidentul de la Ciocârlia

Replica API 25 mai 2021 | 00:01 36630

Tânăra de 24 de ani, care a murit luni, 24 mai, într-un accident rutier produs între localitățile Murfatlar și Ciocârlia de Sus, în timp ce se deplasa spre locul de muncă, a lăsat în urma ei multă durere și lacrimi. Colegii și prietenii postează, neîncetat, mesaje de condoleanțe, și nu le vine să creadă că tânăra asistentă a pierit atât de tragic.

Colectivul Euromaterna, în lacrimi

”Colectivul Euromaterna deplânge trecerea prematură în neființă a uneia dintre cele mai indrăgite colege. Vei rămâne veșnic în sufletele noastre. Sincere condoleanțe familiei!”, au transmis colegii tinerei.

Colegii și prietenii o plâng pe Alexandra

La scurt timp după ce vestea tristă a fost făcută public, o mulțime de mesaje au apărut pe rețelele de socializare. Fie că vorbim despre colegi de muncă sau prieteni, toți o caracterizau ca fiind o fată plină de viață și cu zâmbetul pe buze. Apropiații sunt îndurerați de moartea frumoasei Alexandra. Mai multe persoane au transmis mesaje tulburătoare de condoleanțe, explicând că le plânge sufletul.

,,S-a stins o fiinţă atât de dragă, lăsând în urmă durere și tristeţe. Alexandra noastră dragă, om bun și nevinovat cu o vorba atât de dulce …Nu o să uit niciodată veselia și gingășia ființei pe care azi am pierdut-o cu toții… Ai fost un om minunat și vei rămâne mereu în sufletele și amintirile noastre. Șocul este prea mare … Dumnezeu să te odihnească în pace și sincere condoleanțe familiei și prietenilor apropiați !”

,,Dumnezeu să odihnească în pace... Prea tânără, erai plina de viață și mereu cu zâmbetul pe buze... Nu îmi vine să cred! Sincere regrete, drum lin către cer!”

,,Ne vom aminti cu drag de tine, de zâmbetul și veselia ta... Ai plecat mult prea devreme! Dumnezeu să întărească familia îndurerată!”

Acestea sunt doar câteva dintre multele mesaje apărute după trecerea în neființă a fetei.

Citește și:

ACCIDENT RUTIER GRAV: O TÂNĂRĂ de 24 de ani a MURIT!

EA este TÂNĂRA de 24 de ani care a MURIT în accidentul de la CIOCÂRLIA

Mirela PASCAL, Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
doar o neatentie la volan
3
1
Femeie la volan...
4
13
Dumnezeu sa o odihneasca! Pe parinti, bunici , frati, si alti oameni care au indragit-o, mare durere v-a dat viata. Domnul sa va intareasca!
17
2
Nu reiese, in clar care din fete se face vinovata dar prea usor se ia petmisul. Vad in trafic o puzderie de masini de scoala. Cam multe. Tineri care conduc agresiv, cam multi., masini de mari dimensiuni vechi si ultrarulate , cam multe. Deci trebuie ciuntit de peste rot, alrminteri vom avea in permanenta astfel de evenimente, cauzate de tineri d-astia cu educatie modesta.
27
2
Depasire, pe linie continua?
16
6
lasati fata in pace,mizeriilor!!!!
21
6

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369