REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Colindele preșcolarilor de la Grădinița 42, din Constanța, au răsunat în Vivo. Video!

Colindele preșcolarilor de la Grădinița 42, din Constanța, au răsunat în Vivo. Video!

Ana Maria Lipan 19 decembrie 2022 | 00:00 887

Vivo Mall a răsunat vineri, 16 decembrie, de vocile gingașe ale preșcolarilor din Grupa Fluturași, de la Grădinița 42 din Constanța. Așteptată cu mult entuziasm, serbarea de Crăciun a vestit, de pe scena amenajată în Vivo, Nașterea lui IIsus Hristos. Iar cântecele fredonate de micuți, însoțite de coregrafii, au fost excepționale.

Ne apropiem tot mai mult de Sfânta Sărbătoare a Crăciunului. Cu fiecare gând, cu fiecare râs, cu dorințe si bucurie în suflet și pe chip, prichindeii de 5 și 6 ani, îmbrăcați în costume populare, au făcut un spectacol extraordinar, care a atras privirile, nu numai ale părinților și ale bunicilor, ci ale tuturor celor ce se aflau vineri seara, 16 decembrie, în Vivo Mall. Artizanii mesajului înălțat către Mântuitor, cât și mult așteptatul Moş Crăciun, au fost copiii minunați de la Grădinița nr. 42, Grupa Mare Fluturașii, și distinsele lor educatoare Alina Alexandra Belcea și Dănuța Frusina Niță, al căror efort depus, în ultima perioadă, pentru ca evenimentul să iasă cu brio, s-a dovedit a nu fi în zadar. Startul l-au dat colindele tradiționale românești, care au răsunat lângă bradul de Crăciun, frumos împodobit, continuând cu poezii recitate, acompaniate cu alte cântece care vestesc Nașterea Domnului, însoțite de coregrafii incredibile.

 Glasul micuților a ajuns până la Polul Nord, iar simpaticul bătrânel, cu obraji rumeni și burtică prietenoasă, a poposit pe scena din Vivo pentru a recompensa efortul micilor vestitori.

Video:

Serbările școlare, ce reprezintă un prilej de bucurie atât pentru copii și părinți cât și pentru orice suflet ce se lasă încălzit de inocența lor, privită cu nostalgie de mulți, sunt un pas marcant în călătorie către viața de adult. În special în perioada sărbătorilor, nu este nimic ce poate ilustra într-un mod mai frumos spiritul Crăciunului decât fericirea pură a copiilor, fiind de datoria noastră să protejăm aceste zâmbete și, pe cât posibil, să le împărtășim sentimentele.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272