REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
15.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Coliziune cu trei mașini, în centrul Constanței. FOTO

Coliziune cu trei mașini, în centrul Constanței. FOTO

Replica API 3 iulie 2019 | 01:57 656

Un incident rutier în care au fost implicate trei autoturisme și în urma căruia a fost rănită o persoană a avut loc, marți, în jurul prânzului, în municipiul Constanța.

Accidentul rutier a avut loc la intersecția străzilor Daciei cu Siretului, iar potrivit martorilor, șoferul un Land Rover a intrat în intersecție fără a respecta semnificația indicatorului „Stop”, intrând în coliziune cu un BMW. În urma impactului, BMW-ul a ricoșat într-un al treilea autoturism, care era parcat.

Potrivit oamenilor legii, marți, 2 iulie a.c., în jurul orei 12:15, un bărbat de 62 de ani a condus un autoturism pe strada Dacia din municipiul Constanţa, dinspre bulevardul Tomis către bulevardul Mamaia şi ajungând la intersecţie cu strada Siretului, din cauza nerespectării semnificaţiei indicatorului rutier Oprire, a pătruns în intersecţie şi a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat de 45 de ani, pe strada Siretului, dinspre bulevardul Mamaia către strada Constantin Brătescu. În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-un alt auto, care era parcat pe marginea dreaptă a străzii Siretului.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului celui de-al doilea autoturism.

În urma incidentului, o persoană din BMW a avut nevoie de îngrijiri medicale, la fața locului ajungând și un echipaj al SMURD Constanța.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
DE CE NU SUNT CU SENS UNIC ?
0
0
cocalarii cu astfel de autoturisme fac legea pe sosele.
1
0
freelanderul ala e o masina perfecta pentru gunoiul din Romania si singura valabila din toate pozele. Cacaturile cu embleme de pe langa el sunt accesorii inutile pentru cocalari si visatori ratati.
5
5
Nu mai fuma
1
2
astia de care prostani sunt ca nu vad nici un opel? hooooo
2
0
Proprietarul BMW ului este domnul din foto nr 4, cel cu sapca tip militar si papuci de la Marvimex in picioare? Cam astia au bmw uri !
12
0
Ala nu e Land Rover, e un fost Land Rover. In combinatie cu batranul care abia isi mai taraie basinile, iata rezultatul.
8
3
Ala din BMW mi-a dat la muie si nu a platit. sa suga el pula acum.
13
4
5000euro..pe putin...lol
4
0
e adevarat ca suferi mai mult cind un idiot iti buseste tigaia noua? Nu degeaba va apuca panica....
7
1
si ca semenle de circulatie, sunt acoperite de vegetatie si nu se vad.
11
0
Asta inseamna ca nu cunosc regulile de circulatie iar permisul l-a obtinut intr-un alt mod.
9
0
Sunt uni care cum vad un BMW cum incep sa critice soferul dar aici ce vina are soferul BMWului daca idiotul ala nu a oprit la STOP,parca sunteti prosti aia care acuza trenul care loveste o masina care trece printre bariere.
15
2
Din cauza cotetului de land rover s-a facut praf bemveul, pacat
15
7
Doi cocalari fara ocupatie.
18
5
s-au ciocnit 2 cocalari !
22
6

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212