REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 22 Mai 2024
Anul XX Nr. 6737
12.5° Constanța Miercuri, 22 Mai 2024 Anul XX Nr. 6737
 

Coliziune între un microbuz și un autoturism, pe DN 6

Coliziune între un microbuz și un autoturism, pe DN 6

Valentina CAMARA 24 aprilie 2023 | 13:24 554

Accident rutier pe DN 6, Teleorman, între un microbuz și un autoturism. A fost pus în aplicare Planul Roșu, a anunțat IPJ Teleorman.  În urma acestui eveniment au rezultat 8 victime, dintre care una a fost încarcerată (șoferul autoturismului).

Coliziune intre un microbuz si un autoturism, pe DN 6

Pentru eliberarea acesteia din caroseria deformată, pompierii au acționat cu accesoriile de descarcerare, victima fiind apoi preluată de un echipaj medical.
 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN  6, kilometrul 83, între Alexandria și Vitănești, județul Teleorman, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate un microbuz de transport persoane, în care se aflau 8 pasageri și un autoturism. Toate cele 8 persoane se află în investigații medicale. Circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri, valorile de trafic fiind ridicate. A fost activat Planul Roșu de Intervenție.

„Din informațiile primite pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, în accident sunt implicate 8 persoane. La fața locului, echipajele operative intervin cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere, o autospecială de transport personal și victime multiple, 7 ambulanțe SMURD și 4 ambulanțe SAJ, dintre care una cu medic.

Misiunea este în dinamică, motiv pentru care voi reveni cu informații suplimentare în funcție de evoluția situației operative”, a transmis ISU Teleorman. Potrivit Poliției, în urma evenimentului au rezultat 9 victime, dintre care și un minor.

„Victimele au fost transportate la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier”, a transmis IPJ Teleorman.

Update:

”Patru dintre cele opt victime, rănite ușor, după ce au primit primul ajutor calificat, au fost preluate cu autospeciala de transport personal și victime multiple (ATPVM) și transportate la UPU Alexandria.

Celelalte patru persoane rănite, cu diferite traumatisme, conștiente și cooperante, au fost preluate de echipajele medicale ale SAJ și transportate la spital pentru investigații medicale și îngrijiri de specialitate.

Planul Roșu de Intervenție a fost dezactivat la ora 11.52. Pompierii au rămas în zonă pentru asigurarea măsurilor P.S.I. și îndepărtarea resturilor de caroserie de pe carosabil.

Cazul a rămas în atenția autorităților competente pentru cercetări”, a transmis ISU Teleorman., potrivit realitatea.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515