REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.3° Constanța Joi, 16 Mai 2024
Anul XX Nr. 6731
7.3° Constanța Joi, 16 Mai 2024 Anul XX Nr. 6731
 

Coloane de mașini la frontieră, de 1 Mai

Coloane de mașini la frontieră, de 1 Mai

Andreea VLAICU 1 mai 2024 | 12:42 685

Vacanța de 1 mai i-a scos din case pe români. Oamenii profită de zilele libere și pleacă la mare sau la munte, în ciuda ploilor și a temperaturilor scăzute. Drumurile spre stațiuni au fost aglomerate încă de ieri, așa că mii de polițiști sunt în stradă. Traficul este monitorizat și de la înălțime cu noile elicoptere Black Hawk. La mai multe puncte de trecere a frontierei din România către Bulgaria și Ungaria sunt coloane de mașini, iar șoferii așteaptă câteva zeci de minute pentru ieșirea din țară.

Coloane de masini la frontiera, de 1 Maiaglomerație în Vama Nădlac la ieșirea spre Ungaria 

Conform aplicaţiei online a poliţiei de frontieră, cel mai aglomerat punct de trecere este cel de la Giurgiu-Ruse, numeroşi şoferi ieşind din România către Bulgaria şi Grecia. Poliţiştii de frontieră au deschis cinci artere rutiere pe sensul de ieşire, în timp ce la intrarea în ţară sunt deschise patru artere de circulaţie. Tot pe graniţa cu Bulgaria, aglomeraţie este şi la punctul de trecere al frontierei de la Negru Vodă.

Pe graniţa de vest, la ieşirea din România către Ungaria, cel mai aglomerat punct de trecere a frontierei este Nădlac, unde se aşteaptă aproape o oră şi sunt deschise două artere la ieşirea din ţară.

La Nădlac II timpul de aşteptare este de peste jumătate de oră, aglomerate fiind şi punctele de trecere de la Cenad, Turnu, Borş II, Urziceni şi Petea.

Autostrada Soarelui, monitorizată de la înălțime

Pe lângă raziile obișnuite făcute de polițiști, șoferii sunt supravegheați în aceste zile și de elicopterele Black Hawk. Astăzi, Autostrada Soarelui a fost atent monitorizată de la înălțime. Polițiștii au fost cu ochii pe cei care și-au rezervat din timp vacanța și au plecat spre mare.  

Elicopterul poate supraveghea viteza  cu care circulă mașinile pe autostradă, chiar de la sute de metri înălțime. Sute de mașini sunt trase pe dreapta în aceste zile, iar șoferii sunt testați pentru alcool sau droguri. Cei care nu și-au făcut însă planuri din timp au hotărât că e mai bine să plece la munte.

A fost aglomerație mare astăzi pe Valea Prahovei. În unele zone s-a circulat bară la bară, scrie digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
❤️ Fete fierbinți te așteaptă --- X18.FUN
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407