REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.1° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

COLUMBIA de CERNAVODĂ: după ce a PIERDUT BANI și BIJUTERII la BARBUT, a dat FOC apartamentului și a ieșit RÂZÂND!

COLUMBIA de CERNAVODĂ: după ce a PIERDUT BANI și BIJUTERII la BARBUT, a dat FOC apartamentului și a ieșit RÂZÂND!

Replica API 22 decembrie 2018 | 00:00 1654

Daniel P., din cartierul Columbia din Cernavodă, a fost condamnat la un an și șase luni cu suspendare, pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere. Decizia Judecătoriei Medgidia nu este definitivă. Menționăm că bărbatul are boala jocurilor de noroc acolo unde pierde sume mari de bani, după care se răzbună tot pe familie.

Așa a făcut și la începutul anului 2016. Potrivit membrilor familiei, în noaptea de 12 spre 13 ianuarie, Daniel a pierdut bunuri și bijuterii la jocurile de noroc, iar în dimineața de 13 a devenit violent, amenințând că le va da foc. Ceea ce a și făcut. Mai întâi a început să distrugă bunurile din casă, apoi să le arunce pe fereastră, după care a dat foc apartamentului și a ieșit râzând în fața blocului. Pompierii au intervenit cu promptitudine, lichidând focul. Au ars mai multe bunuri din sufragerie și dormitor și s-a constatat că în pericol au fost și apartamentele vecine. Soția individului a spus că el a fost de mai multe ori internat la Spitalul de Psihiatrie Palazu Mare întrucât, din pricina consumului excesiv de alcool și din cauza jocurilor de noroc, avea tendințe de suicid, dar amenința și pe ceilalți membri ai familiei. Potrivit rolii.ro, la data de 13.01.2016 și data de 21.03.2018 a fost audiat în calitate de martor R.V., care a declarat că fratele său, Daniel, în noaptea de 12 spre 13.01.2016, a consumat băuturi alcoolice într-un bar și a pierdut la barbut două televizoare și mai multe bijuterii. Din acest motiv în momentul în care a ajuns la domiciliu de dimineață a devenit violent, a cerut persoanelor din apartament să iasă afară declarând că se va spânzura sau se va arunca de pe pod. După aproximativ cinci minute, a ieșit în fața blocului și a relatat persoanelor prezente că a dat foc la apartament.

Ce au constatat medicii: joc de noroc patologic!

Inculpatul a fost supus și unui control psihiatric, de specialitate, iar în raportul medico-legal, la rubrica Concluzii, sunt menționate următoarele: ”Tulburare antisocială de personalitate, joc de noroc patologic- consum abuziv de alcool. DZ TIP 2. Atât în prezent, cât și la datele săvârșirii faptelor și în raport cu acestea, discernământul a fost păstrat”. După ce ancheta a fost finalizată, a fost trimis în judecată, iar instanța apreciat că aplicarea unei pedepse orientate spre minim pentru acestă infracțiune este suficientă pentru a corija comportamentul antisocial al bărbatului.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cine este aceste daniel.p , este cumva tigan?
2
0
e persoana, sub protectie si...paza , nici nu stiiti cat valoreaza !
0
0
Astia care cititi acest gunoi de site urmariti toate reoportajele facute cu stroie ala de la raja nu poti sa lasi comment deci acest ziar de cacat replica e in folosul unor hoti muie sa va dam pisamas si pe toata replica si pe stroe de la raja , sa intelegem ca replica este a lu stroe asa gunoaie doar in romania o sa vedem
2
0
Alt tembel ca si mardeiaul de la Carrefour, nu se mai face bine Romanica cu ruumanii ei.Ce bine ar prinde o lege islamica aplicata ortodocsilor, taiat mana, picior, scos ochi. Numai cu forta educi brutele.
1
2
Moarte tesede
2
0
SOCIETATEA NU ESTE PREGATITA, da combats astfel de specimene, jignirile la, adresa unuia sau altuia NU isi ah rostul. Combaterea ancestor fapte de face de Catre societate printr-un is a cadru legislative Mai aspru. Cei care fac legii trebuie da constientizeze CA au 7 Ani de acasa de LA bunica
5
2
Sa-i dam mie lu mariana mircea betivanca
6
5
pentru infractiuni asa zise minore, asteapta nenorociri si mai mari , astea da legi!!!!!
3
1
SA LE SUGI PULA SI LINDICUL LA TOT PESEDEUL CA NU AI LOC DE EI.MUIE CU LAMAIE SA NU AI GRETURI. SUCCESURI !
9
15
Astia e votanti PSD ! Pentru astia platim noi taxe si impozite ! Si pentru aia care muncesc la stat !
24
6
Ce om nebun DOAMNE ce retardat
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218