REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Comandamentul pentru Situații de Urgență al RAJA activ în contextul atenționărilor meteo

Comandamentul pentru Situații de Urgență al RAJA activ în contextul atenționărilor meteo

Replica API 19 iunie 2020 | 00:04 1557

RAJA a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență în contextul în care Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată valabil până joi, 18 iunie, cu posibilitatea de prelungire. În acest sens, echipele RAJA vor acționa în cel mai scurt timp în cazul unor avarii.

Având în vedere atenționările meteorologice de instabilitate atmosferică temporar accentuată, cu frecvente descărcări electrice, averse torențiale, grindină și vijelii, cantitățile de apă putând depăși 20-25 l/mp și pe arii restrânse 40-50 l/mp., Comandamentul pentru Situații de Urgență al RAJA SA rămâne activ până joi, 18 iunie 2020, ora 20.00. Pentru a se interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor ce pot apărea în funcționarea sistemelor operate, în cadrul Comandamentului sunt în continuare pregătite mai multe echipe de intervenţie, dotate cu utilajele necesare, care asigură permanenţa în toată această perioadă la nivelul localităților deservite, din întreaga arie de operare.

Echipele RAJA vor remedia cât mai curând posibil avariile

Conform reprezentanților instituției, angajații RAJA vor depune toate eforturile pentru menținerea serviciilor de alimentare cu apă şi de canalizare la parametri optimi. Singurele probleme care pot apărea în funcţionarea sistemelor de distribuţie apă și canalizare, care nu țin de operativitatea echipelor RAJA, sunt cele legate de lipsa energiei electrice, precum căderi de tensiune sau cabluri şi fire de înaltă tensiune smulse de vânt.

În aceste condiţii, abonaţii sunt rugați să dea dovadă de înţelegere, pentru că va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce vor fi rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei electrice.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de puterea naturii si ca nu-l lasa sa fure cum vrea ! Oricum sunt mirat ca pot sa postez la un articol cu raja si seful ei imbuibat !
1
0
Cum s-a pregatit RAJA? Toate canalele de scurgere de pe strazi sunt pline de pamant si gunoaie. Daca vine o ploaie cum a fost in toata tara, Constanta se inunda, in conditiile in care nu avem nici un rau care sa se umfle.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272