REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
16.3° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Comandantul Flotilei Fluviale, cetățean de onoare!

Comandantul Flotilei Fluviale, cetățean de onoare!

Replica API 4 martie 2019 | 02:21 582

Contraamiral de flotilă Cornel Rogozan, comandantul Flotilei Fluviale, a primit titlul de cetățean de Onoare al comunei Păunești în semn de recunoaștere pentru contribuția adusă în scopul dezvoltării activităților extra-curriculare ale elevilor din comună, prin organizarea unor excursii tematice la bordul navelor militare fluviale din Brăila, în cadrul programului „Armata - O școală altfel!”.

Ceremonia de acordare a avut loc în Sala de festivități a comunei Păunești, în cadrul campaniei de promovare a profesiei militare desfășurată de Forțele Navale Române, activitate în cadrul căreia contraamiralul de flotilă Cornel Rogozan a fost "comandantul marșului".

Conform oficialităților păuneștene „este îndreptățit să primească acest titlu, având în vedere performanțele din întreaga sa carieră puse în slujba Forțelor Navale Române, dăruirea și profesionalismul de care a dat dovadă în domeniul militar, precum și pentru promovarea comunei Păunești".

„Mă simt extrem de emoționat de acest titlu al unei comune pe care eu o iubesc foarte mult. Este onorant să primesc o astfel de distincție pentru că legătura cu locul în care m-am născut va fi eternă și nu poate fi ruptă niciodată. Vă asigur de respectul meu și vă mulțumesc pentru această onoare", a declarat contraamiralul de flotilă Cornel Rogozan, după primirea distincției din partea primarului Gheorghe Popa.

După încheierea ceremonialului, militarii din Forțele Navale, împreună cu reprezentanții Primăriei Comunei Păunești, au depus o coroană de flori la monumentul ridicat în memoria eroilor care au căzut la datorie în Războiul de Independență din perioada 1877-1878.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cica a stat la cutie!
0
0
am absolvit Academia Navala Mircea cel Batran promotia 1972,si n-am auzit de domnul Contraamiral ROGOZAN...poate prin vise...
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272